- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
-
- Konu Sahibi kesenmakas
Ben bunda bir beis görmüyorum. Yani k.v deme gitmiş elime gitmiş bana gelmiş. Olay k.vdeme bizi söylemesi değil. K.vdemi tanımasa başka yerde başkasına söyleyecekti demek ki.Kvalideme gelen birini zaten temizlige alip boyle seylere bastan musaade etmem.ha diyelim aldim bir daha cagirmam.
Herkes sizin yaşadığınız hayatı yaşayacak diye bir kaide yok. Yaşam standartınız değildir ama saygılı olmak durumundasınız. Bu ne seviyesiz bir yorum böyle.Oh oh ne guzelmis.boyle dananin boyle kuyruğu olur.
Ay valla ne kötü kalplisin:)Acaba kayınvalideniz "kadın var vezir eder kadın var rezil eder "mesajı için mi bunu söylemiş, yada uydurmuş olabilir mi? Nesen size değilde annenize söylüyor orda takıldım bir de. Kızın oğlumu içkiye alıştırdı havası yaratmak için mi? acaba. Ne kötü kalpli hissettim kendimi şu anda
Canım, bence meseleyi çok büyütme anladığım kadarıyla inançları devreye girmiş. Ama dikkat etmen gerekecek bundan sonra :)Ben bunda bir beis görmüyorum. Yani k.v deme gitmiş elime gitmiş bana gelmiş. Olay k.vdeme bizi söylemesi değil. K.vdemi tanımasa başka yerde başkasına söyleyecekti demek ki.
fazla samimi olmuşsunuz.. aile içine karışıp laf ettirecek kadar..Evlendiğimden beri ihtiyaç duyduğum zamanlarda temizliğe gelen bir abla var.
K.vdem sayesinde tanıdım ablayı. Ben, eltim, eltimin kardeşi, k.v dem hep bu ablayı alırız.
Zaman zaman işinde aksaklık da olsa benim yapamadığım onca şeyi bir güne sıgdıran kadına saygı duyarım sadece.
Bilenler bilir k.vdem ile aynı aptdayız. Geçenlerde abla temizliğe geldiğinde k.v dem yemek falan getirmiş, yanına çıkmış.
Abla k.vdeme demiş ki ''k....t'ı çok severdim (eşim), Kuran okurdu ne güzel. Buzdolapları içki dolu. Çok üzüldüm. Yazık''
K.Vdem bu konuşmayı sohbet ederken anneme anlatmış o da bana anlattı.
Çok kızdım, ya birincisi sen kimin kime dedikodusunu ediyorsun ikincisi sana ne değil mi?
Bu abla hiç düşünmeden anahtarımı verip evimi teslim ettiğim kişi. Çok da severim. Ama bu durum canımı çok sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız? Temizlik için almaya devam eder miydiniz yoksa rahatsızlığınızı söyleyip bir daha almaz mıydınız?
Evlendiğimden beri ihtiyaç duyduğum zamanlarda temizliğe gelen bir abla var.
K.vdem sayesinde tanıdım ablayı. Ben, eltim, eltimin kardeşi, k.v dem hep bu ablayı alırız.
Zaman zaman işinde aksaklık da olsa benim yapamadığım onca şeyi bir güne sıgdıran kadına saygı duyarım sadece.
Bilenler bilir k.vdem ile aynı aptdayız. Geçenlerde abla temizliğe geldiğinde k.v dem yemek falan getirmiş, yanına çıkmış.
Abla k.vdeme demiş ki ''k....t'ı çok severdim (eşim), Kuran okurdu ne güzel. Buzdolapları içki dolu. Çok üzüldüm. Yazık''
K.Vdem bu konuşmayı sohbet ederken anneme anlatmış o da bana anlattı.
Çok kızdım, ya birincisi sen kimin kime dedikodusunu ediyorsun ikincisi sana ne değil mi?
Bu abla hiç düşünmeden anahtarımı verip evimi teslim ettiğim kişi. Çok da severim. Ama bu durum canımı çok sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız? Temizlik için almaya devam eder miydiniz yoksa rahatsızlığınızı söyleyip bir daha almaz mıydınız?
Ay valla ne kötü kalplisin:)
K.vdem öyle bir insan değildir, sadece bazen neyi nerde konuşacağını bilmez. Hele Gelinleri üzecek kızdıracak birşey hayatta yapmaz. Çekinir bizi karşısına almaktan.
zaten derdim abla k.vdeme demiş değil. Bunu başkasına da söyleyebilirdi ki idi olay o
Bunu yapsa adi kayınvalide olmazdi ztn..kaynanalik kanunlarinda temel sart:Temizlikçi bayandan daha çok kv nizi hatalı buldum ben. Onlar genç herkesin kendi tercihi diyip hem ablaya cevap verebilirdi hem de konuyu kapatabilirdi. Sonuçta kol kırılır yel içinde kalır ama sizin yel yayıldıkça yayılmış :). Bayan söylemiş söylemiş de kv gelip size anlatmış, sonra sizin annenize anlatmış. Belki de sizi aklınca annenize şikayet ediyor. Ben olsam kv me dikkat ederdim.