Temizlikkk

Halilari yıkamaya verin bir kac kez yıkanana kadar o pamuk sorunu oluyor malesef , birde robot süpürge alin tamamdir

Halılar yeni. Yıkayınca geçer

halilarin pamukcuklarinin cabuk bitmesi icin fircalamanizi oneririm fircaya cok cikiyor cunku pamukcuklar

10 günde yeni evliyken bu kadar iş mi

Aynı sorunu ben de yaşamıştım.Halilarin tozu onlar bir kaç ay içerisinde kesilecektir.yeni evlisiniz böyle şeyleri hic dert edip kafanıza takmayın.siz ne yaparsanız yapın halılar birkaç ay o tozu dokecek

Yüksek emiş gücüne sahip bir süpürge ile halılarınızı hergun supurmeye çalışın . En kotu iki günde bir olsun. Toz halılardan dolayı olur . Bir ayin sonunda rahatlamış olursunuz . Koltuk yıkatmak falan biraz gereksiz olmuş :)

Tozdan kim ölmüş ya 10 gunluk evliylen temizlik derdine dustuysen biraz da sen fazla titizleniyorsun bence. Öğrenmen gereken bu evi nasil daha temiz tutarim degil, pisligi daginligi kafaya takmamak

Ciddi ciddi her gün ev süpürüyor musunuz? Merak ettiğimden soruyorum. Ben pisim heralde

Yeni evliyken can sıkıntısından süpürüyordum ya, hatta çocuk küçükken de süpürüyordum yeri yalıyor falan diye. Çalışmıyordum falan.
Şimdi yok, toz öbeği görünce açıyorum

Konuda temizlik önerisi için fikrim yok ama 10 gün evlilik için bu yaptığınız temizlik bana çok fazla geldi. Zaten zaman geçtikçe temizliği yapacaksınız illa, bari şimdi keyfini çıkarın bu zamanların. On günde ev ne kadar kirlenebilir ki hem..

Bende clonet de var taskı de. Gerçekten diğerlerine göre çok güçlü temizleyiciler.
Güçlü evet ama bir porçöz kadar zarari oldugunu sanmıyorum. Hala porçözle duşakabin temizleyenler oldugunu. Simdiye dek evime porçöz 1 kere girdi. Yardimci abla temizlik listesine yazmisti. Onun isteğiyle alındı. Porçöz korkutur beni. Uzak durulmali.

halılar yeni olduğu için pamukçuk olur,
koltukları boş yere yikatmissiniz,
Evdeyseniz bu ara günlük süpürün, iki üç güne bir toz alin,sorun kalmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…