- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
- Konu Sahibi ozgskne2011
allah razı olsun :) sizlerin desteği olmasa bu forum olmasa şimdi yatakda yatıyor hala bunalımdan çıkamamış olurdum
geçicektir eminim neler geçmiyorki bu acı geçmesin dimi..
ama beklemek insanın ömründen ömür götürüyor gerçekten
dr bana iğneler kilo yapmaz demişti ama iğnelerden sonra ömrümde şimşediği kadar karnım şişti 6 aylık hamile gibiydim pregestan kullanmaya başlayıncada feci kilo aldım 2 ayda en az 4 kilo iştah bebek tutunca çok arttı bende belkide psikolojik ama geceleri uykudan uyanıp deli gibi tatlı yediğimi biliyorum
şimdi daha iyiyim en azından dikkat etmeye çalışıyorum soğan kürü ve alkali suyada başlıcam bu akşam itibariyle cuma gününe devlet hastanesinden randevu almıştım ondanda vazgeçtim çarşamba günü sabaha üniv. hastanesinden randevu aldım direk orada araştırmaya başlamak istiyorum ben bırakmıcam bu işin ucunu
miniğimi yine buluncaya kadar devam adadım endimi bu işe
İşte bu çok güzel pes etmek yok :) kilolar gider bir şekilde hiç dert değil. senine yaşlarımız da yakın eylül ayında 31 olucam bende. İnşallah güzel heyecanları birlikte yaşarız. en azından hamile kalabildiğini anladın. hem böyle kayıpların ardından kısa sürede bebek gelir diye biliyorum. ben daha o duyguyu bile tatmadım. inşallah kısa zamanda sağlıklı olarak bebeklerimize kavuşuruz:)