- 17 Aralık 2015
- 26.659
- 48.607
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende deliriyodum ama 12 aya anca kesildi pamuklanmasiYıkamaya vermedım de koltuk yıkama evde temizledi. O zaman bı 2 hafta daha dayanaym.
Pardon 1 2 aya demek istedimAynen bende deliriyodum ama 12 aya anca kesildi pamuklanmasi
Halilari yıkamaya verin bir kac kez yıkanana kadar o pamuk sorunu oluyor malesef , birde robot süpürge alin tamamdirBaşlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz
Eşyalar yeni dedim koltuk yıkama çagırdım deterjan koydurmadan sadece su ve parfüm ile koltuk sandalye halı temizlettim kısa programda da olsa perdeleri de ben yıkadım. Butun evı bal dök yala yaptım 2 gün geçti yine her yer pamuk pamuk toz allah aşkına bi çözüm önerisi. Ayrıca temizlikle ilgili pratik bilgilerinize de talibim.
Halılar yeni. Yıkayınca geçerBaşlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz
Eşyalar yeni dedim koltuk yıkama çagırdım deterjan koydurmadan sadece su ve parfüm ile koltuk sandalye halı temizlettim kısa programda da olsa perdeleri de ben yıkadım. Butun evı bal dök yala yaptım 2 gün geçti yine her yer pamuk pamuk toz allah aşkına bi çözüm önerisi. Ayrıca temizlikle ilgili pratik bilgilerinize de talibim.
Ahahaha biz de öyle valla. Haftada bir anca. Arada da kedi kum falan saçarsa bölgesel olarak süpürüyoruz pisiz kesinbiz cumartesiden cumartesiye... 1 hafta evin icine eder sonra temizleriz.
Aaa ben ondan hapşuruyorum demek ki sürekliBen alerjiden dolayı özellikle yatak odasında hemen anlıyorum ama şu an robot ile çok rahatım robot olmasa supurumuyum hayır edebimle hapsururum otururum
10 günde yeni evliyken bu kadar iş miBaşlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz
Aynı sorunu ben de yaşamıştım.Halilarin tozu onlar bir kaç ay içerisinde kesilecektir.yeni evlisiniz böyle şeyleri hic dert edip kafanıza takmayın.siz ne yaparsanız yapın halılar birkaç ay o tozu dokecekBaşlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz
Ciddi ciddi her gün ev süpürüyor musunuz? Merak ettiğimden soruyorum. Ben pisim heralde
Valla hicbir temizlik sayfasinda gormedim. Tamamen kendi akıl ve mantığıma ait bir fikirSu kaydirici sprey çok iyi fikir ya
Bende kremsiz şampuan kullanırım camlar içinde iyi olur ama spreyi hiç dusunmemistim
Güçlü evet ama bir porçöz kadar zarari oldugunu sanmıyorum. Hala porçözle duşakabin temizleyenler oldugunu. Simdiye dek evime porçöz 1 kere girdi. Yardimci abla temizlik listesine yazmisti. Onun isteğiyle alındı. Porçöz korkutur beni. Uzak durulmali.Bende clonet de var taskı de. Gerçekten diğerlerine göre çok güçlü temizleyiciler.
Teşhirden alındı herhalde, o sebeple yıkandı diye anladim.halılar yeni olduğu için pamukçuk olur,
koltukları boş yere yikatmissiniz,
Evdeyseniz bu ara günlük süpürün, iki üç güne bir toz alin,sorun kalmaz bence
Helal olsun aynen ya..10 gunluk evliyken koltuk yikatmak nedir ya, su kadarcik evlilikte koltuğun ancak fantezisi yapilir.