Temizlikçi ablanın densizliği

Kvalideme gelen birini zaten temizlige alip boyle seylere bastan musaade etmem.ha diyelim aldim bir daha cagirmam.
Ben bunda bir beis görmüyorum. Yani k.v deme gitmiş elime gitmiş bana gelmiş. Olay k.vdeme bizi söylemesi değil. K.vdemi tanımasa başka yerde başkasına söyleyecekti demek ki.

Canım zaten en başta hata yapmışsın kendi temizlikçini kendin bulacaktın. Kayınvalide ile aynı kişi olmamalı bu bence. Yaptığı şey çok ayıp ve ona artık onunla çalışmak istemediğini söyle. Ne ayıp ya reşmen evlendi alkolik oldu demek istiyor. silah zoruyla eşine alkol aldıracak değilsin herhalde. Açık açık söyle alma kadını evine.

Ay valla ne kötü kalplisin:)
K.vdem öyle bir insan değildir, sadece bazen neyi nerde konuşacağını bilmez. Hele Gelinleri üzecek kızdıracak birşey hayatta yapmaz. Çekinir bizi karşısına almaktan.
zaten derdim abla k.vdeme demiş değil. Bunu başkasına da söyleyebilirdi ki idi olay o

Eger o kadin icki icmiyorsa az biraz mutaasipsa ona garip gelmistir. Boyle insanlarda hidayete erdirsin tavri vardir. Ben yardimci kadinin art niyetle soyledigine inanmiyorum. Icmeselerde gunaha girmeseler diye uzuldugunu doulemis.
birde siz kulaktan kulaga duymussunuz. Arada kesin eklemeler cikarmalar olmustur. Bence bir ara sorun ama isinden memnunsaniz hfmen cikarmanin alemi yok.
keza kadin aile sirrinizi vermemis sizi elestirip dedikodunuzu yapmamis hakkinizda atip tutmamis.

Hemen kklubunun gazina gelmeyin.

Birde kimseyi tanimayan etmeyen birini evime almaya korkarim ben. Asil dedikoduyu onlar yapabilirde ruhun duymaz.

Son düzenleme:
Demekki temizliğe gelen abla boşboğaz birisi bundan sonra gelirse eğer dikkatli olmanızda fayda var.Bugün dolaptaki içkiyi söyleyen yarın öbür gün başka bir şeyide söyler.Sürekli de aman şunu dicek bunumu dicek diyede yaşanmaz.K.v söylediğine göre daha kimbilir kimlerede demiştir.İnsanlar her konuda işlerini yapıp başkalarının hayatlarına karışmasa ne güzel olurdu.

Ben bunda bir beis görmüyorum. Yani k.v deme gitmiş elime gitmiş bana gelmiş. Olay k.vdeme bizi söylemesi değil. K.vdemi tanımasa başka yerde başkasına söyleyecekti demek ki.
Canım, bence meseleyi çok büyütme anladığım kadarıyla inançları devreye girmiş. Ama dikkat etmen gerekecek bundan sonra :)

laff taşıyann bu densizz kadınınn emeğine dee saygıı duyulmazz herr şeyii taşırr daha bu sadee duyduğun belkidee başka kadın bul

fazla samimi olmuşsunuz.. aile içine karışıp laf ettirecek kadar..

fazla kapitalist bi düşünce olacak ama çalışana çalışan olduğunu hissettirmediğiniz sürece böyle durumlar hep olur. herkes işine bakmalı

Temizlikçi bayandan daha çok kv nizi hatalı buldum ben. Onlar genç herkesin kendi tercihi diyip hem ablaya cevap verebilirdi hem de konuyu kapatabilirdi. Sonuçta kol kırılır yel içinde kalır ama sizin yel yayıldıkça yayılmış :). Bayan söylemiş söylemiş de kv gelip size anlatmış, sonra sizin annenize anlatmış. Belki de sizi aklınca annenize şikayet ediyor. Ben olsam kv me dikkat ederdim.

Tek garip gördüğüm şey bunu size demeliydi yoksa kötü bir niyeti yok kadının yahu...

eşiniz için namaz kılıyordu alkol var dolapta diye meraktan sormuş sanki dedikodu olarak değil gibi geldi bana ,bunu kayınvalideniz bileceği için ona sormuş,kalkıp ta herhangi birine bunu söylemezdi zannedersem.bir de bu konuşma bir sohbetten dolayıda açılmış olabilir.konu konuyu açar ya hani öylede olabilir.sohbetin nasıl geliştiğini sordunuz mu?ama içinizde bu hanıma karşı şüphe oluştuysa,sizi rahatsız edecekse bundan sonra başka bir bayanla çalışın.

Bu lafı yardımcınız durup dururken kayın validenize söylememiştir mantıken. Kalkıp kadına oğlunu mu şikayet edecek?
Sizin hakkınızda konuşulurken arada söylenmiş bir şey. Demek ki oturulup dedikodunuz yapılıyor
Hatta o kayın valide belki de temizlikçiyi sizin hayatınızdan evinizden haberdar olmak için kullanıyor bile olabilir. Bir de lafın öncesi sonrası neydi yani hangi bağlamda söylenmiş bu önemli.
Kayın valideniz niye annenize söylemiş mesela size söylemek varken. Kayın valideniz de bana çok masum gelmedi.

Kadin demekki kaynananla samimi boyle konusabiliyor ..

Esin onceden icki icmiyorsa , simdi gorduyse belkide ondan sasirip soylemistir ..

Bunu yapsa adi kayınvalide olmazdi ztn..kaynanalik kanunlarinda temel sart:
gelin hakkindaki en ufak olumsuzlugu yaymak ,bi sekilde geline bunu duyurmak ..

Ben olsam bidaha almam..bu daha duydugunuz ya duymadiginiz cok sey var bence temizlige gelip tozdan bile sikayet etmistir kv sizi..

O degil de tüm yorumlara tersleyen cevaplar yazmışsın. Bu agresiflikle zor dostum. Git kadına şöyle de rahatla.

konuşulanların sizinle ne ilgisi var? neden alındınız anlamadım...

Kayınvalideniz "kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" mesajı vermiş olabilir mi?

Ben olsam yerinizde, temizliği iyi yapıyorsa üstüne gitmezdim. Her çalışanda aranan bazı özellikler var, hiçkimseden mükemmel olmasını bekleyemem. Temizlikçiden beklentim: iyi temizlik yapması, çalıp çırpmaması, çok sakar olmaması, çok yavaş olmaması. Yeter yani.

Hepsi değil ama çoğu konuşmayı seviyor. Yapacak birşey yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…