• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikci fiyatı fazla mi ?

Ev aşağı yukarı 70 M2. Ev temiz zaten ben haftada en az 2 sil süpür yapıyorum.
Mutfak dolaplarını iç dış silecek beraber yerleştireceğiz eşya az zaten,dışları da temiz zaten ben silmistim.
Buzdolabinin içini silecek.
Camları silecek.4 adet.
Kapı ve camlardaki etiketleri söküp silecek.
Sadece yerleri sil süpür yapacak genel olarak.
Bunlar haricinde,
Duvarları yapmıyoruz dedi. Yapsa sadece çatıdan kaynaklı bölgesel kirlenen yerleri temizleyecekti.
Tuvalet banyoya dokunmayacak.
Balkona dokunmayacak.
Toz almayacak.
Mutfak bankosunu,ocağı vs.. ellemeyecek.
Odamdaki dolabımda dahil hiçbir şeye dokunmayacak.
Ekstra toz almayacak.
Koltuga,bazaya yatağa da dokunmayacak.

Hanımefendi sizin bu tersleme sebebiniz nedir ? Sanki 50 TL'ye gelsin yapsın dedim.
Yarım gün için 300 tl çok fazla bari banyoyu tuvaleti halletselermiş.
Eviniz zaten küçük şirket yerine bir bayanla anlaşsanız daha iyi olur bence.

Yarım gün için 300 tl çok fazla bari banyoyu tuvaleti halletselermiş.
Eviniz zaten küçük şirket yerine bir bayanla anlaşsanız daha iyi olur bence.
Güvenilir birini bulamadım etrafıma sordum ama bir de doğu bölgesinde olduğumuz için çekiniyorum

Benim evim 2+1 şirkete sorduğumda 3ay kadar önce 250 demişlerdi bana çok gibi gelmişti ama kabul ettim böyle bi temizlik görmedim her taraf pırıl pırıl oluyor en ince detayına kadar temizlediler o yüzden az bile alıyorlar gerçekten ben çağırıyorum ayda 1 kesinlikle. Eve gelen kadın gibi olmuyor asla kadın ucuz yapıyor ama özensiz oluyor. Fiyatı gayet uygun gerçekten.

Saydığınız iş az değil ama ev küçük.
Normalde zaten cam silmek yorucudur, ama 1+1 evdeki cam ne kadar olabilir?

Geçenlerde bana gelen hanım (3+1 ev) camları sildi, mutfak dolaplarını iç-dış temizledi, balkonları halletti, bir de banyoyu (fayanslar, duşakabin, makinenin altı) halletti, 300 tl verdim, tam gün fiyatı buydu. Tam gün kalmadı, ama çok iş yaptığı için problem yok.

Öte yandan daha önceki düzenli gelen hanım cam silme varsa yarım güne gelmiyordu, daha doğrusu cam silme olacaksa tam gün ücreti alıyordu.

Sizinki bana ev küçük olduğu için biraz abartı geldi.

Bana 2+1 eve 250 tl geliyor. 9.30-15.30 arası çalışıyor. Antalya ilanlarından kendim buldum. Öyle bir şansınız yok mu? Şirketler her zaman daha fazla olur. Yarım gün 1+1 eve için 300 tl çok.

Armut uygulamasını inceleyin derim. Uygulama üzerinden fiyat isteyin mutlaka daha uygununu bulursunuz gibime geliyor.

Back