- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
allah razı olsun :) sizlerin desteği olmasa bu forum olmasa şimdi yatakda yatıyor hala bunalımdan çıkamamış olurdum
geçicektir eminim neler geçmiyorki bu acı geçmesin dimi..
ama beklemek insanın ömründen ömür götürüyor gerçekten
dr bana iğneler kilo yapmaz demişti ama iğnelerden sonra ömrümde şimşediği kadar karnım şişti 6 aylık hamile gibiydim pregestan kullanmaya başlayıncada feci kilo aldım 2 ayda en az 4 kilo iştah bebek tutunca çok arttı bende belkide psikolojik ama geceleri uykudan uyanıp deli gibi tatlı yediğimi biliyorum
şimdi daha iyiyim en azından dikkat etmeye çalışıyorum soğan kürü ve alkali suyada başlıcam bu akşam itibariyle cuma gününe devlet hastanesinden randevu almıştım ondanda vazgeçtim çarşamba günü sabaha üniv. hastanesinden randevu aldım direk orada araştırmaya başlamak istiyorum ben bırakmıcam bu işin ucunu
miniğimi yine buluncaya kadar devam adadım endimi bu işe
inşallah bende ilk evliliğimde 3 yıl evli kaldım tüp bebek aşamasında evliliğim bitti 3 yıl bekar kaldım şimdi 2 yıllık evliyim ama kötü talih bırakmadı yakamı çok şükür ilk eşimdede azospermi vardı hiç canlı spermi yoktu rapor çıkartıldı ama bu eşimin 12 yaşında çocuğu var ve azospermi raporda çıkartamıyoruz anlıcan 8 yılda ilk defa hamileliği tatım onunda acısı oldu ama tekrar söylüyorum bu halimize çok şükür şimdi tekrar beta hcg verdim bakalım bir saat sonra sonucu alıcam inşallah düşmüştürde kürtaj a falan gerek kalmazİşte bu çok güzel pes etmek yok :) kilolar gider bir şekilde hiç dert değil. senine yaşlarımız da yakın eylül ayında 31 olucam bende. İnşallah güzel heyecanları birlikte yaşarız. en azından hamile kalabildiğini anladın. hem böyle kayıpların ardından kısa sürede bebek gelir diye biliyorum. ben daha o duyguyu bile tatmadım. inşallah kısa zamanda sağlıklı olarak bebeklerimize kavuşuruz:)
Canım Allah yardımcın olsun inş meleğin seninle olur. Sürekli dua ediyorum kendime ve bebek isteyen herkeseallah razı olsun :) sizlerin desteği olmasa bu forum olmasa şimdi yatakda yatıyor hala bunalımdan çıkamamış olurdum
geçicektir eminim neler geçmiyorki bu acı geçmesin dimi..
ama beklemek insanın ömründen ömür götürüyor gerçekten
dr bana iğneler kilo yapmaz demişti ama iğnelerden sonra ömrümde şimşediği kadar karnım şişti 6 aylık hamile gibiydim pregestan kullanmaya başlayıncada feci kilo aldım 2 ayda en az 4 kilo iştah bebek tutunca çok arttı bende belkide psikolojik ama geceleri uykudan uyanıp deli gibi tatlı yediğimi biliyorum
şimdi daha iyiyim en azından dikkat etmeye çalışıyorum soğan kürü ve alkali suyada başlıcam bu akşam itibariyle cuma gününe devlet hastanesinden randevu almıştım ondanda vazgeçtim çarşamba günü sabaha üniv. hastanesinden randevu aldım direk orada araştırmaya başlamak istiyorum ben bırakmıcam bu işin ucunu
miniğimi yine buluncaya kadar devam adadım endimi bu işe
Sağol canım benim şimdi üzülüyoruz bazen hayıflanıyoruz ama bir kaç ay sonra bebişleri hamişliğimizi konuşuyor olucak burda demiştin diceksiniz bana bizde bu inanç bu inat olduktan sonra hiçbirşey önümüzde duramazCanım Allah yardımcın olsun inş meleğin seninle olur. Sürekli dua ediyorum kendime ve bebek isteyen herkese
inşallah bende ilk evliliğimde 3 yıl evli kaldım tüp bebek aşamasında evliliğim bitti 3 yıl bekar kaldım şimdi 2 yıllık evliyim ama kötü talih bırakmadı yakamı çok şükür ilk eşimdede azospermi vardı hiç canlı spermi yoktu rapor çıkartıldı ama bu eşimin 12 yaşında çocuğu var ve azospermi raporda çıkartamıyoruz anlıcan 8 yılda ilk defa hamileliği tatım onunda acısı oldu ama tekrar söylüyorum bu halimize çok şükür şimdi tekrar beta hcg verdim bakalım bir saat sonra sonucu alıcam inşallah düşmüştürde kürtaj a falan gerek kalmaz
sizin sorununuz ne peki evet yaşlarımızda aynı nerdeysesebastianderki
evet çıktı bir haftada sadece 20 değer düşmüş betahcg 105 çıktı sonuç ilaçlarımı bırakalı 1 hafta oldu kanamamda bitti artık neyin nesidir bu anlamadım dr a göre şimdilerde betanın sıfırlanmış olması gerekiyordu kafam allak bullak oldu inan çarşambaya kadar bekleyip üniversteye gidicem inşallah yatırmazlarcanım biz 1,5 yıldır istiyoruz. yani evlendiğimizden beri. ben biraz geç evlendim 29 yaşımda. ama istediğim bir yaştı anne olmak için de çok beklemek istemedim ama bir türlü olmadı işte. haziranda aşılama yaptırdık ama tutmadı. hatta günümden önce adet oldum. eşimde hareket sorunu var. sperm sayısı iyi ama ileri hareket çok azsonucun çıktı mı bu arada
evet çıktı bir haftada sadece 20 değer düşmüş betahcg 105 çıktı sonuç ilaçlarımı bırakalı 1 hafta oldu kanamamda bitti artık neyin nesidir bu anlamadım dr a göre şimdilerde betanın sıfırlanmış olması gerekiyordu kafam allak bullak oldu inan çarşambaya kadar bekleyip üniversteye gidicem inşallah yatırmazlar
Canım çok geçmiş olsun daha sıfıra doğru iner o merak etme çünkü benim de öyle oldu geçen yıl dusugum iki haftada tamamlandı bin küsur değer sıfır üçe düştü ama bana düşük için üniversitesi hastane sinde bir ilaç verdiler saykotek okunusuyla o ilaç her yerde yoktu bir onlarda vardı yasakmis galiba başka yerlerde olması.rahim içi sorunlu diye kürtaj yapmak istemediler ilaçla düşürüldüevet çıktı bir haftada sadece 20 değer düşmüş betahcg 105 çıktı sonuç ilaçlarımı bırakalı 1 hafta oldu kanamamda bitti artık neyin nesidir bu anlamadım dr a göre şimdilerde betanın sıfırlanmış olması gerekiyordu kafam allak bullak oldu inan çarşambaya kadar bekleyip üniversteye gidicem inşallah yatırmazlar
DR um tamam normal diyor aşılamayı yapan haftalık takip edilicek sonuc 50 nin altına düşünceye kadar diyor kimyasal gebelik diyor tecrübeli insanlar dış gebelik diyor bakalım ne iş çıkıcak başımıza o kadar kanamaya göre düşmüştür demiştima ma hala embriyo içerde görünüyor beta ya göreinşallah canım moralini yüksek tut. Rabbim yanında merak etme. belki kademeli olarak düşecektir. biraz daha bekle bakalım bu arada doktorunu da bilgilendir
çarşamba günü bende gidicem üniverste hastanesine geçen hafta kanamalı gittiğimde yatırmak istemişlerdi eşim kobay niyetine kullanıcaklar yatma dedi yatmadık bu defa kesin yatırırlar diye düşünüyorum ya hayırlısı daha kötü bişey olmasın yüreğim artık kaldırmıyorCanım çok geçmiş olsun daha sıfıra doğru iner o merak etme çünkü benim de öyle oldu geçen yıl dusugum iki haftada tamamlandı bin küsur değer sıfır üçe düştü ama bana düşük için üniversitesi hastane sinde bir ilaç verdiler saykotek okunusuyla o ilaç her yerde yoktu bir onlarda vardı yasakmis galiba başka yerlerde olması.rahim içi sorunlu diye kürtaj yapmak istemediler ilaçla düşürüldü
DR um tamam normal diyor aşılamayı yapan haftalık takip edilicek sonuc 50 nin altına düşünceye kadar diyor kimyasal gebelik diyor tecrübeli insanlar dış gebelik diyor bakalım ne iş çıkıcak başımıza o kadar kanamaya göre düşmüştür demiştima ma hala embriyo içerde görünüyor beta ya göre
dayanıyorum dayanmasına da drların dediğine göre geçen hafta korunmaya gerek yok kanaman bitince hemen başlayın bebek çalışmalarına kimyasal gebelikde bir sonraki ay şans yine yüksek olur demişlerdi ama onlara göre sonucunda sıfırlanması gerekiyordu anlamadım gitti bir haftadır düştüğüne nasıl inandırdıysam kendimi şok u atlatamadım hala kaç saattir :/tatlım benim doktorunu dinle. haftaya tekrar baktır. bu konuda hiç tecrübem yok ama belki tecrübeli arkadaşlar yazar. içini ferah tut bu süreç geçecek tamam mı. bir haftacık daha dayan.
İnşallah tek o kadar olsun ben razıyımYatis verebilirler ben de iki gün yatmistim ama merak etme korkulacak bir şey olmuyor takip amaçlı veriyorlar yatis
Benim kanamam arttı adet oldum nasip değilmiş. İnş siz mutlu haberler alırsınız dualarım sizinle
İnş canım inşSağol canım benim şimdi üzülüyoruz bazen hayıflanıyoruz ama bir kaç ay sonra bebişleri hamişliğimizi konuşuyor olucak burda demiştin diceksiniz bana bizde bu inanç bu inat olduktan sonra hiçbirşey önümüzde duramaz
Canım inş herşey yoluna girecek lütfen daha fazla kendini üzme yıpratma. Seni mutlu görmek istiyoruzçarşamba günü bende gidicem üniverste hastanesine geçen hafta kanamalı gittiğimde yatırmak istemişlerdi eşim kobay niyetine kullanıcaklar yatma dedi yatmadık bu defa kesin yatırırlar diye düşünüyorum ya hayırlısı daha kötü bişey olmasın yüreğim artık kaldırmıyor
o psikolojiyi çok iyi biliyorum zamanla hafifliyor ama hiç geçmiyor ben. hala sağlıklı olsaydı şu kadarlık olacaktı, doğacaktı falsndı gibi şeyler geçiriyorum aklımdan. birde ben ilk heyecan gebeliği öğrenince ertesi gün gidip doğuma kadar tutmak için bebek defterlerinden almış birkaç tane sayfasını yazmıştım kürtaj yaptıklarında eve gelince bağrıma basıp bağıra bağıra ağlamıştım ve hala ne atabildim nede açıp bakabiliyorumdoğru canımda kararsızlık en kötüsü ama ben hazırım tekrar hamileliği ruhen en azından ama pregestan ve iğneler inanılmaz kilo almamı sağladı en azından 1 ay tekrar tüp yada aşılama tedavisine başlamadan önce kilo vermem gerekiyor hafta sonu düğün vardı ve ben 2 ay önce aldığım abiye dahil hiç bir kıyafetime giremedim en azından bebek duruyo olsaydı gülerdim halime ama bebişde gidince ağlama krizi geldi ne zaman tam anlamıyla atlatırım bilmiyorum bu psikolojiyi
o psikolojiyi çok iyi biliyorum zamanla hafifliyor ama hiç geçmiyor ben. hala sağlıklı olsaydı şu kadarlık olacaktı, doğacaktı falsndı gibi şeyler geçiriyorum aklımdan. birde ben ilk heyecan gebeliği öğrenince ertesi gün gidip doğuma kadar tutmak için bebek defterlerinden almış birkaç tane sayfasını yazmıştım kürtaj yaptıklarında eve gelince bağrıma basıp bağıra bağıra ağlamıştım ve hala ne atabildim nede açıp bakabiliyorum
Canım inş herşey yoluna girecek lütfen daha fazla kendini üzme yıpratma. Seni mutlu görmek istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?