• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar dert ortaklarım müjdeli haberimi sizinle paylaşmak istiyorum bugün dayanamadım kan tahlilimi yaptırdım beta hcg 57,9 yani hamişimmmmm

doktorumu aradım gözümüz aydın hamilesin dedi 2 gün sonra tekrarlayalım gelişimine bakalım dedi

rabbim isteyen herkezin ama herkezin bu mutluluğu tatmasını bu muhteşem haberi almasını nasip etsinnn
çokkk çokkk ve çokkk sevindim. sanki ben hamilelik haberi veritormuşum gibi. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini kucağını alırsın. güzel haberler art arta gelir inşallah. kızlardan hala ses yok

çokkk çokkk ve çokkk sevindim. sanki ben hamilelik haberi veritormuşum gibi. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini kucağını alırsın. güzel haberler art arta gelir inşallah. kızlardan hala ses yok
inşallah inşallah

bütün kalbimle bütün iyi idleklerimle dualarım size inşallahhh en tez zamanda sizlerinde hamişlik haberleriniz alırız

o kadar umutsuzdumki gözümün yaşını hala dindiremedim

arkadaşlar dert ortaklarım müjdeli haberimi sizinle paylaşmak istiyorum bugün dayanamadım kan tahlilimi yaptırdım beta hcg 57,9 yani hamişimmmmm

doktorumu aradım gözümüz aydın hamilesin dedi 2 gün sonra tekrarlayalım gelişimine bakalım dedi

rabbim isteyen herkezin ama herkezin bu mutluluğu tatmasını bu muhteşem haberi almasını nasip etsinnn
gözün aydın canım Rabbim tamamını erdirsin inşallah

bende 3 yıllık evliyim ve 16 temmuz 2015 perşembe günü yai arefe günü aşılama yapıldı ve 31 inde gidicez kontrole hsg çekildi banada ama zordu sancı adet sancısı nın ağırlaşmış hali idi şükür temiz çıktı dediğiniz herşeyi bende uyguladım bende yumurta tembelliği varmış 20 gündür iğne yiyordum ve vitamin ve coraspirin kulannım hala içiyorum kabızlık oldu bendede yan etki
ibeklemedeyiz çok zormuş :KK43: hiç bişiy dışardan göründüğü gibi değilmiş:KK61:
hergün iğne psikolojisi ya etkileri umutlar hayalller yorgun beden vs. ilk aşılamamız ve tedirginim heycanlıyım hayırlısını diliyorum allahtan benimde göğüslerim ağrıyor vajinaya uygulanan jel ağrı yapıyo ve sabah akşam yapıyorum ama katlanırım herşeye mercimeğimi kucağıma almak için herşeyin hayırlısı
:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
Allah kolaylık versin evet zor inşallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda değecek unutacağız tüm bunları

:nazar::nazar::nazar::nazar:ayyyyyyyyyyyyy Maşallahhhhhhhhhhhhh hayırlı olsunnnnnnnnnnnn:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Allah tamamına erdirsinnnnnn
vee ben de güzel haberler paylaşmaya geldimmmm canlarımmmmm
çok şükürrrrrrr test sonucumu aldımmmm 151,5 :KK37: Dualarımızı kabul eden Rabbimize hamdüsenalar olsunnn
dün hafif kanamam olmuştu eyvahh dedim randevuyu aldım nasılsa bir gideyimmm baktıkki minik var progestan , pıhtılaşmam için kan sulandırıcı iğne ,kan yapıcı iğne ,aspirin verdi ayaklar yukarıda dinlen dedi bana bir hafta sonra yeniden gideceğim inşallah
ay Allahımmm inşallah tamamına erer de bu defa yavrumu kucağıma alırımmm ben de aminn
inşallah tüm dert ortaklarıma da mutlulukkları yaşamak kısmet olur aminnnn:KK36:

Merhaba kızlar hamiş olanları tebrik ederim bebiş isteyenlerin de bir an önce olur inş. Ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam 16 temmuzda adetin 5. Günü puregon iğnesine başladım günde 75 ıu. Bugün kontrolde sağda 10-11 mm bir tane 2-3 tane de minik varmış solda da 2 tane dedi. Beklediği yanıtı alamamış doktorum. O nedenle dozu artırdı bugün 100 ıu yaptım yarın 150 ıu yapıcam çrş kontrolüm var bakalım nasıl olacak, hayırlısı diyorum. Bir de ben yıllık izindeyim ailelerimizi ziyarete gelmiştik aşılamam yapılıp bir süre sonrası evimize dönücez. Heyecanlı bir bekleyiş. İnş benim de isteyen herkesin de bebişi bebişleri olur :)

Merhaba kızlar hamiş olanları tebrik ederim bebiş isteyenlerin de bir an önce olur inş. Ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam 16 temmuzda adetin 5. Günü puregon iğnesine başladım günde 75 ıu. Bugün kontrolde sağda 10-11 mm bir tane 2-3 tane de minik varmış solda da 2 tane dedi. Beklediği yanıtı alamamış doktorum. O nedenle dozu artırdı bugün 100 ıu yaptım yarın 150 ıu yapıcam çrş kontrolüm var bakalım nasıl olacak, hayırlısı diyorum. Bir de ben yıllık izindeyim ailelerimizi ziyarete gelmiştik aşılamam yapılıp bir süre sonrası evimize dönücez. Heyecanlı bir bekleyiş. İnş benim de isteyen herkesin de bebişi bebişleri olur :)
Aminnnn arkadasim

:nazar::nazar::nazar::nazar:ayyyyyyyyyyyyy Maşallahhhhhhhhhhhhh hayırlı olsunnnnnnnnnnnn:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Allah tamamına erdirsinnnnnn
vee ben de güzel haberler paylaşmaya geldimmmm canlarımmmmm
çok şükürrrrrrr test sonucumu aldımmmm 151,5 :KK37: Dualarımızı kabul eden Rabbimize hamdüsenalar olsunnn
dün hafif kanamam olmuştu eyvahh dedim randevuyu aldım nasılsa bir gideyimmm baktıkki minik var progestan , pıhtılaşmam için kan sulandırıcı iğne ,kan yapıcı iğne ,aspirin verdi ayaklar yukarıda dinlen dedi bana bir hafta sonra yeniden gideceğim inşallah
ay Allahımmm inşallah tamamına erer de bu defa yavrumu kucağıma alırımmm ben de aminn
inşallah tüm dert ortaklarıma da mutlulukkları yaşamak kısmet olur aminnnn:KK36:
Senin kac haftalik peki degerin baya yüksek rabbim tamamina erdirsin saglikla sihhatle
hastaneye kan vermeye gittigimde is arkadaslarimdan biriyle karsilastim 4 aylikdi bebegi dusuk tehlikesi cok yuksekmis onuda gorunce hastaneden kacasim geldi zor ya her asamasi zor

hayırlı olsunnnn inşallahhhhhhh güzel haberler alırız senden de

Senin kac haftalik peki degerin baya yüksek rabbim tamamina erdirsin saglikla sihhatle
hastaneye kan vermeye gittigimde is arkadaslarimdan biriyle karsilastim 4 aylikdi bebegi dusuk tehlikesi cok yuksekmis onuda gorunce hastaneden kacasim geldi zor ya her asamasi zor
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aminnn inşallahh hepimizinki sağlıcakla gelsin kucağımıza :KK68:
her gün 2 katı artacakmış değerler benim ilk gebeliğimde 6 gün geçmişti 1000 çıkmıştı bunu düşük görünce kanamada olunca moralim bozuldu lakin hemşirenin söylemesine göre göre yarın 300 sonra 600 olarak gidermiş yarın adet tarihim benim ilk bebişim kanpıhtısından kaybetmiştim ondan acele ediyorum iğne diyet vitamin dinlenme... seninde yarın 2 katı olacakk
çok güzel olacak her şey inşallahh:KK68:

Son düzenleme:
bana bak hamileliğin tadını çıkar evham yapıp durma artık karnındakini etkileyeceksin. tamam zor sma bu kadar panik olma lütfen lütfen lütfen. negatifleri çekme üzerine olumlu düşün olumlu olsun.ayrıca tavsiye ettiğin yer afyonda ise gidemem çünkü bize en yakın ankara oluyor yarında iki tane merkezle görüşmemiz var. tşk ederim canımm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aminnn inşallahh hepimizinki sağlıcakla gelsin kucağımıza :KK68:
her gün 2 katı artacakmış değerler benim ilk gebeliğimde 6 gün geçmişti 1000 çıkmıştı bunu düşük görünce kanamada olunca moralim bozuldu lakin hemşirenin söylemesine göre göre yarın 300 sonra 600 olarak gidermiş yarın adet tarihim benim ilk bebişim kanpıhtısından kaybetmiştim ondan acele ediyorum iğne diyet vitamin dinlenme... seninde yarın 2 katı olacakk
çok güzel olacak her şey inşallahh:KK68:
ayyy ayyy ayyy hamişimiz mi varmış. hayırlı sağlıklı olsun inşşşallah.topikimizde iki hamilemiz oldu gerisi gelir inşallah.

hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım. inşallah iyi sonuçların olucak

Back
X