Ne kadar ücret veriliyor ki?Neden temizlemesinler?
Ev Şubat ayından beri hiç temizlenmedi mi?
Çok mu büyük?
Ücret konusundan kısıtlamanız yoksa temizlenir, işleri bu..
Hangi semtte oturuyorsunuz?="Sinem989, post: 52763640, member: 536523"]Ankara da temizlikten memnun olanınız var mı
Bende isterim
Tanıdık temizlikçi varsa çevrenizde çağırın arkadaşıyla gelsin temizlesin. Ama şirket olayı çok kötü. Geçen hafta taşındık. İki kişi geldi şirketten. Yeni bina inşaat olmasını söylememize rağmen gelince gitmeye kalktılar bu ev çok zor temizlenmez çok iş var diyip para konusunda alttan alttan ima yaptılar. Halbuki ev kötü değildi kabasını hallettirmiştik camları filan. Bir sürü malzeme istediler süpürge makinesi mahvoldu bizim mesela. 50 lira nalbur parası verdik ihtiyaç için gitmişler sigara almışlar. Eşyalar gelecek 2 saat olmuş hiç dogru düzgün temizlik yapmadılar açız dediler. Çıktı cebimizden 400 lira. Halbuki 200e anlaşmıştık. İşimiz acele oldugundan bişiy de diyemedik. Başlarında da duramadık. Bizde de vae kabahat. Tabi bu benim deneyimim. Ama eşyalı ev için durum daha kolay sanırım. Her şirket kötü değildir tabi ama daha önce tanıdık vardı ona temizlettik eşyalı evimizi çok memnun olduk çevrenize sorun varsa gelip temizlesin...
O nasil sirketmis. Biz de insaattan çıkma yeni ev icin cagirmistik. Insaat olduğunu bildikleri icin supurgeleriyle alet edavatlariyla gelmislerdi. 2 kadin 2 erkek duvarlar camlar yerler tuvaletler banyolar her yeri pırıl pırıl yapmışlardı 1 günde. O insaattan cikma evden eser kalmamıştı. Bizden bi tane bez bile istemediler.
İlahi !110m2 kare.
Geçen sene almıştım bir bayan.
"Senin evinde pek pismiş" deyince zoruma gitti vallahi.
Bana göre çokta pis değildi ya.
Ya bikaç şeyden de şüphelendim aslında. Şirkete bağlı olabilirler ama dolandırıcı olmaları konusunda hislerim oldu. O gün o kadar yoğun ve kısıtlıydık ki hiçbir şeye hayır diyemedik. Son dakkaya kaldı her şey. Resmen gitmeye kalkmakla tehtit edip ve 2 kişinin yetiştiremeyeceğini söyleyip 3. Kişi çağırmak istediler. Ona da he dedik. Para da yükseldi tabi. Bi baktık kimseyi çağırmamışlar. Çok moralimiz bozuldu. O gün 2 kat para harcadık yemeği suyu malzemesi nalburu yol parası temizlik parası... Şirkete haber versek durumu bu sefer numaramız filan var bulaşırlar gibi. Kadının numarasından whatsap baktım bıçak resmi vardı... Sicili temiz mi değil mi bilmiyorum ama şirkete bağlıysa temizdir diye düşünüyorum... Bu olay gerçekten büyük bir ders oldu bize. Asla artık bu tarz temizlik durumlarını son ana sıkıştırmicaz... Büyük aptallık ettik. Daha temkinli olucaz...
En son Şubatta mı yapıldı temizlik?
eve temizlikçi kadın alsam iki tane baştan ayağa temizlerler mi?
Bu ev bana kafayı yedirtecek.
En son şubat ayında tek başıma heryeri sildim süpürdüm kaldırdım indirdim anam ağladı.
İki kişi çağırsam bütün ev temizlenir mi?
Yoksa mırın kırın ederler mi!
Hangi şirketten memnun kaldınız?Armut comdan fiyat teklifleri alip istediklerinizi yazip telefonda tekrar istediklerinizi belirtirseniz sirketler genelde bu tarz calisiyor bulacaksinizdir.
Tabi yillik dev temizlik icin tercih ettik biz.annemin evi cok buyuk 2 kisi talep ettik.cok cok memnun kaldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?