Temizlikkk

Şundan alın halıları bunula bikaç günde bir şeyedin hallolur. Ucuz yollu kesin çözüm. Bu arada bu alet her evde bulunmalı bence. Tam bir fiyat performans ürünü.

10 günlük evlilikte çıtayı arşa çıkarma demeye geldim.
Yarın bir gün süpürge açamazsın ev toz içinde olur, eskiden böyle değildi olur.
Günlük süpür geç 3 ayda biter.

Ben 8 aylık evliyim hâlâ öyleyim galiba cocuk olana kadar tek is ev temizliği

10 günlük evlilikte çıtayı arşa çıkarma demeye geldim.
Yarın bir gün süpürge açamazsın ev toz içinde olur, eskiden böyle değildi olur.
Günlük süpür geç 3 ayda biter.
Ciddi ciddi her gün ev süpürüyor musunuz? Merak ettiğimden soruyorum. Ben pisim heralde

Bir pazar günü hariç her gün ev süpürüp silerim toz alırım yine aynı olur

Yeni halilar için tencere kapağı önereyim tencere kapağını halinin üstünde gezdirin sanki süpürüyormuş gibi hızlı hareketlerle tüyleri topluyor

İlk dikey süpürge istiyordum ama fiyatları aynı aşago yukarı robot supurge dusuneyım o zaman
Benim aldığım çok basit bir model haritalama var silme süpürme var ama ayıramıyor. Yine de çok çok memnunum boşuna beklemişim evde ki toz kat kat azaldı sizin durumunuza da ise yarar. Koltukların altına girmesi önemliydi ince aldim çok para vermeyin ortalama birsey ile tecrübe edinin gerekirse satarsınız.

Bu kadar germeyin kendinizi. Her zaman bal dok yala olmak zorunda degil. Onerilerimi sıralayayim.

Halilar püsküllü ise onlardan kurtulun. Felaket toz topluyorlar.

Halısız yaşıyor şimdi insanlar. Halısız evde toz az olur.

Ya da jüt hali satin alabilirsiniz.

Robot süpürge ve sprey mop işi çok kolaylaştırıyor.

Highgenic toz alma spreyi var silikonlu. Tozlanmayi geciktiriyor diye düşünüyorum.

Banyo için diversay clonet marka profesyonel temizlik ürünleri var. Sık beklet su tut seklinde kireçleri çözüyor. Klozete akan paslari çözüyor.

Arabalar icin satilan su kaydirici spreyleri duşakabine sıkabilirsiniz. Su tutma orani düşer, az leke yapar.

Aklima gelenler simdilik bunlar. Yine bir seyler gelirse yazarim.

Biz küçükken kaset kutulariyla yapardik bu işi. Tabi oyun olsun diye yapardik ama annemizin işine yarardı.

Su kaydirici sprey çok iyi fikir ya
Bende kremsiz şampuan kullanırım camlar içinde iyi olur ama spreyi hiç dusunmemistim

Robot süpürge alabilirsiniz, çok güzel toz ve tüy topluyor. Annem yeni halılara öyle baş etti sizin gibiydi

eşya yeni olduğu için bir süre çıkacak o tozlar maalesef
ancak bir kaç yıkama sonra azalır...

Eğer halılardansa Turbo başlık alın ne kadar verimli oluyor bilemiyorum
Ben ihlas kullanıyordum onun turbo başlığını bişeye değişmem tabiki
Şimdiki süpürgemdede var fakat ihlasınki gibi profesyonel değil
Bende yeni evlendiğimde yattığımız yorganın yünleri dökülüyordu cam açık oluncada hole yuvarlanıyorlardı yorganlardanda kaynaklanır
Kış ayındayız ev soğuk ve battaniyeyle ısınıyorsanız toz falan bitmez
İstediğin kadar yıka yinede toz ediyor
Salonda çamaşır katlamayın mesela toz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…