- 2 Temmuz 2024
- 3.242
- 5.487
- 73
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bir daha tozlanmıyo haftada 1 temizlikçi geliyor adam olana çok bileKapının ardında ki tozlar bunu beğendi.
İşte ben o kişiyimAhahaha bizim bi akraba vardı kız sinirlenince daha da hırslı hırslı daha hızlı iş yapardı hemen de bitirirdi![]()
Haftada 1 temizlikçi geliyorsa belirt canım yazıyı okuyanda tlc deki evleri hayal ediyoSanki bir daha tozlanmıyo haftada 1 temizlikçi geliyor adam olana çok bile
Ederse etsin evimin temizliğinden daha önemli şeyler var valla şuan mesela mutfakta bulaşıklar duruyor makine temiz boşaltmaya üşendim kıyafetler katlanacak duruyor önemli mi değil bazen çok özenliyim bazen değilim keyfime göre hamile olmasam yemek bile yapmam o derece yorgunumHaftada 1 temizlikçi geliyorsa belirt canım yazıyı okuyanda tlc deki evleri hayal ediyo![]()
biliyor musun bu durum dheblilerde bu olurmus hatta ismi body doibling (beden ikizleme) imiş.
bende de var. biri yanımda otursun hic bikmadan saatlerce temizlik falan yapabilirim - konusa konusa. ama tek basima useniyorum.
Radyo tiyatrosu dinleyerek her işimi yapıyorum youtube de çok secenek var deneyebilirsinizResmen birileriyle konuşmadan temizlik vesaire yapamiyorum yani harekete gecemiyorum ev aldı başını gidiyor ne yapacağım bilmiyorum keske bir temizlik motivasyon gurubu olsa
Aaa ben de zamanında çok dinlerdim o konuşmaları dinleyerek zihninde canlandırmak çok güzel oluyorRadyo tiyatrosu dinleyerek her işimi yapıyorum youtube de çok secenek var deneyebilirsiniz
Programin ismi nedir?Düzen programları var artık telefona indiriyorsun o seni yönlendiriyor bence bayada ise yariyorm.Gunluk rutin temizlik yapıyorsunuz mesela her gün bir çekmeceyi toplamak yada sadece 1 kapıyı silmek gibi uzunsa sürmüyor.Boylece düzenli iş yapıp temizliği oturtabiliyosunuz
Çok agresifsin hamilelikten mi dicem de kızarsın diye korktum sjsksjEderse etsin evimin temizliğinden daha önemli şeyler var valla şuan mesela mutfakta bulaşıklar duruyor makine temiz boşaltmaya üşendim kıyafetler katlanacak duruyor önemli mi değil bazen çok özenliyim bazen değilim keyfime göre hamile olmasam yemek bile yapmam o derece yorgunum