Temizlik yapamiyorum ne olur yardim

Ay birşeyler izleyerek temizlik yaparsam on saatte bitiremiyorum ben
Kuruyorum 1 saat zamanlayıcı takıyorum kulaklığımi güzelce yapıyorum başka türlü kalkamiyyorum..birde temiz evi temizliklemek kolay ve keyifli oluyor ortalık batmadan minik temizlikler yapmak gerek

Kulaklık takıyorum ev işi yaparken. Ritm lazımsa müzik, değilse Beyhan Budak 👍

ben de arka planda hep belgesel vs açarım. ses olur. hoşlandığım konularda misal suç belgeselleri, ilgimi çeken youtube videoları açarım. ses olur. öyle yaparım işlerimi. dene bence.

Haftada 1 temizlikçi geliyorsa belirt canım yazıyı okuyanda tlc deki evleri hayal ediyo 😀
Ederse etsin evimin temizliğinden daha önemli şeyler var valla şuan mesela mutfakta bulaşıklar duruyor makine temiz boşaltmaya üşendim kıyafetler katlanacak duruyor önemli mi değil bazen çok özenliyim bazen değilim keyfime göre hamile olmasam yemek bile yapmam o derece yorgunum

biliyor musun bu durum dheblilerde bu olurmus hatta ismi body doibling (beden ikizleme) imiş.

bende de var. biri yanımda otursun hic bikmadan saatlerce temizlik falan yapabilirim - konusa konusa. ama tek basima useniyorum.

Aa bu bende de var hayret bir şey.
Buda mı dehb belirtisiymiş 😅

Düzen programları var artık telefona indiriyorsun o seni yönlendiriyor bence bayada ise yariyorm.Gunluk rutin temizlik yapıyorsunuz mesela her gün bir çekmeceyi toplamak yada sadece 1 kapıyı silmek gibi uzunsa sürmüyor.Boylece düzenli iş yapıp temizliği oturtabiliyosunuz

Resmen birileriyle konuşmadan temizlik vesaire yapamiyorum yani harekete gecemiyorum ev aldı başını gidiyor ne yapacağım bilmiyorum keske bir temizlik motivasyon gurubu olsa
Radyo tiyatrosu dinleyerek her işimi yapıyorum youtube de çok secenek var deneyebilirsiniz

Radyo tiyatrosu dinleyerek her işimi yapıyorum youtube de çok secenek var deneyebilirsiniz
Aaa ben de zamanında çok dinlerdim o konuşmaları dinleyerek zihninde canlandırmak çok güzel oluyor 😍 bir de harika seslendiriyorlar hepsinin sesi, diksiyonu çok güzel

Düzen programları var artık telefona indiriyorsun o seni yönlendiriyor bence bayada ise yariyorm.Gunluk rutin temizlik yapıyorsunuz mesela her gün bir çekmeceyi toplamak yada sadece 1 kapıyı silmek gibi uzunsa sürmüyor.Boylece düzenli iş yapıp temizliği oturtabiliyosunuz
Programin ismi nedir?

Ederse etsin evimin temizliğinden daha önemli şeyler var valla şuan mesela mutfakta bulaşıklar duruyor makine temiz boşaltmaya üşendim kıyafetler katlanacak duruyor önemli mi değil bazen çok özenliyim bazen değilim keyfime göre hamile olmasam yemek bile yapmam o derece yorgunum
Çok agresifsin hamilelikten mi dicem de kızarsın diye korktum sjsksj

Back
X