temizlikci arıyorum

basakk600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
190
1
96
İstanbul
üsküdar baglarbasındaki evime haftanın 2 gunu gelerek temizlik ütü camasır isleriyle ilgilecek titiz bayan arıyorum

]üsküdar baglarbasındaki evime haftanın 2 gunu gelerek temizlik ütü camasır isleriyle ilgilecek titiz bayan arıyorum

ev temizlik işine:enbuyukkk: çok ihtiyacım var ilgilenirseniz sevinirim teşekürler

merhabalar aslında bayan kuaförüyüm ama ufak oğluma bakıcak kimse olmadığından ve acil işe ihtiyacım olduğundan ev temizliklerine gidiyorum büyükçekmecede oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Slm,

Benim yerim şişli'de önümüzdeki haftasonu için temizliğe ihtiyacım var. Uygunsan bana msj atar mısın?

bben gebzedeyim her hafta temizliğe güzelyalıdan bir arkadaş geliyor.eminim çok memnun kalacaksınız ondan..gözüm kapalı üveniyorum ona..iletişime geçmek isterseniz ben aracı olabilirm size.

Merhaba,
Fetih Mahallesinde oturuyorum (Shell benzin istasyonuna çok yakın bir evim var). Evim 2+1 ve büyük değil, küçük sayılır .
Düzenli olarak her 15 günde 1, yarım günlüğüne gelip, gündelik temizliği yapacak temiz ve titiz bir bayan yardımcıya ihtiyacım var. Gündelik temizlikten kastım
Yerleri silmek, süpürge, toz alımı, mutfak set üstü, tuvalet banyo.
Bu temizliğe duvar silme, koltuk silme, Perde ve camları silme dahil değil.
O yüzden düzdenli olarak 15 günde bir temizlendiğinde yarım gün çok yeterli olmaktadır.
İlgilenenlerin özelden msj atmasını rica ederim.

merhaba salı günlerı uygunum her iş gelır elımden... hala arayısınız suruyorsa ıletısıme gecersenız sevınırım..

Hala işe ihtiyacınız varsa ben haftada bir gün gelerek temizlik ve ütü yapabilecek birini arıyorum. İlgilenirseniz benimle iletişim kurunuz.

merhaba ben salı günlerı uygunum temızlıklık konusunda cok ıyıyımdır.. ılgılenırsenız msj beklıyorum

Merhaba,

Göztepe için temizlik ve ütü yapacak bayan arıyorum.
ben sultanbeylide oturuyorum iş arıyorum eğer isterseniz ben gelirim elimden her iş gelir temiz ve titiz çalışırım her konuda bana güvenebilirsiniz özelden msj atamıyorum siz özeldenyazabiliyosanız bana ulaşabilirsiniz iyi günler XXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

Verdiğiniz adrese mail attım ancak cevap vermediniz. Ne şekilde irtibata geçebileceğimiz hakkında bir fikrim yok, Maili görürseniz lütfen cevap verin. Teşekkürler..

yarın için acil temizlikçiye ihtiyacım var, gelen abla işe başlamış bugün haberim oldu:18: evim ümraniyede, yardımcı olursanız sevinirim

kızlar merhaba
ümraniye de oturuyorum ve benim de temizlikçiye ihtiyacım var.
15 günde yarım gün almak istiyorum.

iş arayan varsa benimle irtibata geçebilir mi?
özelden msj atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…