• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bende 13. gün almıştım negetif sonucu ve 18. gün tam adet olmam gereken günde oldum. Bugün yarın olursun sende ve hepberaber önümüzdeki aylara bakarız:))) Yanlız bende bişey sormak istiyorum. ben adet olduktan sonra gögüslerimde hassasiyet ve heriki yumurtalığımda da sancı ve kramplar olmaya başladı. sanki böyle bıçak saplanır gibi kramplar giriyor yumurtalıklarıma. Normalde adet olduğumda hiç böle şeyler olmazdı. Bunları yaşayan varmı??
evet biran önce olayım da önümüzdeki aylara bakayım istiyorum :)
benim adet günüm geçti ayın 9 da olmam lazımdı galiba ilaçlardan gecikecek... yumurtalarda ağrı normalmiş büyüdüğü için ağrı yapıyormuş iğnelerin etkisi 2 ay kadar sürüyormuş doktor öyle dedi bana ğöğüsündeki ağrı içinde bi prolaktinine baktır yükselince ağrı yapıyor...

Canım bende 13. gün almıştım negetif sonucu ve 18. gün tam adet olmam gereken günde oldum. Bugün yarın olursun sende ve hepberaber önümüzdeki aylara bakarız:))) Yanlız bende bişey sormak istiyorum. ben adet olduktan sonra gögüslerimde hassasiyet ve heriki yumurtalığımda da sancı ve kramplar olmaya başladı. sanki böyle bıçak saplanır gibi kramplar giriyor yumurtalıklarıma. Normalde adet olduğumda hiç böle şeyler olmazdı. Bunları yaşayan varmı??
bunu bende yasadım be hala yaşıyorum, doktora sorduğumda bana yumurtalıkları uyardığımız için böyle şeyler yaşayabilirsin normal demişti bana.

evet biran önce olayım da önümüzdeki aylara bakayım istiyorum :)
benim adet günüm geçti ayın 9 da olmam lazımdı galiba ilaçlardan gecikecek... yumurtalarda ağrı normalmiş büyüdüğü için ağrı yapıyormuş iğnelerin etkisi 2 ay kadar sürüyormuş doktor öyle dedi bana ğöğüsündeki ağrı içinde bi prolaktinine baktır yükselince ağrı yapıyor...
inşallah en kısa zamanda çok güzel haberlerini verirsin bize.

Slm kizlar nasipse eylulde 2asilamaya baslicam ama ilk asilAmadan sonra adete yakın gögüs ağrısı olurdu ama olmuyor artık budurumu yaşayan yada bilen varmı??İki adet geçirdim aşılamadan sonra ikisindede aynı
canım güzel haberlerini bekliyoruz inşalllah. belki ilaçların etkisinden oluyormjştır be zamanla atılmıştır vücuttan

merhabalar kızlar bende sessiz takipçilerinizden ve aynı kaderi paylaşanlardan biriyim. yaklaşık 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldırda bebek düşünüyoruz son 15 aydırda tedavi görüyorum. eşimde bir sorun yok benimde sol tüpüm tıkalı, pkom yok adetlerim son derece düzenli, 3 ay klomen tedavisi oldum ama olmadı bu ay 24 temmuzda aşılama yaptırdım geçen hafta perş test yaptırdım burdaki hastanede referans aralığı 0-2 benim test 2.48 çıktı gece 10 da testi yaptırdım hemen ertesi gün doktora gittim yine test yapıldı 2.33 çıktı ve çok düşük takip edicez dedi doktorum ağız tadıyla sevinemedim:KK43: ogün eve gelince ikindide adet oldum 3. günü tekrar gittim bu seferde 8.15 çıktı sağlıksız bir gebelik olduğunu düşünüyorum dedi değerlerim olması gerekenden düşükmüş,yarın tekrar gideceğim doktora. normalde olması gereken adet sancım bugün oldu ki bugün 6.günüm sanırım düşük yaptım:KK43:yarın bakalım ne çıkacak sonuç. içinizde böyle bir durum yaşayan var mı?
canım benim hoşgeldin keşke tüm bu ihtimaller yaşanmasa ve kokaycacık kavuşşsak bebişimize ama maalesef işin bu tarafıda var, kimyasal, dış, boş gebelikler ve gerçekten en zararsızı kimyasal olan, bende ilk aşılamada boş gebelikten kürtaj oldum. ama psikolojik olansa hepsi yıkıcı. ama güçlü olmak lazım belki daha uzun zamana ihtiyacımız var

canım güzel haberlerini bekliyoruz inşalllah. belki ilaçların etkisinden oluyormjştır be zamanla atılmıştır vücuttan
Olabilir canım herşeyden kıllanmaya başladım artık Rabbim hayırla saglıkla nasip etsin bütün isteyenlere bakalım bu adette nasıl olcak

kızlar bugün aşılamam var. tavsiyeleriniz neler. çok mu su içeyim ne kadar dinleneyim
bugün yarın yat kalkma hiç kaldır bacakları havaya al eline kumandayı bol bol dua et ananas ye birde :)
gerisi allaha kalmış inşallah güzel haberlerin gelicek canım

bu arada kızlar benim beta hcg sonucum bugün yine 105 den 265 e fırladı dr cuma günüde test yapalım eğer düşerse kimyasal ama düşmez aynı kalır yada yükselirse dış gebelik ve hemen kürtaj dedi :(

eşim aldırmayalım diye baskı yapıyor belki olur umudu var hala kafam oldu 1500 ne güzel bütün tahlillerimide yaptırıverdi dr ama bi işe yaramaz ya kürtajdan sonra yada oranlar düştükten sonra yaptırıcaz dedi yani kısacası biz 3 ay daha ileri attık tarihi

bu arada kızlar benim beta hcg sonucum bugün yine 105 den 265 e fırladı dr cuma günüde test yapalım eğer düşerse kimyasal ama düşmez aynı kalır yada yükselirse dış gebelik ve hemen kürtaj dedi :KK43:

eşim aldırmayalım diye baskı yapıyor belki olur umudu var hala kafam oldu 1500 ne güzel bütün tahlillerimide yaptırıverdi dr ama bi işe yaramaz ya kürtajdan sonra yada oranlar düştükten sonra yaptırıcaz dedi yani kısacası biz 3 ay daha ileri attık tarihi
gerçekten dış gebelikse aldırmadığında hayati tehliken olucak ve belkide tüplerini kaybediceksin o yızden iyi düşün ve 6. haftadan sonra bildiğim kadarıyla kese gözükmeli rahimde be senin geçti sanırım 6 haftayı. senden ricam duygusal davranıp tehlikeli işler yapma, ilerde bu şansında kalmaz sonra Allah korusun

gerçekten dış gebelikse aldırmadığında hayati tehliken olucak ve belkide tüplerini kaybediceksin o yızden iyi düşün ve 6. haftadan sonra bildiğim kadarıyla kese gözükmeli rahimde be senin geçti sanırım 6 haftayı. senden ricam duygusal davranıp tehlikeli işler yapma, ilerde bu şansında kalmaz sonra Allah korusun
Yok bir şekilde vedalaşıcaz buna hazırım ben ama kürtaj kısmı beni çok düşündürüyor kemoterapi iğnesiyle düşürebiliyorlarmış ama bu konuda kararsızım kürtaj olsan için temizlenir hem diyorlar of yaaa bir türlü çıkamadım işin içinden sonuçta bıçak yarası 3 ayda iyileşicek iğne ne kadar güvenilirdir bilmiyorum çok sancı yapıyor diyorlar

bu arada kızlar benim beta hcg sonucum bugün yine 105 den 265 e fırladı dr cuma günüde test yapalım eğer düşerse kimyasal ama düşmez aynı kalır yada yükselirse dış gebelik ve hemen kürtaj dedi :KK43:

Canım benim de Başıma geldi Şubat Ayında bu durum. Normal yolla hamile kalmıştım. Değerlerim Yükseldi ama istediğimiz düzeyde değildi. Kendi doktorum hemen kürtaj dedi. Ben de emin olamadım . Tavsiye üzerine doktorumu değiştirdim. Daha sonra gittiğim doktor her zaman yüzde 1 de olsa şans vardır biraz daha bekleyelim dedi. Olmazsa iğneyle düşürürüz kürtaja gerek yok dedi. Bir hafta sonra kendiliğinden düştü. Bir doktora daha danış derim.

Canım benim de Başıma geldi Şubat Ayında bu durum. Normal yolla hamile kalmıştım. Değerlerim Yükseldi ama istediğimiz düzeyde değildi. Kendi doktorum hemen kürtaj dedi. Ben de emin olamadım . Tavsiye üzerine doktorumu değiştirdim. Daha sonra gittiğim doktor her zaman yüzde 1 de olsa şans vardır biraz daha bekleyelim dedi. Olmazsa iğneyle düşürürüz kürtaja gerek yok dedi. Bir hafta sonra kendiliğinden düştü. Bir doktora daha danış derim.
teşekkür ederrim ama bizim 8. haftamız çok bekliyecek durum kalmadı artık bebek gelişiyor çünkü hernereye tutunduysa
benim çıkamadığım olaysa kürtajmı yoksa iğnemi daha mantıklı

teşekkür ederrim ama bizim 8. haftamız çok bekliyecek durum kalmadı artık bebek gelişiyor çünkü hernereye tutunduysa
benim çıkamadığım olaysa kürtajmı yoksa iğnemi daha mantıklı
Denizlilisrsy bende seni merak ediyordum meğer bu topiğe gelmişsin bence daha fazla bekleme canım ben kendimi topladım 2.asilamami yaptırdım pazartesi benim hcg düzenli olarak düsmustu bu senin ki kimyasal gebeliğe benzemiyor

hoşşşş geldiiinnnnn

ehhhh benzer sayılırız benim sadece oranım düşmüyor o kadar bugün bende gidicem dr a bakalım son durum ne çıkıcak bizim durumumuza kimyasal gebelik diyorlar sorunlu gebeliklerin en iyisi oluyor yani :/ ama insan parçalanıyor tabii tedaviyi bırakma bence bir sonraki ay kaldığın yerden tekrar devam et fazlada üzülmemeye çalış derim ben

öncelikle geçmiş olsun canım muhtemelen kimyasal gebelik geçiriyorsun bende de değerler böyle çıkmıştı sancı ve adetle son buluyor değerler normale dönüyor... hakkında hayırlısı

canım benim hoşgeldin keşke tüm bu ihtimaller yaşanmasa ve kokaycacık kavuşşsak bebişimize ama maalesef işin bu tarafıda var, kimyasal, dış, boş gebelikler ve gerçekten en zararsızı kimyasal olan, bende ilk aşılamada boş gebelikten kürtaj oldum. ama psikolojik olansa hepsi yıkıcı. ama güçlü olmak lazım belki daha uzun zamana ihtiyacımız var

hepinize çok teşekkür ederim kızlar öncelikle desteğiniz için, ben ilk kez hamile kaldığım için nedir nasıl olur olması gereken ne çok heyecanlandım bu nedenle de birçok konuda soru işaretlerim oldu. iyi ki bu siteyi kurmuşlar düşünenden emeği geçenden Allah razı olsun. bugün doktora gittim, 7.26 çıktı HCG doktorum sıfırlanana kadar beklicez dedi sanırım düşük yapıyorum şuan ki kanamalarım buna işaret. hepimizin hakkında hayırlısı olsun en az hasarla çıkalım bu işin içinden inşallah...bende bu ay dinlenip önümüzdeki ay istanbulda tüp bebek tedavisine başlicam, bu arada ben düzcede yaşıyorum eşimin işinden dolayı ve burda tedavi merkezi yok,istanbulda DR. Rabia babalıoğlunda başlamayı düşünüyorum tedaviye, ismini hiç duyan var mı aranızda? çok başarılı bir doktor olduğunu okudum forumlarda çok iyi ve mütevazı biriymiş

bunu bende yasadım be hala yaşıyorum, doktora sorduğumda bana yumurtalıkları uyardığımız için böyle şeyler yaşayabilirsin normal demişti bana.
çok sağol canım yaaa içimi rahatlattın.... nasıl bir sızı anlatamam. Daha önce hiç regl dönemimde böyle şeyler yaşamammıştım. ilaçların etkisi sanırım bu:((((

Yok bir şekilde vedalaşıcaz buna hazırım ben ama kürtaj kısmı beni çok düşündürüyor kemoterapi iğnesiyle düşürebiliyorlarmış ama bu konuda kararsızım kürtaj olsan için temizlenir hem diyorlar of yaaa bir türlü çıkamadım işin içinden sonuçta bıçak yarası 3 ayda iyileşicek iğne ne kadar güvenilirdir bilmiyorum çok sancı yapıyor diyorlar
tıpta yeni adı tibbi tahliye olan bir işken yaptırdım ben eşimin bir arkadaşına sordum kürtajla farkı ne diye eski usül rahmi kazıyarak değil artık vakumla çekerek alıyorlar o sebepten zarar görmüyor rahim bir sonraki ay kazara hamile kalsan bile tutunabiliyor embriyo demişti bana. ve beni uyuttular iyikide uyuttular oraya girerken ölmek istemiştim ilk defa. ama doğrusu buydu Allah om sana sığınıyorum dedim ve girdim.

Back