Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üsküdar baglarbasındaki evime haftanın 2 gunu gelerek temizlik ütü camasır isleriyle ilgilecek titiz bayan arıyorum
arkladaşlar bende awcılarda oturuyorum temizlik işine çok ihtiyacım war ilgilenenler bana mesaj yazarsa çok sewinirim
Merhaba,
Fetih Mahallesinde oturuyorum (Shell benzin istasyonuna çok yakın bir evim var). Evim 2+1 ve büyük değil, küçük sayılır .
Düzenli olarak her 15 günde 1, yarım günlüğüne gelip, gündelik temizliği yapacak temiz ve titiz bir bayan yardımcıya ihtiyacım var. Gündelik temizlikten kastım
Yerleri silmek, süpürge, toz alımı, mutfak set üstü, tuvalet banyo.
Bu temizliğe duvar silme, koltuk silme, Perde ve camları silme dahil değil.
O yüzden düzdenli olarak 15 günde bir temizlendiğinde yarım gün çok yeterli olmaktadır.
İlgilenenlerin özelden msj atmasını rica ederim.
Hala işe ihtiyacınız varsa ben haftada bir gün gelerek temizlik ve ütü yapabilecek birini arıyorum. İlgilenirseniz benimle iletişim kurunuz.
ben sultanbeylide oturuyorum iş arıyorum eğer isterseniz ben gelirim elimden her iş gelir temiz ve titiz çalışırım her konuda bana güvenebilirsiniz özelden msj atamıyorum siz özeldenyazabiliyosanız bana ulaşabilirsiniz iyi günler XXXXXXXXXXXXXXXXMerhaba,
Göztepe için temizlik ve ütü yapacak bayan arıyorum.
ben sultanbeylide oturuyorum iş arıyorum eğer isterseniz ben gelirim elimden her iş gelir temiz ve titiz çalışırım her konuda bana güvenebilirsiniz özelden msj atamıyorum siz özeldenyazabiliyosanız bana ulaşabilirsiniz iyi günler XXXXXXXXXXXXXXXX
Verdiğiniz adrese mail attım ancak cevap vermediniz. Ne şekilde irtibata geçebileceğimiz hakkında bir fikrim yok, Maili görürseniz lütfen cevap verin. Teşekkürler..
bende temizlik işi arıyorum eger yardımcı bayan arıyorsanız bana mesaj atabilirsiniz esenyurtta oturuyorum