Çalışıyorsanız şirketinizdeki bayanla konuşun bence tanıdığın biri var mı diye ya da arkadaşlarınızın evine gelenler varsa önerebilirler.Bende almak istiyorum hic cagirmadim simdiye kadar 15 gunde 1 ama nerden bulacağımı nasil iletisim kuracami bilmiyorum tanidik olsun istemiyorum şunu yap diyemem sitenin temizligini sirket yolluyo acaba soylesemmi bana gelirmi yada ayipmi olur 9 dan 4 e kadar saati ücretini de bilmiyorum
Teşekkür ederimÇalışıyorsanız şirketinizdeki bayanla konuşun bence tanıdığın biri var mı diye ya da arkadaşlarınızın evine gelenler varsa önerebilirler.
Kullanımı kolay mı yani duvar filan silebiliyor musunuz çok fazla güç sarfetmeden.
Ben dublexteyim ev büyük. Ütü dolap ve halı hariç 140 veriyorum 15 günde bir gelir.Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadeceAyy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?
Çok iyiymiş valla, 2 kişi daha güzel temizlerbende çalıştığım için en azından ayda bir almayı düşünüyoru üst komşum güvenilir iki kadın var bizede geliyrlar çok memnunum dedi iki kişi 9 da gelip 2-3 gibi işi bitiriyorlarmış 120 tl yide bölüşüyorlarmış cazipte geldi bu ay kısmet olursa deneyeceğim
Bana da iki kişi geliyorlar. Yarım günde kapı, cam, halı, koltuk ne varsa hallediyorlar. Çok memnunum valla. Pırıl pırıl oluyor.bende çalıştığım için en azından ayda bir almayı düşünüyoru üst komşum güvenilir iki kadın var bizede geliyrlar çok memnunum dedi iki kişi 9 da gelip 2-3 gibi işi bitiriyorlarmış 120 tl yide bölüşüyorlarmış cazipte geldi bu ay kısmet olursa deneyeceğim
merhaba ,Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadeceAyy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?
Nerde oturuyorsunOff temizlik yapmaktan nefret ediyorum o kadar dağınık rahat yaşıyorum ki yardımcı düşündüm ama ev bu kadar dağınık ve kirliyken utandım çağırmaya. Ben gelsin süpürsün silsin toz alsın bulaşık mutfak falan onları halletsin evi toparlasın haftalık istiyorum ama hep çekiniyorum küçük bir şehirde olduğum için evi çok pisti falan diye konuşur mu arkamdan acabaX