Temizlikçi ablanın densizliği

Evlendiğimden beri ihtiyaç duyduğum zamanlarda temizliğe gelen bir abla var.
K.vdem sayesinde tanıdım ablayı. Ben, eltim, eltimin kardeşi, k.v dem hep bu ablayı alırız.
Zaman zaman işinde aksaklık da olsa benim yapamadığım onca şeyi bir güne sıgdıran kadına saygı duyarım sadece.
Bilenler bilir k.vdem ile aynı aptdayız. Geçenlerde abla temizliğe geldiğinde k.v dem yemek falan getirmiş, yanına çıkmış.
Abla k.vdeme demiş ki ''k....t'ı çok severdim (eşim), Kuran okurdu ne güzel. Buzdolapları içki dolu. Çok üzüldüm. Yazık''
K.Vdem bu konuşmayı sohbet ederken anneme anlatmış o da bana anlattı.
Çok kızdım, ya birincisi sen kimin kime dedikodusunu ediyorsun ikincisi sana ne değil mi?
Bu abla hiç düşünmeden anahtarımı verip evimi teslim ettiğim kişi. Çok da severim. Ama bu durum canımı çok sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız? Temizlik için almaya devam eder miydiniz yoksa rahatsızlığınızı söyleyip bir daha almaz mıydınız?
Kesin ve net bunu yapan kadın asla evime bir daha adım atamaz.bugun bunu diyen yarın ne saçmalık yapar.bu yüzden şuan kendimi cok taktir ettim.k.v dem kendisine temizlige gelen kadını bana da yollamak istedi.kadin 20 yildir k.v me gidiyor.ama k.v min niyeti Kötü degil.ben çalışıyorum yorulmayayim ev işleriyle diye yollamak istiyor.kabul etmedim.benim baska temizlikcim var.o kadini istemiyorum dedim.k.v me giden kadin dedikoducu dengesizin teki çünki. Bütün cevremizi taniyor.orada burada hakkimda abuk subuk konusacak.

Bazi kisilerin ickiye karsi antipatisi vardir.
Kayinvalidenize soyledi laf arasinda diyelim, bana ilginc gelen kayinvalideniz bunu anlatmaya deger bulup annenize soyluyor anneniz de ayni sekilde size anlatiyor. Ne mevzuymus yahu, kulaktan kulaga resmen.
Siz de esinize soyleyin o da temizlikcinin esine soylesin temizlikcinin esi de kayinpederinizi arayip sikayet etsin tam olsun :KK70:

Canım masallah sende hic unutmuyorsun haa bişeyleri, ben hayatta hatirlayamam oysaki :KK70::KK70:
Bilgece kkyi dizi gibi takip ediyor valla :KK70:

Kayinvalidenize soyledi laf arasinda diyelim, bana ilginc gelen kayinvalideniz bunu anlatmaya deger bulup annenize soyluyor anneniz de ayni sekilde size anlatiyor. Ne mevzuymus yahu, kulaktan kulaga resmen.
Siz de esinize soyleyin o da temizlikcinin esine soylesin temizlikcinin esi de kayinpederinizi arayip sikayet etsin tam olsun :KK70:

1. Aynen valla :KK70::KK70:

Temizlikci hos bi tabir olmamis yardimci deseydiniz keske...

Bu arara hakikaten cok bosbogazmis ona ne canim ister icer ister micar yani

Ay evet yazınca öyle oldu. O ona o ona...
K.vdem benim buna kızacağımı bildiği için direkt bana söylememiştir. Tek kötü yanı budur, lafın nereye gideceğini bilmez konuşur.

Evinizdr gordugu her seyin dedikodusunu yapar bu tip bir insan. Kesinlikle cagirmayin tekrar ve yuzune soyleyin bu yaptığını.
Ben de öyle düşünüyorum. Yeri geliyor çarşafa kadar yıkıyor. Bir de gözüm arkada kalmazdı. Çok abartı olacak ama ihanete uğramış gibi hissettim.

O da var tabi de. K.vdem 50 annem 60 yaşında kadınlar. Neden yalan söylesinler ki. Ha ailelerimiz alkol almamıza laf etmezler. Öyle ayyaş falan da değiliz. Her zaman dolap içki dolu değildir yani. Desem ki annemler laf çarpıyor.
K.vdem demiş zaten "sen napcan onları genç onlar" diye
şimdi lafı o kadın belki farklı demiştir laf başka şekilde gelmiştir size
yani emin olmadan yorum yapsak olmaz

K.vdem sayesinde tanıdım ablayı. Ben, eltim, eltimin kardeşi, k.v dem hep bu ablayı alırız.
Zaman zaman işinde aksaklık da olsa benim yapamadığım onca şeyi bir güne sıgdıran kadına saygı duyarım sadece.
Bilenler bilir k.vdem ile aynı aptdayız. Geçenlerde abla temizliğe geldiğinde k.v dem yemek falan getirmiş, yanına çıkmış.
Abla k.vdeme demiş ki ''k....t'ı çok severdim (eşim), Kuran okurdu ne güzel. Buzdolapları içki dolu. Çok üzüldüm. Yazık''
Çok kızdım, ya birincisi sen kimin kime dedikodusunu ediyorsun ikincisi sana ne değil mi?
Bu abla hiç düşünmeden anahtarımı verip evimi teslim ettiğim kişi. Çok da severim. Ama bu durum canımı çok sıktı.
Siz olsanız ne yapardınız? Temizlik için almaya devam eder miydiniz yoksa rahatsızlığınızı söyleyip bir daha almaz mıydınız?
ben şahsen şaka ile karışık sen niye kayınvalideme söylüyorsun diye söylerim hee alır mıyım yine ev işlerinde güven çok önemli benim eve gelen abla var yıllardır bazı zaman işleri yarım yapsa da ters şeylerini gördüğüm olsa da güvendiğim için almaya devam ediyorum. Ama söylüyorum da.Herkese evini açamıyorsun hele ki çalışınca sen evde yoksun.

Memnunsanız bana öyle önemli bir sebep gibi gelmedi işinden edecek kadar . Eşinizin kuran okuduğuna kadar söylediyse belki yakın gördüğünden öyle hareket etmiştir . Şaka yollu uyarabilirsiniz . Ama kv nizin annenize kadar söylemesini anlamadım . İçki içen kuran okuyamaz diye de bir şey yok . İnsanlar siz içiyormuşsunuz ama içmeseniz bile gelen misafirleriniz için ya da özel başka sebeplerden evde içki olur olabilir. gayet normal yani .

Kvalideme gelen birini zaten temizlige alip boyle seylere bastan musaade etmem.ha diyelim aldim bir daha cagirmam.

Acaba kayınvalideniz "kadın var vezir eder kadın var rezil eder "mesajı için mi bunu söylemiş, yada uydurmuş olabilir mi? Nesen size değilde annenize söylüyor orda takıldım bir de. Kızın oğlumu içkiye alıştırdı havası yaratmak için mi? acaba. Ne kötü kalpli hissettim kendimi şu anda

kesinlikle almazdım:KK12:
zaten tanıdığınız birisine temizliğe giden kişiyi asla eve temizliğe almamalısınız,bu ister komşu,ister kendi aileniz olsun farketmez.

Belli ki kayınvalidenle bu denli samimi. Kadın şikayetten çok kendi fikrini söylemiş. İçkşyle sevap kazanıcam derken huzur bozmakla günah işlemiş. Kv bunh anne söylemesi uygun değil bence. Oğluna yada sana söylemeliyidi

Eeeee iki tarafida tanıyor kimbilir neler neler neler demistir bugüne kadAr. Düşünüp üzülürsun bence değiştir. Laf taşımak iyi birsey değil.

Ben olsam birdaha almazdım kadını evime. Bu ne munasebet hem evinizi teslim ediyorsunuz hemde size söylemek yerine kv söylüyor. Acaba neler neler söylüyordur daha benim duymadığım diye düşünürüm herdefasında. Ayıp gerçekten yaptığı İğnelemeye kalkmayın bence olay uzayabilir, uyarma konusuna gelince de uyardığınızda savunma mekanizması çalışabilir olay yine farklı bir boyut alabilir.
Açıkça böyle birşey duyduğunuzu söyleyip bir daha çağırmayın.

Burada ki dengesiz temizlikçi değil kayın valideniz
yememiş içmemiş annenize yetiştirmiş
ortalığı karıştırmak istiyor belli ki

X