• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
keşke öyle olsaydı ama maalesef biraz önce adet oldum kısmet artık, pazartesi akaydayız. inşallah pürüz çıkmadan tedavi olumlu sonuçlanır, eylülde okul açılıyor niliyorsun ve ilk haftalar anaokulunda çok zor geçiyor malum alıştırma sürevi.
Hakkımızda hayırlısı canım evet malesef okul dönemi öyle oluyor bizim ben norm fazlasıyım polatlıya gidip geliyorum hergün eğer bebiş tutunursa merkeze görevlendirme isteyeceğim bakalım kısmet çok zormuş beklemek ya :(

Ben ilk aşılamamı 28inde yaptırmıştım bugün 12. Günümdü öğleyin bir miktar kanamam oldu bhcg baktırdım <1.2 yani neg çıktı. Doktorumu aradım büyük ihtimal gebelik yok düşük bir ihtimal yükselebilir dedi eğer kanaman artmazsa 1 hafta sonra kanda tekrar baktır dedi aşılama sonrası progestan kps coraspin tb vermişti coraspini içme dedi. Progestanı da kanaman artmazsa devam et kanaman çok artarsa bırak dedi. Dua ediyorum inş mucize olur ve bebeğim gelir. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar

Ben ilk aşılamamı 28inde yaptırmıştım bugün 12. Günümdü öğleyin bir miktar kanamam oldu bhcg baktırdım <1.2 yani neg çıktı. Doktorumu aradım büyük ihtimal gebelik yok düşük bir ihtimal yükselebilir dedi eğer kanaman artmazsa 1 hafta sonra kanda tekrar baktır dedi aşılama sonrası progestan kps coraspin tb vermişti coraspini içme dedi. Progestanı da kanaman artmazsa devam et kanaman çok artarsa bırak dedi. Dua ediyorum inş mucize olur ve bebeğim gelir. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Insallah katlaya katlaya artar bebisin seninledir be hersey yolunda gider insallah
Benimde esim bir daha deneyelim asilamaya bu tuttu digeride tutar belki diyor ama benim canım hiç istemiyor aksine dna ayiklamali tüp bebek istiyorum ama oda 15 binleri buluyormus su an o kdr çıkamıcamız için beklemede yani
Herkezin bebek sormasindan dusuk aciklamasi yapmaktan sıkılmış durumdayım...

Insallah katlaya katlaya artar bebisin seninledir be hersey yolunda gider insallah
Benimde esim bir daha deneyelim asilamaya bu tuttu digeride tutar belki diyor ama benim canım hiç istemiyor aksine dna ayiklamali tüp bebek istiyorum ama oda 15 binleri buluyormus su an o kdr çıkamıcamız için beklemede yani
Herkezin bebek sormasindan dusuk aciklamasi yapmaktan sıkılmış durumdayım...
Saol canım inş. Senin de Allah yardımcın olsun hiç kolay değil yaşadıkların. Allah hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin inş

benimde aşılama yaptıralı 15. günüm sabah kan verdim bekliyorum ama 1 haftadır adet olacakmışım gibi sancım var oda bütün umutlarımı kırıyor... allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah isteyen herkes yavrusuna kavuşur...
benimde hep adet sancısı gibi sancım oluyordu umudunu yitirme bebişin tutunmuş seninledir inşallah sonucu bizede bildir olurmu

huriye048 huriye048 inşallah herşey yoluna girer ve beta katlar ve Denizlilisrsy Denizlilisrsy bu aşamada bizzat sen önemlisin ruhen ve bedenen kendini ne zamsn hazır hissedersen o zaman başla.
doğru canımda kararsızlık en kötüsü ama ben hazırım tekrar hamileliği ruhen en azından ama pregestan ve iğneler inanılmaz kilo almamı sağladı en azından 1 ay tekrar tüp yada aşılama tedavisine başlamadan önce kilo vermem gerekiyor hafta sonu düğün vardı ve ben 2 ay önce aldığım abiye dahil hiç bir kıyafetime giremedim en azından bebek duruyo olsaydı gülerdim halime ama bebişde gidince ağlama krizi geldi ne zaman tam anlamıyla atlatırım bilmiyorum bu psikolojiyi

benimde aşılama yaptıralı 15. günüm sabah kan verdim bekliyorum ama 1 haftadır adet olacakmışım gibi sancım var oda bütün umutlarımı kırıyor... allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah isteyen herkes yavrusuna kavuşur...
İnşallah yavrun seninledir canım

doğru canımda kararsızlık en kötüsü ama ben hazırım tekrar hamileliği ruhen en azından ama pregestan ve iğneler inanılmaz kilo almamı sağladı en azından 1 ay tekrar tüp yada aşılama tedavisine başlamadan önce kilo vermem gerekiyor hafta sonu düğün vardı ve ben 2 ay önce aldığım abiye dahil hiç bir kıyafetime giremedim en azından bebek duruyo olsaydı gülerdim halime ama bebişde gidince ağlama krizi geldi ne zaman tam anlamıyla atlatırım bilmiyorum bu psikolojiyi

canım merhaba nasılsın ? okudum geçmişini. Herşey geçecek hiç merak etme olur mu? unutma yalnız değilsin biz burda her zaman senin yanındayız. Sakın ha üzülme hiç bekletmeden gelecek bebeğin. bu arada bana da iğneler kilo yaptı. aşılamadan sonra 2,5 kg kadar aldım. inatla da yemek yiyorum

canım merhaba nasılsın ? okudum geçmişini. Herşey geçecek hiç merak etme olur mu? unutma yalnız değilsin biz burda her zaman senin yanındayız. Sakın ha üzülme hiç bekletmeden gelecek bebeğin. bu arada bana da iğneler kilo yaptı. aşılamadan sonra 2,5 kg kadar aldım. inatla da yemek yiyorum

allah razı olsun :) sizlerin desteği olmasa bu forum olmasa şimdi yatakda yatıyor hala bunalımdan çıkamamış olurdum En Büyük KK

geçicektir eminim neler geçmiyorki bu acı geçmesin dimi..

ama beklemek insanın ömründen ömür götürüyor gerçekten

dr bana iğneler kilo yapmaz demişti ama iğnelerden sonra ömrümde şimşediği kadar karnım şişti 6 aylık hamile gibiydim pregestan kullanmaya başlayıncada feci kilo aldım 2 ayda en az 4 kilo iştah bebek tutunca çok arttı bende belkide psikolojik ama geceleri uykudan uyanıp deli gibi tatlı yediğimi biliyorum :KK28:

şimdi daha iyiyim en azından dikkat etmeye çalışıyorum soğan kürü ve alkali suyada başlıcam bu akşam itibariyle cuma gününe devlet hastanesinden randevu almıştım ondanda vazgeçtim çarşamba günü sabaha üniv. hastanesinden randevu aldım direk orada araştırmaya başlamak istiyorum ben bırakmıcam bu işin ucunu :KK34:

miniğimi yine buluncaya kadar devam adadım endimi bu işe

Back