Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım sen ne büyüksün nasıl hareketler yapıyo el sallıyo amuda kalkıyo zıplıyo sizler söylemiştiniz gerçekten çok duygulandım heleki çok sağlıklı olduğunu öğrenince dünyalar benim oldu bebeğim sen ne çabuk büyümüşsün allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
ben hiç aşermedim,bulantı falan hiç bi şey olmadı çok şükür ama önceden tatlıya çok düşkündüm şimdi pek bakmıyorum,yüzüm sivilcelendi(progestan kullanıyorum ondan galiba)içime hep kız doğuyodu hatta emindim diyebilirim,yüzük falı,bıçak,makas falı,çin takvimi hepsi kız diyodu,arkadaşlarım da hep kız diyodu ama erkekmiş...ben hiç bi şeye inanmıyorum,bunlar biraz tesadüf galiba
evet canım biz çok kaptırıyoruz kendimizi,ben nerdeyse emindim kız olduğuna...o kadar şartlanmışım yani,napalım kısmetimizde erkek varmış buna da çok şükür,Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin,senin bebeğin de gönlüne göre olur inşallah,sağlıklı,hayırlı,güzel evlatlarımız olur inşallah:1hug: