Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Temmuz 2008 Bebek albümü

Gamze_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
626
9
318
Antalya
Dusundum temmuz bebeklerinin toplu olarak bulundugu bir album yapmaya karar verdim isteyenler sadece 1 resmini yuklesin buraya toparlayalım bir de ayrı bi album anneler ve bebişleri mi yapsak ?
bi deneme yaptım oldukca guzel olacak galiba

harika bi fikir canım ayrıca harika olmuş ama bebeklerin altına bebeklerin isminide yazabilirmiyiz daha iyi olmazmı sence.

cok guzel olmus gamzecımm...elosumun resmını koymana cok sevındım....butun temmuz bebeklerı guzel yaaaaaaa....annelerı guzelllllllllllll ne olcakk..kolay gelsın arkadasım

harika bi fikir canım ayrıca harika olmuş ama bebeklerin altına bebeklerin isminide yazabilirmiyiz daha iyi olmazmı sence.

ben de oyle dusundum zaten yazmıstım hem anne hem bebek isimlerini de deneme olsun size bir gostereyim diye acele koydum herkes bi toparlansın resimleri biriktirelim o zaman yazarız

canım ya cok begendım ellerıne saglık harıka olmus butun bebekler ne tatlı masallah

ay ellerine saglik cok guzel olmus
ben kurban olurum onlari veren Allah'a ve kendilerine ahhhhhhhhhhhhhhhhh

masallahhh.. cok güzel olmus gamzecim de nasi olcek simdi devamli yeni fotolarini koycaz sende albümemi koycaksin :S

arzucum kiz kocaman olmus masallah

cnm güzel bir fikir..ellerine sağlık..
benim oğlumun resmini koymuşsun zaten göndermeme gerek yok sanırım???

masallahhh.. cok güzel olmus gamzecim de nasi olcek simdi devamli yeni fotolarini koycaz sende albümemi koycaksin :S

arzucum kiz kocaman olmus masallah

yok hayatım 1 tane en begendiğin fotografı yukle bu sayfaya 1 hafta falan herkesin yuklemesini bekleriz sonra olustururuz.Guzel bi hatıra olur.

ImageShack - Hosting :: grnt04xp7.jpg
işte meleğim...
ama fotoğrafımız burda çıkmıyo( niye anlamadım...

Son düzenleme:
URL=http://img151.imageshack.us/my.php?image=egeizmirde100om6.jpg]
[/URL]

image sitesini açamadımda koyduğum yerden kopya çekip koydum:)))erkeğimin resmiiiniii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…