semras senin bebis kızmıs gibi geliyor bana :)))
9 subatı bende bekleyecegim sabırsızlıkla :))):dance::teytey:
kısmet canım hayırlısı nasılsa öyle olsun ben erkek diye hissediyorum ama bellide olmaz neyse çok az kaldı öğrenmeye azıcık daha sabredeyim :icecream:
kesin cinsiyetini ögrenene kadar ilk başta ne olmasını istediyse o şekilde olsun istiyor...ben hep oğlum olsun istiyorum ama ekşi yememden dolayı çevremdekiler senin kızın olacak diyor...sonuçta hayırlısı ve sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil...en gec 1 aydan hepimiz ögreniriz cinsiyetlerini ve ozamanda hazırlarımız baslar:teytey:
Selammmm....
Şimdi muayeneden geldim... 13 hafta 5 günlük hamileyim.. Galiba benimki de erkek... Doktorum yanılma payı çok yüksek ama erkek olma ihtimali yüksek dedi. Zaten çıkıntıyı beraber gördük... Açmıştı bacaklarını kerata...
Selammmm....
Şimdi muayeneden geldim... 13 hafta 5 günlük hamileyim.. Galiba benimki de erkek... Doktorum yanılma payı çok yüksek ama erkek olma ihtimali yüksek dedi. Zaten çıkıntıyı beraber gördük... Açmıştı bacaklarını kerata...
banada aynısın söyledi meralcim birde benimki bacakları caprazlamıştı ama ben gittiğimde 12 haftalıktı daha bencede normal görememesi tabiiki pozisyonuda çok önemli bebişin inşallah sağlıkla kucağımıza aldımız günleride gösterir Allahım hepimize tüm bebek bekleyen annelere çok çok öpüyorum seni tekrar tebrik ederim canım
Semracım bu arada 9 Şubat'ta nöbetçi benim yine... Bekliyorum seni tamam mı :)))
benim bebişim erkek ama ben hep kız olarak hissetmiştim.ultrasonda çıktı ordan anlaşıldı..şimdiye kadar ne bulantı ne baş dönmesi nede halsizlik gibi bi durum yaşadım.sadace başlarda biraz nefes darlığı çektim onunda nedeni bilinmiyor...aş erme gibi bir durum değil ama devamlı tuzlu domates yemek istedim olmasa aramıyorum ama oluncada hiç kimseye bırakmıyorum..yani bence kalp atışı yada ikili test gibi bir durumdan anlaşılmıyor...ayrıca 3 lü testte daha belli oluyor cinsiyeti
ne guzel kızlar ya...yavaş yavaş herkez ögrenmeye basladı...darısı biz ögrenemeyenlere...
kız erkek valla hiç farketmez önemli olan sağlıklı olması vede hayırlı bir evlat olması..herkesin inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladı olsun
canım ben söyleyim ama doktorum erkeğe benziyo dedi kesin değil ben kilo kilo domatesi tuzlayıp tuzlayıp yedim koyun yoğurdu ve koyun peyniri aşerdim limonu çok fazla canım istedi göğüslerim hala acıyo uçları çok hassas öptm canım allahım inş gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?