• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikci fiyatı fazla mi ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.438
13.760
248
1+1 evim için yarım gün temizlikçi tutacaktim. Amerikan mutfak. Tuvalet banyosu ufak ve bir arada. Koridor yok. İnşaat temizliği değil normal temizlik olacak. Zaten genel olarak temiz bir ev dolap içleri,beyaz esyalar,duvarlar,camlar için istiyorum. Şirket 300 TL dedi bana fazla geldi açıkçası, burada 4+1 e 500 veren üyeleri okudum bu işin piyasası nedir ?
Güncel: duvarları yapmıyorlarmıs 🥺

Son düzenleme:
1+1 evim için yarım gün temizlikçi tutacaktim. Amerikan mutfak. Tuvalet banyosu ufak ve bir arada. Koridor yok. İnşaat temizliği değil normal temizlik olacak. Zaten genel olarak temiz bir ev dolap içleri,beyaz esyalar,duvarlar,camlar için istiyorum. Şirket 300 TL dedi bana fazla geldi açıkçası, burada 4+1 e 500 veren üyeleri okudum bu işin piyasası nedir ?
Güncel: duvarları yapmıyorlarmıs 🥺
Yarımgün için 1+1 eve bence fazla.Dolapları zaten siz boşaltıp yerleştireceksiniz onu silmek nedir ki?Beyaz eşyalar da aynı şekilde.Kaç tane cam var ki evde?Eviniz zaten ufak hamile , hasta vs değilseniz 3 günde sırayla halledersiniz.

1+1 ama kaç metrekare? deterjanlarını da getirecek mi? dolapları kendi mi indirip kaldıracak? Bunlara bağlı olarak normal olabilir.

Dolap içlerine girmiyorlar benim bildiğim ama gayet normal fiyat..
Anlattiginiz kadar azsa işiniz yavaş yavaş kendiniz halledebilirsiniz...

Yarım günde
Bu saydıklarınız nasıl bitiyormuş merak ettim?
Duvarları saymıyorum bıle
bana gelen abla da yarım gün olarak geldiğinde saydığı işler neyse yapıp anlaştığımız yarım gün ücretini alıp gidiyor. sürem bitti hadi ben kaçtım yapmıyor. Sadece saydıkları bitince çıkıyor bütün gün durmam anlamında kullanıyor o yarım gün kelimesini. Belki öyle biridir. Yaptığı/ yetiştirebileceği iş bazlı yarı-tam gün kullanımı olabilir.
Bir de konu sahibi şirket demiş. Belki tek kişi gelmez.

300 lira gelmesi gitmesi deterjanı bence normal .
Yarım günde
Bu saydıklarınız nasıl bitiyormuş merak ettim?
Duvarları saymıyorum bıle
Duvar varsa 300 normal ev küçükmüş. Yoksa fazla. Bizim burda 3+1 evlere 250-300 liraya geliyorlar.
Ev aşağı yukarı 70 M2. Ev temiz zaten ben haftada en az 2 sil süpür yapıyorum.
Mutfak dolaplarını iç dış silecek beraber yerleştireceğiz eşya az zaten,dışları da temiz zaten ben silmistim.
Buzdolabinin içini silecek.
Camları silecek.4 adet.
Kapı ve camlardaki etiketleri söküp silecek.
Sadece yerleri sil süpür yapacak genel olarak.
Bunlar haricinde,
Duvarları yapmıyoruz dedi. Yapsa sadece çatıdan kaynaklı bölgesel kirlenen yerleri temizleyecekti.
Tuvalet banyoya dokunmayacak.
Balkona dokunmayacak.
Toz almayacak.
Mutfak bankosunu,ocağı vs.. ellemeyecek.
Odamdaki dolabımda dahil hiçbir şeye dokunmayacak.
Ekstra toz almayacak.
Koltuga,bazaya yatağa da dokunmayacak.
Bi kendin yap bakalım bunları az mı çok mu?
Hanımefendi sizin bu tersleme sebebiniz nedir ? Sanki 50 TL'ye gelsin yapsın dedim.

Mutfak dolaplarını iç dış silecek beraber yerleştireceğiz eşya az zaten,dışları da temiz zaten ben silmistim.
Camları silecek.4 adet.
Bunlar haricinde,
Duvarları yapmıyoruz dedi. Yapsa sadece çatıdan kaynaklı bölgesel kirlenen yerleri temizleyecekti.
Balkona dokunmayacak.
Toz almayacak.
Ekstra toz almayacak.

Hanımefendi sizin bu tersleme sebebiniz nedir ? Sanki 50 TL'ye gelsin yapsın dedim.
Bunların hıc birini yapmayacaksa 300 TL cok fazla, şirket olunca da fiyat bi tık artıyor..

Dolap içlerine girmiyorlar benim bildiğim ama gayet normal fiyat..
Anlattiginiz kadar azsa işiniz yavaş yavaş kendiniz halledebilirsiniz...
Ben uğraşmak istemiyorum sevmiyorum 😊 camların dışına da çıkamıyorum korkuyorum.

Bunların hıc birini yapmayacaksa 300 TL cok fazla, şirket olunca da fiyat bi tık artıyor..
Ya bir de naz ediyorlar köpeğiniz varsa personel istemeyebilir diye 🥺 doğu bölgesinde de güvenilir birini bulmak çok sıkıntı.

Ya bir de naz ediyorlar köpeğiniz varsa personel istemeyebilir diye 🥺 doğu bölgesinde de güvenilir birini bulmak çok sıkıntı.
Bence konu komşuya bir sorun, durumu iyi olmayan biri gelse yardıma 300 TL verin hayra gecer hem de, ama bence cok fazla, yaptıgı hicbirsey yok cunku

E şirket sigortasını yapıyor, komisyonunu alıyor, malzeme temin ediyor, ofisin kirasını, giderini karşılıyor, vergisini veriyor...tabii ki yüksek söyler.
Öğretmen degil misin, sor ogrencilerine belli ailesinin bildiği,çalışkan,ise ihtiyaci olan birini bulursun,yuzelli ikiyuz liraya anlasirsin

Camları silecek.4 adet.
Bunlar haricinde,
Balkona dokunmayacak.
Toz almayacak.
Ekstra toz almayacak.
Bunları yapmayacaksa çok fazla ücret..
Şirket değilde konu komşudan sorup güvenilir bir kadın bulsanız...
Benim evim 165 metrekare yardımcı abla 250 alıyor ama camlar,balkonlar,sil,süpür,dolap dislari,tuvalet,banyo, duşakabin,avizeler,beyaz eşyalar çekilip arkaları üstleri silinip geri yerleştirme, kanepe sandalye silme hepsini yapıyor düzenli aldığım için bu ücret hakkı daha fazlası hatta bence..

Camları silecek.4 adet.
Bunlar haricinde,
Balkona dokunmayacak.
Toz almayacak.
Ekstra toz almayacak.

bunların hiç birini yapmayacaksa pardon da ne yapacak? Yok artık. Yapmam daha iyi :D

E şirket sigortasını yapıyor, komisyonunu alıyor, malzeme temin ediyor, ofisin kirasını, giderini karşılıyor, vergisini veriyor...tabii ki yüksek söyler.
Öğretmen degil misin, sor ogrencilerine belli ailesinin bildiği,çalışkan,ise ihtiyaci olan birini bulursun,yuzelli ikiyuz liraya anlasirsin
Benim çalıştığım okul oturduğum yere 50 km köyde, öğretmen arkadaşlara kendi çevreme de sordum bilen yok.
Bunları yapmayacaksa çok fazla ücret..
Şirket değilde konu komşudan sorup güvenilir bir kadın bulsanız...
Benim evim 165 metrekare yardımcı abla 250 alıyor ama camlar,balkonlar,sil,süpür,dolap dislari,tuvalet,banyo, duşakabin,avizeler,beyaz eşyalar çekilip arkaları üstleri silinip geri yerleştirme, kanepe sandalye silme hepsini yapıyor düzenli aldığım için bu ücret hakkı daha fazlası hatta bence..
Bende ayda 2 gelecek uygun fiyatlı düzenli birini bulsam keşke
bunların hiç birini yapmayacaksa pardon da ne yapacak? Yok artık. Yapmam daha iyi :KK70:
Bilmiyorum ben normali nedir iş çıkmasın az ısı de düzgün yapsın kafasindayım

Camları silecek.4 adet.
Bunlar haricinde,
Balkona dokunmayacak.
Toz almayacak.
Ekstra toz almayacak.

Temiz olmasının bi önemi yok sonuçta silecek tekrardan. Çok yapılacak şey yok 300 lira bi tık fazla.

Back