- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok iyiymiş ya araştıracağım bunu bugün. En mantıklısı temizlik şirketi ozamanBen ayda bir aldığım zamanlar şirket çağırıyordum. 80 liraydı o zaman. 3 kişi geliyor 1 erkek 2 kadın. Erkek olan halı koltuk siliyor evi süpürüyor. Hatunlar banyo mutfak camlar ve kapılara girişiyorlar. Ben de perdeleri yıkayıp adama astırıyordum. Sadece dolap içlerine girmiyorlar. Ben halı koltuk sildirmediğim zaman hatunun birine ütü yaptırıyorum adam da camları falan siliyor o sırada. 3 saatte evin altından girip üstünden çıkıyorlar. Deterjanlarını, bezlerini, süpürgelerini falan da yanlarında getiriyorlar senin evinden hiç bişey kullanmıyorlar. Hatta bana gelen yıkama makinasıyla gelip halıları koltukları onunla yıkıyordu.
Çok çok iyiymiş ya araştıracağım bunu bugün. En mantıklısı temizlik şirketi ozaman
Aynı cümleyi şimdi bir abla söyledi, güvenme şirketlere dedi En ucuzu 130dan başlıyormuş bir de şişirme temizlik yapıyormuş.Onun bahsettiği şirket için geçerli bu tabi,belki diğerleri işini güzel yapıyordurAyda bir çağırmak için en mantıklısı bence de... Her seferinde farklı ekip geliyor çünkü. Evde olduğun bir gün çağır ya da evde duracak biri olsun. Başlarında durmazsan savsaklayabiliyorlar.
İstanbul için fiyat bilmiyorum canımcım ama geçen sene 80 veriyordum ben. Ama 4-5 senedir aynı şirketi çağırıyordum onun da etkisi vardır. Benimkiler evde olduğum sürece güzel temizlik yapıyorlardı, bir de hep aynı ekibi istiyordum son zamanlarda. Sen yine de başlarında dur, ne istiyorsan söyle.Aynı cümleyi şimdi bir abla söyledi, güvenme şirketlere dedi En ucuzu 130dan başlıyormuş bir de şişirme temizlik yapıyormuş.Onun bahsettiği şirket için geçerli bu tabi,belki diğerleri işini güzel yapıyordur
Hangi şirketle çalışıyordunuz acaba bilgi verirsen sevinirim canımİstanbul için fiyat bilmiyorum canımcım ama geçen sene 80 veriyordum ben. Ama 4-5 senedir aynı şirketi çağırıyordum onun da etkisi vardır. Benimkiler evde olduğum sürece güzel temizlik yapıyorlardı, bir de hep aynı ekibi istiyordum son zamanlarda. Sen yine de başlarında dur, ne istiyorsan söyle.
Egem temizlik.Hangi şirketle çalışıyordunuz acaba bilgi verirsen sevinirim canım
150 canım günlük..Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadece Ayy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?
İstanbul.80 den baslıyor fiyatlar en fazla günlük 120 alan varSizin hangi il? 80Tl ye saydıklarımı yapmazlar bizim burada
Bir kaç kişi gelmesi çok iyi dimi? Ben de yeni öğrendim onu
temizlik sirketleri bence daha pahalı cünkü her 100 mk de bi eleman fazla alıyoalr normalde 100 liraya istanbulda avriripa yakasındna birini bulursun ama sirketler hem kisi bası 130 140 tan baslıyo hemde halı silme islemi duvar silme islemi hep ekstra ücret makineyle yapıyolarmıs diye bence sen gene bildik birini al
Aaa şaka gibi Kendim yaparım daha iyiİnternetten İstanbul'da olan birkaç temizlik şirketi araştırdım, fiyatlar ne kadar uçuk. 70-105 m2 arası dairelere 350 tl istiyorlar vay anasını be.
Aaa şaka gibi Kendim yaparım daha iyi
Ben en çok duvarlar için düşünmüştüm çünkü duvarları silmek çok zor geliyor. En iyisi buharlı temizleyici alayım bir tane de duvarları da onunla halledeyim ne yapalım iş başa düştü yine :)
ben öyle yaptım valla fakir in mobunu aldım cok rahatım buhar gücüyle heryser tertemizz