Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yok ben hale dimdik duruyorum ama ilk olunca baya sarsti beni cabuk toparlandim ama yıkılmadımmmm ayaktayımmmmm :))
Once testleri tahlilleri yaptiricam tekrar ayni seyi yasmayi asla istemiyorum buna neyin sebep oldugunu ogrenmezsem çatlicam cunku ne kendimi nede gelicek bebisimi tekrar riske atmicam
Eger basindan bilseydim bu testleri coktan yaptirmis olurdum cahillik tecrubesizlik iste bide dr larin oluruna birakmasi..
Hic bir dr eger ozel degilse bu testleri tahlilleri yapmiyor once 3 dusuk sonra arastima :/
Hastaneye gittigimdede 2 kez kimyasal gebelik yasadim dicem zaten yalan soylemezsem bana cok tuzluya mal olucak cunku
Bende durumlar boyle bakalim yeni bir maraton basliyor

ya aslinda sebepsiz infertilite gibi dusuklerde sebepsiz olabiliyomus ve cogu zamanda tekrarlamiyomus O yuzden 3 ten fazlasini arastiriyolar Bazen olacagin onune gecemiyoruz iste ne kadar arastirilsa da doktorlarda bilemeyebiliyo bicok seyi Ayrica dusuklerden hemen sonra hamile kalmak kolaylasiyomus o yuzden umutla ,pozitif enerjiyle basla yeni maratona insallah cok bekletmeden gelir bebis :)

Bende anasınıfı öğretmeniyim canım neredesin sen?

Canlar prolaktin benimde yüksekti dostinex verdi dr. Bir sonraki adetime kadar düşmüştü onun için canınızı sıkmayın başka sorun olmasın yeter ki... Bende polikistik over başlangıcı vardı... 3 ay üst üste adetlerim çok gecikti... İki durum da stresten oldu... No stres no panik moduna bi alabilsek kendimizi herşey daha kolay olacak aslında

inşallah tez zamanda tekrar nasip olur sağlıklı sıhhatti ama tedbiri elden bırakamamak gerekiyor ben araştırayımda olursa yine olsun en azından kendimi suçlmamam

inşallah tez zamanda tekrar nasip olur sağlıklı sıhhatti ama tedbiri elden bırakamamak gerekiyor ben araştırayımda olursa yine olsun en azından kendimi suçlmamam
Canım Benimde başıma geldiğinde doktoruma çok ısrar etmiştim bu testleri yapalım diye. Ki özel bir prof'a gidiyordum. Doktorumda bana bu testlerin çok pahalı ve zahmetli olduğunu bu olayın tekrarlama olasılığının %10-15 olduğunu ve bukadarcık bir oran için o testleri yapmanın anlamlı olmadığını söylemişti. Hatta doktorumun kendi kızının başınada gelmiş bu olay ve kendi kızına bile yapmmamış bu testleri

olsun ya O ozge1532 biz yaptıralım devlet ve üniverste hastaneleri ücretsiz yapıyor nu testleri zahmetli kısmına gelince zaten bebeği bulmak için bir çok zahmete ve acıya razı gelmedikmi...
buda onun gıbı birşey aslında bebek düşünen herkeze tavsiyem benim bu testleri yaptırması ama maddiyat çok zorluyor işte bide havalar bu kadar anormal sıcak gidince kimsenin gözü pek yemiyor
benim annemde 6,5 aylık bebeğini yani kardeşimi kaybetti onun acısından kendime pay çıkartabiliyorum ben o kdr büyük bir acı yaşamadım ama yaşamakta istemiyorum inanki zor geliyor bugün bile bir soran olduğunda anlatırken açıklarken çenem titriyor ağlamamak için tutuyorum kendimi

Dedim ya kendimi suçlamamak adına en azından bunu yaptırmak istiyorum

Kızlar doktordan geliyorum prolaktin için ilaç verdi aşılama sonrası kist olmuş onun için de yasmin verdi ama ben onu kullanmak istemiyorum .. bu kist için bildiginiz farklı bir yöntem var mı soğan kürü falan işe yarar mı ?

kesinlikle soğan kürü işe yarar yasmin kullanma derim bende sağon kürünü dene önümüzdeki ay farkını görüceksin

bu konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum. Aşılamadan sonra nezaman adet olunuyor biliyormusun? ben 2 gün önce sonuç negatif çıkınca jeli kestim. Bekliyorum şimdi adet olmayı

bu konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum. Aşılamadan sonra nezaman adet olunuyor biliyormusun? ben 2 gün önce sonuç negatif çıkınca jeli kestim. Bekliyorum şimdi adet olmayı
Inan net bisey soyleyemem ama normal adet gununde olman gerekir bence ama ilaclar geciktikriyor ozellikle progestan
Cunku benim ilk asilamamdi tuttu 3 gundur adetliyim sadece

Turgut Özala gidiyorum ben de canım inşallah tüp bebeğe gelmeden bebeğiniz gelir de Rabbim hiç yormaz...
keşke öyle olsaydı ama maalesef biraz önce adet oldum kısmet artık, pazartesi akaydayız. inşallah pürüz çıkmadan tedavi olumlu sonuçlanır, eylülde okul açılıyor niliyorsun ve ilk haftalar anaokulunda çok zor geçiyor malum alıştırma sürevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…