Temizlikçi ablanın densizliği

Iyi de madem Kv içki içtiğinizi biliyor hatta kendi içiyor temizlikçiye de sana ne herkesîn günahı sevabı kendine diyebilmeli

Sana da bu kadın özelimizi etrafa yayar bırakalım mı demeli idi

Annene niye anlatıyor demek ki kendi düşündüklerini kadının ağzından iletiyor gibi geldi

Herkese yorumları için teşekkürler. Tek tel cvp yazamıyorum bugün çok müsait değilim. Öncelikle galiba abla ile konuşup işin aslını öğrenmek gerek.
aslında hala kararsızım çok güvendiğim işini çok iyi yapan biri. 4 yılda ilk kez böyle bi olay yaşadım. Karşılıklı konuşup karar vermek en doğrusu galiba.

Siz siz olun kimseyle ortak temizlikçi çalıştırmayın.
Mutlaka dedikodu yapıyorlar.

bencede sade size ait bir temizlikci olsun..uyarmaylada olmaz..en ufak şeyi yetiştirir..bahaneyle başkasını alın..

Her koyun kendi bacagindan asilir. Ben olsam ablaya derdim ki evimin ozelini kendi annemden duymak hic hosuma gitmedi. Ablacim kusura bakma ben seninle calismak istemiyorum. Bu kadar basit. Dedikoducu sey. Kendi yaptigi gunah degil miymis?!?

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…