Temizlikkk

toz değil onlar halılardan gelen yünler toplanıyor...bende 5 aylık evliyim bir kere halı yıkamaya verdim halılarımı bitmedi ama azaldı..suan bile koltuğun altın gorüyorum yumak gibi toplanmış halbuki sabah süpürdüm misafir gelirde kınar diye korkuyorsanız korkmayın herkes tarafından biliniyor artık bu yeni halıların dert olduğunu

Allah o faturaları bildiği gibi yapsın, pamuk tozlar nasil tatlı geldi gözüme bak birden.. Ben tozlarımla mutluyum kardeşim

Ah ah şimdi ki aklım olsa ev işini o kadar takmazdım, şimdi belim ağrıyor yapamıyorum, önemli olan sağlık fazla takma ev işi bitmez ...

10 günde koltuk yıkatmak mı? Yeni halıdan çıkan şey toz değil tiftiktir.
Hergün 5 dakika açılacak dikey süpürgeyle gayet iyi toplanır onlar..

Sizin sorununuz evin pis olması değil temizlik takıntısı yalnız. Eşyaları rahat bırakın psikoloğa gidin bence

Ablamlar geçen yıl yeni taşındılar.yeni halı perde falan aldılar. Halıların nasıl döktüğüne inanamadık. Aylarca devam etti.
Sizde de halıdan oluyordur.
Kolay gelsin.

4 mevsim halılardan alsaydınuz üstü mum yüzey gibi oluyor ya dijital baskı gibi omalrda cokmkirmtoz leke olmuyor aslında.ama cok pahalı işte.o buyuk yun halılar maleseef yıkaması dert sermesı supurmesı altını kaldır supur derken belde fıtık olacak.sende yeni evliisnn dur hele daha 2.ayınuzda belden ayaktan dusersın.evlılıgınntadınu cıkar ev zamanla oturdukca toz falan göze batmaz cokta olmaz zaten esyakar kullanıldıkca toparlanır.

Yeni halılar uzun bir süre pamuk bırakır ortalama 2-3 yıkamadan sonra geçiyor ama siz 10 günlük evde ne kadar toz, kir görüyor olabilirsiniz sanırım fazla takılıyorsunuz

10 günlük evliliğin her günü temizlik mi yaptınız? Aklıma gelecek son şey olurdu heralde temizlik. Kadınlar neden temizliği kendi asli görevleri haline getiriyor acaba??
Günlük süpürmesi için robot süpürge toz işinizi çözer. Çocuk vs yok,haftada 1 düzenli yardımcı kadın gelse eviniz hep mis olur.
Kendinize,gençliğinize yazık ya.. Verin parasını bakın keyfinize,kimse size madalya takmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…