Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadeceAyy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?
Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadeceAyy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?
ütü başlı başına bir tam günü alan bir iş ücreti ayrıdır..Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadeceAyy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?
100-120 ise iyi bence. Şirket düşünmemiştim hiç,tavsiye edilen bir kaç tanıdığım var. Hatta ilk işyerindeki ablaya teklif edeceğim bakalım.Peki şirketten ekip olarak gelince de tek fiyat mı veriliyor? Yarım günde hangi işler yapılıyor,yazabilir misiniz rica etsemŞehire göre değişiyor. Bana haftada bir yarım gün geliyor aylık 250 lira veriyorum. Tam gün ücretleri 100-120 lira arası izmirde. Ayda bir alacaksan şirket dene bence. Hem fiyatları daha uygun hem ekip olarak geldikleri için kısa zamanda çok iş yapıyorlar.
Bunlar dışında iş kalmıyor mu sizceütü başlı başına bir tam günü alan bir iş ücreti ayrıdır..
işaretlediğim yere bakınca başka ne kaldı diye sormak istiyorum size
halı silme de nerdeyse bir tam günü alır hiç olmadı yarım gün..yani evinizin metrekaresini baz aldığımda ütü ve halı için bir gün cam rutin temizlik fayanslar için bir tam gün daha almanız gerekirki..80*2 den 160 lira eder..en azından bursa fiyatı.
tek halıysa kolay komple evdeki halılar hakikaten sağlam temizlenecekse çok vakit alıyor halılarınız için evde fırça bulundurun bazen oturduğunuz yerde fırçayı suya sokup sokup halıya sürtün en azından kıl tüy yün olayından kurtulursunuz..ama zaten eve gelen kadınlar genelde öncelikle rutin işe girişirler ..en azından bana gelenler cam kapı sildilerse banyolara geçmeden süpürgeye toza geçiyorlar en son banyoyu yıkayıpğ çıkıyolar..ilk önce de balkonumu yıkıyorlar ...benim evde 90 m2Bunlar dışında iş kalmıyor mu sizceGenel temizlik yapmayacak yani rutin yapılan evi süpürmeyi silmeyi toz almayı yapmayacak. Halı silme de sadece salonumdaki 4 metrekare halıyı silecek,ufak kızım olduğu için çok çabuk kirleniyor
Eviniz çok büyükmüş, 120 çok iyi4+1 200 m2 evime 2 haftada bir geliyor. Tabi bitmiyor işler. Bir gelişinde cam silerse, diğerinde mutfak dolap içleri üstleri detaylı temizlik vs, bir diğer gelişinde duvar silme gibi ağır işlerden biri.
Her gelişte de silme süpürme, nevresimleri değiştirme, toz alma, banyolar, vs.
120 TL artı yol parası 10 TL
Ankara'dayım.
Bir kaç kişi gelmesi çok iyi dimi? Ben de yeni öğrendim onuBen ayda bir alıyordum (alıyordum diyorum çünkü çok baştan savma yapmaya başladığı için birkaç aydır kendim yapıyorum) 120 tl veriyordum. Ama temizlik şirketlerini bende araştırmaya başladım. Hattab bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. Kapsamlı temizlik yapıyorlar mı, kaç kişi geliyor temizlik için ve ücretleri ne kadar?
Sizin hangi il? 80Tl ye saydıklarımı yapmazlar bizim buradabizim burada günlük 80 den baslıyor .
100-120 ise iyi bence. Şirket düşünmemiştim hiç,tavsiye edilen bir kaç tanıdığım var. Hatta ilk işyerindeki ablaya teklif edeceğim bakalım.Peki şirketten ekip olarak gelince de tek fiyat mı veriliyor? Yarım günde hangi işler yapılıyor,yazabilir misiniz rica etsem