- 17 Mayıs 2012
- 1.059
- 346
- 123
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
evett 6 temmuzda 1 yumoşum vardı 18 mm olmuş diğerlerş 11 -14 beklemedik diğerleriniSendemi asilama yaptirdin kac tane yumosun vardi kac mm ler
Degeriniz 600 e mi cikti masallaaahh darisi basimiza pregestani tablet aliyorum gunde 3 kez corasprin ve folik asit aliyorum vurulan igne farkliydi dusuk ignesiymis bizimde dr goremedi icerde kanama yok ama temkinli olalim diyor bas donmemde basladi bugun gerekirse cikicam istende yada rapor ustune rapor alicam bu oglani sag salim cok istiyoruz teyzesi oglan diyorum cunku eesim cok emin asilamadan sonrada kesin tuttu dedi bak tuttu bebisimiz bide asiri tatli istiyor canimiz 2gunsonra yine artarsahcg miz super gidiyoruz demektir
evett 6 temmuzda 1 yumoşum vardı 18 mm olmuş diğerlerş 11 -14 beklemedik diğerlerini[/QUO.
Test gunun gelmis ayy insallah hamissindir. Allahim hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimize :)
Cok sevindim artik darisi basimiza diyelimaminnn Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinnn
17 temmuzda öğrendimm bayram şekerimiz varrdı şükürler olsunn
değerin yükselmesi miniğin tutunması sağlıcakla kucağımıza almak için dua ediyorummm
inşallah canımm Allaah gönlünüze göre versinnn aminnnnnn
evet sabah saatlerinde olan spermler erkekdiye okumuştum Allah bilir tabiii sağlıckla doğsunlardaa
baş dönmene dikkat et progestanda yapıyor ben içmediğim halde benim de varcanımmm benimm teyzesi sever onu
inşallahhhhhhhhh duan için teşekkür ederimmmCok sevindim artik darisi basimiza diyelimAllahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.. İnan cok mutlu oldugum suan, bizim icinde dua et olurmu
Neler dedi dr un bugun anlat bakalim embriyonu gordunmu tahlil sonuclarin nasildi simdi nasilsin
inşallahh canım ikimiz için hepimiz için her şey güzel olacakkktırAyyyy masallah teyzesinin tontonuna hersey yolunda gidicek annesi sen hic merak etme
bizimde kanamamiz baslamasaydi keske ama vardir bundada hayir
Yok tatlimm kanama ama ara ara kahverengi gibi azicik azicik lekelenmelerim var normalmi bilmiyorumki kipirdamadan yatiyoruz bizey oluvericek korkumuzdan@Denizlilisrsy inşallahh kanama yoktur canımmm
bu sayfaya çok bakmıodum cevabınıda yazıya döktüklerini de yeni gördüm. hiç bir teselli cümlesi yetmiyor malesef.evet tatlım yaptırdım hatta negatif sonucunu bile aldım dün. sen ne yaptın ne durumdasın
Yok tatlimm kanama ama ara ara kahverengi gibi azicik azicik lekelenmelerim var normalmi bilmiyorumki kipirdamadan yatiyoruz bizey oluvericek korkumuzdan
Yok tatlimm kanama ama ara ara kahverengi gibi azicik azicik lekelenmelerim var normalmi bilmiyorumki kipirdamadan yatiyoruz bizey oluvericek korkumuzdan
canım inşallahhh minikk yerleşiyordurrr 8 aylık mekanınaYok tatlimm kanama ama ara ara kahverengi gibi azicik azicik lekelenmelerim var normalmi bilmiyorumki kipirdamadan yatiyoruz bizey oluvericek korkumuzdan
Insallahhhhhhhcanım inşallahhh minikk yerleşiyordurrr 8 aylık mekanına
dr sor lütfen progestanı rahimden almana sakınca yoksa öyle all
ben evet Allahhh rahatladımm sabah kahvaltıdan sonra gece uyumadan önce öyle yapıyorumminşallah minişlerimizzz sağlıcakla doğacak
eder inşallahh canımInsallahhhhhhh
kanamamiz durdu sukurde var a yok a agliyorum ben bugun yaaanoluyoruz anlamadim
pregestani sordum tatlim eger agizdan alamiyorsan alttan veriyoruz dedi varmi sorun diye sordu yok dedim
Iste bide hcgmis yukseli yukseliverse hersey on numara olucakda yarin tekrar baktirmamiz lazim hcg ye persembe baktiricaz bir gun fazladan beklicez bakalim fark edicekmi
Ben kendim kullaniyorum arabayi :/eder inşallahh canım
rahimden alınca hemen orada etki ediyor düşüncesindeyimm belki de bu yüzden faydasını gördümhamdolsunnnnnn
151 ise 302-450 -600 gibi artar inşallahhh
arabanın arkasında yan yatarak gidiyorum hast
oyyyyyyyyy Allah esirgesinnn hepimiziiBen kendim kullaniyorum arabayi :/
cok pimpirikli degil hele bide bu sira kendi cocuguda varya pek odaklanmiyor bize napalim bizimde sinavimiz bunlar isteoyyyyyyyyy Allah esirgesinnn hepimizii
eşim işteyse taxi ile gidiyorumm
bu sizin bebişinizzz o demekki çok iyi olumlu düşünüyorrValal benim esim layalaylom durumda ole
cok pimpirikli degil hele bide bu sira kendi cocuguda varya pek odaklanmiyor bize napalim bizimde sinavimiz bunlar iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?