Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim eşimde aynı masrafından korktuğu için tüp bebek olayına yanaşmıyor 2. aşılamayı denettiricektir kesin bana
bulunduğunuz ilde üniversite hastanesi varsa aşılamaları orda olun direk 2 olumsuz aşılamadan sonra rapor veriyorlarmış benim aşılamada özel olunca karıştı biraz. aman ne yapayım ya harcamam kemer skarım biraz bir yıl bende almıyveririm, dikkat ederim yeterki olsun. psikolojim yerle bir oldu bebek görünce ciğerime sokasımm geliyor artık hasretinden.

benimkide yanaşmıyordu canım bu konu açılınca o anlayışlı adam gidiyor sessiz bir adam geliyorhatta ağırdan aldığı için dün biraz üstüne gittim tartışır gibi olduk sinirlendim yattım. bana diyorki bu psikolojiyi yaşamak istemiyorum. bende dedimki bende bu pisikolojiyi ve bedensel acıları yaşamak istemiyorum ama kim ne istediyse yaptım şimdi tüp istiyorum dedim. öle biraz gerildik. tüp yaptırmak istiyorsan rapor veriyor devlet bazı şartlar altında ama rapor için bazen hastaneler illa kendileri aşılama yapmak isitiyorlarmış zaten 4 aşılamam var ve tutup bide kendileri aşılama yapmak için en az 2 kezmiş çağırırlarsa biz bir ildedn diğerine gideceğiz bu durumda maddi ve mabevi külfet olarak bir tüp maliyetini bulacağız zaten o yuzden özele yöneldik mecbur.
Haklisin bizde oyle tartisiyoruz bu konularda :KK43: birde sebepsiz olunca erkekler hic yanasmiyo bosa para gidiyomus gibi Hani doktor dese baska careniz yok o zaman kesin yaptirir ama bize senin doktor gibi asilama diyolar sadece

bulunduğunuz ilde üniversite hastanesi varsa aşılamaları orda olun direk 2 olumsuz aşılamadan sonra rapor veriyorlarmış benim aşılamada özel olunca karıştı biraz. aman ne yapayım ya harcamam kemer skarım biraz bir yıl bende almıyveririm, dikkat ederim yeterki olsun. psikolojim yerle bir oldu bebek görünce ciğerime sokasımm geliyor artık hasretinden.
Biz rapordan faydalanamıyoruz tatlım çünkü eşimin çocuğu var rapordan muaf durumda oluyoruz

benimkide yanaşmıyordu canım bu konu açılınca o anlayışlı adam gidiyor sessiz bir adam geliyorhatta ağırdan aldığı için dün biraz üstüne gittim tartışır gibi olduk sinirlendim yattım. bana diyorki bu psikolojiyi yaşamak istemiyorum. bende dedimki bende bu pisikolojiyi ve bedensel acıları yaşamak istemiyorum ama kim ne istediyse yaptım şimdi tüp istiyorum dedim. öle biraz gerildik. tüp yaptırmak istiyorsan rapor veriyor devlet bazı şartlar altında ama rapor için bazen hastaneler illa kendileri aşılama yapmak isitiyorlarmış zaten 4 aşılamam var ve tutup bide kendileri aşılama yapmak için en az 2 kezmiş çağırırlarsa biz bir ildedn diğerine gideceğiz bu durumda maddi ve mabevi külfet olarak bir tüp maliyetini bulacağız zaten o yuzden özele yöneldik mecbur.
bence en doğru kararı vermişsin
çünkü hastanelerin artık ilk düşündükleri şey tedavi değil devlet yada özel veyahut üni. araştırma hastaleri fark etmez önce para sonra başarı hedefleri :KK62:

Haklisin bizde oyle tartisiyoruz bu konularda :KK43: birde sebepsiz olunca erkekler hic yanasmiyo bosa para gidiyomus gibi Hani doktor dese baska careniz yok o zaman kesin yaptirir ama bize senin doktor gibi asilama diyolar sadece
ilk başlarda öyle oluyolrar benimkide öyleydi, bak üst üste negatifi alınca oda yılacak. birde ben sürekli para veriyoruz vermişken tutsa bari diye söylendikçe etkilendi benden. tabi ki sen bir anönce pozitif sonuç al ve kurtul ama diyelimki olumsuz oldu inşallah anlarda eşin bir an önce düzelir herşey ah buişler bedenen katlandıklarımız yetmiyormuş gibi birde psikolojik olarak sağlı sollu saldırıyorlar ya :KK47:

bence en doğru kararı vermişsin
çünkü hastanelerin artık ilk düşündükleri şey tedavi değil devlet yada özel veyahut üni. araştırma hastaleri fark etmez önce para sonra başarı hedefleri :KK62:
hım evet haklısın önceden çocuk olunca sorun çıkarıyorlar galiba. canım inaşşalh senin hayatında girer biran önce yoluna ve bebişini kucağına alırsın da bunları düşünmene gerek kalmaz. ve hastaneler konusunda haklısın begun kendi doktorumda dedi, üniversite hastabesinede gitsen katkı payından faylalanmak için süreci uzatabilirler iyi düşünün dedi.

kesinlikle ama kesinlikle doğru ayrıca bir şey daha var malum devlet hastanelerinin görevlililerinin insana yaklaşımı ve ilgisi ki bu dönemde psikolojinin ne kadar önemli olduğu açık

her hastalık önemli, her hastalık titizlik ve ilgi alaka ister ama yoğunluk vs bahanelerle rezil oluyorsun

özel bir merkez ve başarı oranı en yüksek en tecrübeli olanı bulmak en doğrusu

kızlar merhabalar. Burayı aylardır takip ediyorum ama artık bende yazmak istedim. 9 aylık evliyim martta bir gebeliğim oldu fakat 5. haftadan sonra gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım. Eşimle daha fazla beklemek istemediğimiz tüp bebek yapmaya karar verdik bugün doktora gittik ve aşılama önerdi doktorumuz. Bugün başlıyorum iğnelere arkadaşlar. Okadar heyecanlıyım ki umarım işler yolunda gider
Varmı başka bugünlerde aşılamaya başlayacak olan

kızlar merhabalar. Burayı aylardır takip ediyorum ama artık bende yazmak istedim. 9 aylık evliyim martta bir gebeliğim oldu fakat 5. haftadan sonra gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım. Eşimle daha fazla beklemek istemediğimiz tüp bebek yapmaya karar verdik bugün doktora gittik ve aşılama önerdi doktorumuz. Bugün başlıyorum iğnelere arkadaşlar. Okadar heyecanlıyım ki umarım işler yolunda gider
Varmı başka bugünlerde aşılamaya başlayacak olan
Merhaba Burdaki cogumuz ya asilama oldu ya da olucak Ben reglimi bekliyorum muhtemeln haftaya carsamba bende ignelere basliycam Direk igneyle baslatmasi ilginc Genellikle ya klomenle basliyolar ya da ignesiz Benim ilk asilama klomenle oldu ikinci asilama ilacsiz ve 2 si de negatifti simdi 3.ye hazirlaniyorum ( not : esimdede bendede sorun yok 14 aydir hamile kalamadim )

merhabalar. merak ettim sonucunuzu. umarım pozitif olmuştur. Bugün bende başlıyorumda tedaviye.
hoşgeldin canım inşallah güzel sonuçlar slırsın benimki tutmadı malesef. 4. aşılamamdı zaten, bizde bayramdan sonrası için tüp bebek merkezlerine randevu aldık artık

Merhaba Burdaki cogumuz ya asilama oldu ya da olucak Ben reglimi bekliyorum muhtemeln haftaya carsamba bende ignelere basliycam Direk igneyle baslatmasi ilginc Genellikle ya klomenle basliyolar ya da ignesiz Benim ilk asilama klomenle oldu ikinci asilama ilacsiz ve 2 si de negatifti simdi 3.ye hazirlaniyorum ( not : esimdede bendede sorun yok 14 aydir hamile kalamadim )
canım ilk siılamam klomen ve iğnelerle olmuştı ve bir anda yumurta pstlaması olunca çok ağrı çektim klomene aşırı cevap veriyorum o yızden benim doktorumda direk iğnelerden başlıyor ki benim ona rağmen bu ay 5 yumurtam vardı bazen böyle yapabiliyorlar.

Benim bugün reglimin son günüydü. Yumurtlama başlamış. Oyüzden iğneye başlayabiliriz dedi. ben konu hakkında çok araştırma yapmadım açıkçası. klomen nedir? aşılama ilaçsız oluyor mu? inannın hiçbir bilgim yok.:KK43:((( ( bizimde ikimizde de sorun yok ama yaşım artık 35 oluyor. o yüzden beklemek istemiyoruz daha fazla)

Benim bugün reglimin son günüydü. Yumurtlama başlamış. Oyüzden iğneye başlayabiliriz dedi. ben konu hakkında çok araştırma yapmadım açıkçası. klomen nedir? aşılama ilaçsız oluyor mu? inannın hiçbir bilgim yok.:KK43:((( ( bizimde ikimizde de sorun yok ama yaşım artık 35 oluyor. o yüzden beklemek istemiyoruz daha fazla)
kendinden doğal şekilde yumurtlayıp sayı anlsmındada iyiyse direk iğne veriyorlar. benim her adetimin 3. günü birkaç tane yumurtam olduğu için doktorum direk iğne veriyordu, birkeresinde klomen denen yumurtlamayı artırıcı ilaç ve sonrasında iğne verdi ve bende yumurtlama patlsması oldu öldüm o ayki adetimde sancıdan kıvrandım vslla.bazı sebeplerden doktorlarda yöntem farkı olabiliyor ama bu aşamaları araştırıp bilgi sahibi olmanda fayda var.

canım ilk siılamam klomen ve iğnelerle olmuştı ve bir anda yumurta pstlaması olunca çok ağrı çektim klomene aşırı cevap veriyorum o yızden benim doktorumda direk iğnelerden başlıyor ki benim ona rağmen bu ay 5 yumurtam vardı bazen böyle yapabiliyorlar.
Hay masallah sana :)) benim yumurtlamam kendiliginden de oluyo yine de klomenle 1 tane olustu Ondan sonraki ay doktor bana birakti ilacsiz kendi yumurtlamani mi takip edelim ignelerle mi devam edelim diye ben ilacsiz olsun istedim haliyle yine 1 yumurta Bu sefer igneyi tercih edicem hic 1 den fazla yumurtam olmadi merak ediyorum belki de sans o sekilde artar

Igneyle daha cok yumurta elde ediliyo Klomen biraz daha hafif bi stimulasyon yumurtlama icin ve ignelerle basari sansi daha yuksekmis istatistiksel olarak o yuzden doktorun direk igne vermistir (bu arada ikisi de yumurtlamanin saglanmasi icin Klomen hap olarak aliniyor sadece ve daha farkli calisiyo vucutta)

bende adet oldum kızlar ve yarın hastane tatildir diye bugün gittim doktora tabi doktorum sonuca üzüldü oda çok ümitlydi. dedi devam edelim mi. bende ki tepki, yok artık doktor bey 4. de olmadı yeter artık deyince, haklısın diycek birşeyim yok dedi adamcağız. bize iki merkez ve doktor önerdi bizde bulduk birkaçtane bayramdan sonraya randevu aldık gidiyoruz hadi hayırlısı
Rabbimiz kolaylıklar versin canım bunların hepsi geride kalcak bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda
adet olana kadar hep ümit bağlıyoruz yıkılıyoruz sonra
RABBİMİZ yeniden tutkuyla güç veriyor inşallah yavrularımızı da verecektir :KK52::KK61::KK61:

X