- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
O yüzden demedim yani saatlerce silip süpürülecek bir ev değil anlamındaTemiz olmasının bi önemi yok sonuçta silecek tekrardan. Çok yapılacak şey yok 300 lira bi tık fazla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yüzden demedim yani saatlerce silip süpürülecek bir ev değil anlamındaTemiz olmasının bi önemi yok sonuçta silecek tekrardan. Çok yapılacak şey yok 300 lira bi tık fazla.
Yarım gün için 300 tl çok fazla bari banyoyu tuvaleti halletselermiş.Ev aşağı yukarı 70 M2. Ev temiz zaten ben haftada en az 2 sil süpür yapıyorum.
Mutfak dolaplarını iç dış silecek beraber yerleştireceğiz eşya az zaten,dışları da temiz zaten ben silmistim.
Buzdolabinin içini silecek.
Camları silecek.4 adet.
Kapı ve camlardaki etiketleri söküp silecek.
Sadece yerleri sil süpür yapacak genel olarak.
Bunlar haricinde,
Duvarları yapmıyoruz dedi. Yapsa sadece çatıdan kaynaklı bölgesel kirlenen yerleri temizleyecekti.
Tuvalet banyoya dokunmayacak.
Balkona dokunmayacak.
Toz almayacak.
Mutfak bankosunu,ocağı vs.. ellemeyecek.
Odamdaki dolabımda dahil hiçbir şeye dokunmayacak.
Ekstra toz almayacak.
Koltuga,bazaya yatağa da dokunmayacak.
Hanımefendi sizin bu tersleme sebebiniz nedir ? Sanki 50 TL'ye gelsin yapsın dedim.
Güvenilir birini bulamadım etrafıma sordum ama bir de doğu bölgesinde olduğumuz için çekiniyorumYarım gün için 300 tl çok fazla bari banyoyu tuvaleti halletselermiş.
Eviniz zaten küçük şirket yerine bir bayanla anlaşsanız daha iyi olur bence.
Yok yok anladım ama işte yapılmış olcak sonuçtaO yüzden demedim yani saatlerce silip süpürülecek bir ev değil anlamında
Kapıcıya soracağım bakalım şirketin hiçbir şey yapmayıp bir de fazla fiyat istemesinden hoşlanmadım