- 12 Temmuz 2006
- 55.502
- 212.798
- 52
-
- Konu Sahibi Bigjetplane
Burası KK, saç düzleştirici markası sorduğunuz soru bile siz anlamadan çalışan kadın çalışmayan kadın kavgasına dahi dönebiliyor vallahiVallahi konunun buralara geleceğini hiç tahmin etmezdim, izliyorum sadece
Soru buSelamlar herkese,
Her hafta 1 tam gün temizlikçi abla çağırıyorum, her hafta geldiği için ev de çok kirlenmemiş oluyor bir düzen oluyor yani. Evimiz 3+1, 600’e geliyordu günlük sene başından beri ama şimdi bu ay ne olmalı bilemiyorum piyasayı da. Her şey çok hızlı değişiyor. Vereceğim ücret düşük de yüksek de kalsın istemem. Sizler ne kadar ödüyorsunuz?
Hadi ordan be sizin evde el yıkamaya bile aliştiramadiğiniz toplum içerisinde nasil davranması gerektiğini bilmeyen çocuklarınızı biz duzeltinceye kadar canımız çıkıyor.Zorunlu olmasa göndermeyiz öğretmenler tam anlamıyla öğretmen değiller! Çok az işini düzgün yapan
Aldıkları maaşı haketmiyorlarmı dedim çıkıp birdaha okuyun ve anlayın anlayabilirseniz.. durup dinlenip yazmazsanız çok memnun olurumÖğretmenler hakkında atıp tut, aldıkları maaşi hak etmiyorlar, ağlıyorlar, lakayt ağzı açık geziyorlar diye aklına gelen her türlü hakareti say sonra saygım sonsuz degerçekten celiskiler içindesiniz. Az çok tarzınız belli oldu o yüzden bu da size son mesajım zira bu yüzden banlanmak istemiyorum.
Hergün temizliğe giden biri 30 bin mi kazanıyor
Yeni başlayan bir öğretmenin iki buçuk katı
2 meslek birbiriyle kıyaslanabilecek durumda mı sizce ? Beden gücüyle iş yapan, sigortası ve iş güvencesi olmayan çalışan; her koşulda daha zararda olabilir hatta.
Velhasıl ortaya pimi çekilmiş bir bomba koydum sanırım
Sakin olun desem işe yarar mı sence
Konu içeriği öğretmenler mi?
Konu sahibesi de dahil yorum yapan hanımlar rica ediyorum konuyu öğretmen doktor memur temizlik için yardıma gelenler kıyaslamasına döndürmeyin.
Bende nerde kaldı diyordum
Hoş geldin
EŞim ile konuşmuştu dün bu konuyuKonuya bilinçli olarak mı konu dışı mesaj yazdınız ?
Bir yakınım abla 800’e gidiyor, düzenli gittiği evlere. 42 yaşında, 1 sene daha anca gidebilirim diyorc, bel ve boyun fıtığı hat safhada. Herhangi bir memurlukla kıyaslamak doğru değil bence, temizliğe uzun süre giden kadınlar erken çöküp maksimum 45’ten sonra gidemiyor.
Barta kulesi bence bu tür olumsuzlukları hiç anlatmayın. Devlet memuru veya beyaz yakalı çalışan olup; temizlik görevlisi olmak isteyen, onların kazancını fazla bulanlar varsa: istifa edip, yeni mesleklerine başlasınlar bence. Böylece iş arayan milyonlarca insana da iş imkanı doğar.
Ben de her hafta çağırdığım için 800 gibi bir rakam düşündüm bakalım, zaten ev çok kirlenmemiş oluyor, yani çok ağır bir iş yükü olmamış oluyor. Tek günde detaylı yetiştirebiliyor mu?İstanbul da tek kişi 500 700 TL civarı geliyor ama detay yapılmıyor haliyle, tek günde detay için bazen 2 kişi alıyorum en son 1000 TL di
Tek kişi detaylı yapamıyor duruma göre bazen 2 kişi çağırıp detay istiyorum bazen de tek gelip normal temizlik yapıyor siz 800 TL detaylı için mi veriyorsunuz gündelik için miBen de her hafta çağırdığım için 800 gibi bir rakam düşündüm bakalım, zaten ev çok kirlenmemiş oluyor, yani çok ağır bir iş yükü olmamış oluyor. Tek günde detaylı yetiştirebiliyor
Kusura bakmayın konu dışı ama öğretmen olmak o kadar kolay değil, hatta artık en zor atanılan ve bir dizi sınava girmen başarman gereken bir meslek , bir öğretmen olarak şu yazılanlara hayret ettim , ayrıca tatilimiz 2 ay 4 ay değil, neden aşamalarını bilmediğiniz bir meslek hakkında yorum yapıyorsunuz ki ...Düşük puanla üniversiteye giren, yata yata okuyan, ataninca dört ay tatil yapan, kendini geliştirmeyen öğretmen kendi aldığı parayı temizlikçi ile kiyasliyor.
Al bezi başla o zaman temizlikçiliğe, bence çok bile aliyorsunuz.
Sinir oluyorum şu tesadüfen üni okuyup, okuyamamış insanları bu şekilde eleştirenlere.
Bu arada bence tüm gün için 800 iyi bu şartlarda.
Şaka gibi öğretmenlik ve temizlikçiliği neden kıyaslıyorsunuz ki , hiç okuyanla okumayan bir olur mu hadisi geldi aklımaEvet fiziksel emek çok daha fazla lakin burada eğitime verilen değer söz konusu
Eğitime eğitimciye verilen değer yerlerde
Kalife insan tabiki öğretmen olmak istemez
Eğitimciye verilen değer eşittir eğitime verilen değerdir
PArlak insanlar eğitimci olacak ki nesiller daha kaliteli yetişsin
Emeği kesinliklle küçümsemiyorum yanlız bencede aynı şey değil
Bence bir öğretmen bu konuya gelip, temizlikçi bizden çok kazaniyor diye ağlıyorsa o öğretmen boş biridir, bana kızacaginiza gidip mesleginizin değerini düşüren meslektaşıniza kızın.Kusura bakmayın konu dışı ama öğretmen olmak o kadar kolay değil, hatta artık en zor atanılan ve bir dizi sınava girmen başarman gereken bir meslek , bir öğretmen olarak şu yazılanlara hayret ettim , ayrıca tatilimiz 2 ay 4 ay değil, neden aşamalarını bilmediğiniz bir meslek hakkında yorum yapıyorsunuz ki ...
Tartışma konunuz beni ilgilendirmiyor ki , öğretmenlik hakkında zerre bilginiz yok kalmış mesleğimiz hakkında yok 4 ay tatil yapıyorlar yok yatıyorlar diyorsunuz, eğer çok kolaysa siz de öğretmen olsaydınız o zamanBence bir öğretmen bu konuya gelip, temizlikçi bizden çok kazaniyor diye ağlıyorsa o öğretmen boş biridir, bana kızacaginiza gidip mesleginizin değerini düşüren meslektaşıniza kızın.
Onu yazan kişi öğretmen değil ki ev hanımıBence bir öğretmen bu konuya gelip, temizlikçi bizden çok kazaniyor diye ağlıyorsa o öğretmen boş biridir, bana kızacaginiza gidip mesleginizin değerini düşüren meslektaşıniza kızın.
Yahu öğretmenliği öyle bir anlatmış ki öyle bir meslek yok şu anda , öğretmenlik hakkında bir de yalan yanlış bilgi veriyorOnu yazan kişi öğretmen değil ki ev hanımı