- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
-
- Konu Sahibi kesenmakas
Oyy kiyamam yaaCok merak etmistim o konuyu ne yapayim
Kesin ve net bunu yapan kadın asla evime bir daha adım atamaz.bugun bunu diyen yarın ne saçmalık yapar.bu yüzden şuan kendimi cok taktir ettim.k.v dem kendisine temizlige gelen kadını bana da yollamak istedi.kadin 20 yildir k.v me gidiyor.ama k.v min niyeti Kötü degil.ben çalışıyorum yorulmayayim ev işleriyle diye yollamak istiyor.kabul etmedim.benim baska temizlikcim var.o kadini istemiyorum dedim.k.v me giden kadin dedikoducu dengesizin teki çünki. Bütün cevremizi taniyor.orada burada hakkimda abuk subuk konusacak.Evlendiğimden beri ihtiyaç duyduğum zamanlarda temizliğe gelen bir abla var.
K.vdem sayesinde tanıdım ablayı. Ben, eltim, eltimin kardeşi, k.v dem hep bu ablayı alırız.
Zaman zaman işinde aksaklık da olsa benim yapamadığım onca şeyi bir güne sıgdıran kadına saygı duyarım sadece.
Bilenler bilir k.vdem ile aynı aptdayız. Geçenlerde abla temizliğe geldiğinde k.v dem yemek falan getirmiş, yanına çıkmış.
Abla k.vdeme demiş ki ''k....t'ı çok severdim (eşim), Kuran okurdu ne güzel. Buzdolapları içki dolu. Çok üzüldüm. Yazık''
K.Vdem bu konuşmayı sohbet ederken anneme anlatmış o da bana anlattı.
Çok kızdım, ya birincisi sen kimin kime dedikodusunu ediyorsun ikincisi sana ne değil mi?
Bu abla hiç düşünmeden anahtarımı verip evimi teslim ettiğim kişi. Çok da severim. Ama bu durum canımı çok sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız? Temizlik için almaya devam eder miydiniz yoksa rahatsızlığınızı söyleyip bir daha almaz mıydınız?
Bilgece kkyi dizi gibi takip ediyor vallaCanım masallah sende hic unutmuyorsun haa bişeyleri, ben hayatta hatirlayamam oysaki
Bazi kisilerin ickiye karsi antipatisi vardir.
Kayinvalidenize soyledi laf arasinda diyelim, bana ilginc gelen kayinvalideniz bunu anlatmaya deger bulup annenize soyluyor anneniz de ayni sekilde size anlatiyor. Ne mevzuymus yahu, kulaktan kulaga resmen.
Siz de esinize soyleyin o da temizlikcinin esine soylesin temizlikcinin esi de kayinpederinizi arayip sikayet etsin tam olsun
Bilgece kkyi dizi gibi takip ediyor valla
Ay evet yazınca öyle oldu. O ona o ona...Bazi kisilerin ickiye karsi antipatisi vardir.
Kayinvalidenize soyledi laf arasinda diyelim, bana ilginc gelen kayinvalideniz bunu anlatmaya deger bulup annenize soyluyor anneniz de ayni sekilde size anlatiyor. Ne mevzuymus yahu, kulaktan kulaga resmen.
Siz de esinize soyleyin o da temizlikcinin esine soylesin temizlikcinin esi de kayinpederinizi arayip sikayet etsin tam olsun
Bilgece kkyi dizi gibi takip ediyor valla
Ben de öyle düşünüyorum. Yeri geliyor çarşafa kadar yıkıyor. Bir de gözüm arkada kalmazdı. Çok abartı olacak ama ihanete uğramış gibi hissettim.Evinizdr gordugu her seyin dedikodusunu yapar bu tip bir insan. Kesinlikle cagirmayin tekrar ve yuzune soyleyin bu yaptığını.
şimdi lafı o kadın belki farklı demiştir laf başka şekilde gelmiştir sizeO da var tabi de. K.vdem 50 annem 60 yaşında kadınlar. Neden yalan söylesinler ki. Ha ailelerimiz alkol almamıza laf etmezler. Öyle ayyaş falan da değiliz. Her zaman dolap içki dolu değildir yani. Desem ki annemler laf çarpıyor.
K.vdem demiş zaten "sen napcan onları genç onlar" diye
ben şahsen şaka ile karışık sen niye kayınvalideme söylüyorsun diye söylerim hee alır mıyım yine ev işlerinde güven çok önemli benim eve gelen abla var yıllardır bazı zaman işleri yarım yapsa da ters şeylerini gördüğüm olsa da güvendiğim için almaya devam ediyorum. Ama söylüyorum da.Herkese evini açamıyorsun hele ki çalışınca sen evde yoksun.Evlendiğimden beri ihtiyaç duyduğum zamanlarda temizliğe gelen bir abla var.
K.vdem sayesinde tanıdım ablayı. Ben, eltim, eltimin kardeşi, k.v dem hep bu ablayı alırız.
Zaman zaman işinde aksaklık da olsa benim yapamadığım onca şeyi bir güne sıgdıran kadına saygı duyarım sadece.
Bilenler bilir k.vdem ile aynı aptdayız. Geçenlerde abla temizliğe geldiğinde k.v dem yemek falan getirmiş, yanına çıkmış.
Abla k.vdeme demiş ki ''k....t'ı çok severdim (eşim), Kuran okurdu ne güzel. Buzdolapları içki dolu. Çok üzüldüm. Yazık''
Çok kızdım, ya birincisi sen kimin kime dedikodusunu ediyorsun ikincisi sana ne değil mi?
Bu abla hiç düşünmeden anahtarımı verip evimi teslim ettiğim kişi. Çok da severim. Ama bu durum canımı çok sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız? Temizlik için almaya devam eder miydiniz yoksa rahatsızlığınızı söyleyip bir daha almaz mıydınız?
kesinlikle almazdımEvlendiğimden beri ihtiyaç duyduğum zamanlarda temizliğe gelen bir abla var.
Eeeee iki tarafida tanıyor kimbilir neler neler neler demistir bugüne kadAr. Düşünüp üzülürsun bence değiştir. Laf taşımak iyi birsey değil.Evlendiğimden beri ihtiyaç duyduğum zamanlarda temizliğe gelen bir abla var.
Oh oh ne guzelmis.boyle dananin boyle kuyruğu olur.K.v dem bilir alkol aldığımızı. Hoşlanmasa da karışmaz. Kendinin de 3 5 sefer denemişliği vardır