Temizlik

Bende almak istiyorum hic cagirmadim simdiye kadar 15 gunde 1 ama nerden bulacağımı nasil iletisim kuracami bilmiyorum tanidik olsun istemiyorum şunu yap diyemem sitenin temizligini sirket yolluyo acaba soylesemmi bana gelirmi yada ayipmi olur 9 dan 4 e kadar saati ücretini de bilmiyorum
Çalışıyorsanız şirketinizdeki bayanla konuşun bence tanıdığın biri var mı diye ya da arkadaşlarınızın evine gelenler varsa önerebilirler.

Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadece :KK43: Ayy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?
Ben dublexteyim ev büyük. Ütü dolap ve halı hariç 140 veriyorum 15 günde bir gelir.

bende çalıştığım için en azından ayda bir almayı düşünüyoru üst komşum güvenilir iki kadın var bizede geliyrlar çok memnunum dedi iki kişi 9 da gelip 2-3 gibi işi bitiriyorlarmış 120 tl yide bölüşüyorlarmış cazipte geldi bu ay kısmet olursa deneyeceğim

İstanbuldayım 3+1 125 m2 eve tam gün 150 veriyorum ayda bir geliyor, kapı, camlar, balkonlar, mutfak komple dolap içleri dahil, banyo fayans vs. Yapıyor halı silmiyor zaten halıların silinmesi hoşuma gitmiyor koltuk vs. De yapmıyor koltukların kılıflarını ben makineye atıyorum komple söküp, ütü de yapmıyor

bende çalıştığım için en azından ayda bir almayı düşünüyoru üst komşum güvenilir iki kadın var bizede geliyrlar çok memnunum dedi iki kişi 9 da gelip 2-3 gibi işi bitiriyorlarmış 120 tl yide bölüşüyorlarmış cazipte geldi bu ay kısmet olursa deneyeceğim
Çok iyiymiş valla, 2 kişi daha güzel temizler

Genelde yorumlarda ütü hariç denmiş ama benim ütüyü ayırmama imkan yok,en zoru o benim için.Halı belki iptal edilebilir zaten sadece 1 tane salon halısıydı,onu da isterse silmesin:KK48: İnş. düzgün birini bulabilirim. Yorumlar için çok teşekkürler

Genel temizlik yapmakta birşey yok ki max 30-40 dklık, zahmetsiz bir iş küçük bir ev için. Asıl zor olanlar sizin yaptırmak istediğiniz işler zaten. Bırakın ıygun fiyata bulmayı, bunları tek seansta yapmayı kabul eden kadın bulmanız imkansız.

Bana da iki kişi geliyorlar. Yarım günde kapı, cam, halı, koltuk ne varsa hallediyorlar. Çok memnunum valla. Pırıl pırıl oluyor.

Off temizlik yapmaktan nefret ediyorum o kadar dağınık rahat yaşıyorum ki yardımcı düşündüm ama ev bu kadar dağınık ve kirliyken utandım çağırmaya. Ben gelsin süpürsün silsin toz alsın bulaşık mutfak falan onları halletsin evi toparlasın haftalık istiyorum ama hep çekiniyorum küçük bir şehirde olduğum için evi çok pisti falan diye konuşur mu arkamdan acaba :KK53:X

benimki 2 haftada bir geliyor tam gün ütü dahil bütün işleri yapıyor bir gelişine 120 veriyorum. yarım gün bazen ekstra çağırdığımda 60 alıyor. daha önce yatılı bir bakıcımız vardı hem oğluma bakıyordu hem ev işlerini ütüyü yemeği her şeyi yapıyordu ona da aylık 600 dolar veriyordum.

birde her yerde aynı mı bilmiyorum ama bu civara gelenler iş ayırt etmiyor yani tam gün ve yarım gün iki çeşit tarfife var ev büyükmüş küçükmüş iş azmış çokmuş fiyatta fark etmiyor.

Konut kredimin bitmesine 44 ay kaldı :KK31:
Biter bitmez, ertesi ay hemen bir yatılı yardımcı tutacağım inşallah.
Sabah uyanayım, kahvaltım hazır olsun, evim her daim temiz kalsın. Dolabım hep düzenli olsun. Akşam işten geldiğimde günlük sıcak yemeğim olsun.

Az kaldı az :KK73:

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Kızlar merhaba, evinize temizlik için gelen bayanlara günlük ne kadar veriyorsunuz? Ve hangi işleri yapıyorlar? Ayda 1 kere geliyorlar mı? Evim çok küçük 80-85 metrekare,haftada 2 gün makine yapar silerim toz alırım ama ince işleri sürekli biriktiriyorum,sonradan yapması zor oluyor.Çalıştığım için yetişemiyorum. Ütü,cam,halı silme,mutfak banyo fayanslarını silme,dolapların üstünü,kapıları,yatak ve koltuk altlarını silse sadece :KK43: Ayy ütüyle cam silse o bile yeter. İstanbulda ücretler nedir?
merhaba ,
ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum gündelikçi olarak çalışıyorum ,ortalama 120 tl ye gidiyorum. ütü işi pek çıkmıyor gittiğim yerlerde günlük temizlik işleri yapıyorum. ilgilenenler bana ulaşabilir
istanbul pendikte oturuyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Off temizlik yapmaktan nefret ediyorum o kadar dağınık rahat yaşıyorum ki yardımcı düşündüm ama ev bu kadar dağınık ve kirliyken utandım çağırmaya. Ben gelsin süpürsün silsin toz alsın bulaşık mutfak falan onları halletsin evi toparlasın haftalık istiyorum ama hep çekiniyorum küçük bir şehirde olduğum için evi çok pisti falan diye konuşur mu arkamdan acaba :KK53:X
Nerde oturuyorsun

X