Temizlik yapamiyorum ne olur yardim

Resmen birileriyle konuşmadan temizlik vesaire yapamiyorum yani harekete gecemiyorum ev aldı başını gidiyor ne yapacağım bilmiyorum keske bir temizlik motivasyon gurubu olsa
Telefonla konuşmadan bulaşık toplayamayan her yemekten sonra birini arayan ben vardım🤣sorun başlayana kadar başlayınca devamı geliyor her iş yapmaya kalktığınızda bi dizi açın yaprak dökümü olur aşkı memnu olur işler pıt diye bitiyor bi anda denendi onaylandı🤣🤣

Resmen birileriyle konuşmadan temizlik vesaire yapamiyorum yani harekete gecemiyorum ev aldı başını gidiyor ne yapacağım bilmiyorum keske bir temizlik motivasyon gurubu olsa
Hareket berekettir 😄 bnm motive sözüm kalkın ve başlayın

Ben kulaklık takıp mezdeke açıyorum. İki kıvırtıp iki süpürüyorum. Nasıl geçiyor anlamıyorum. Bazen de ruh halim kötüyse müslüm açıyorum son ses, bağıra bağıra ev siliyorum falan.

Kendi kendine konuşarak temizlik yapmanın keyfini ne aşkı memnu, ne yaprak dökümü nede telefonda konustugunuz insanlar verir.

biliyor musun bu durum dheblilerde bu olurmus hatta ismi body doibling (beden ikizleme) imiş.

bende de var. biri yanımda otursun hic bikmadan saatlerce temizlik falan yapabilirim - konusa konusa. ama tek basima useniyorum.

Valla herşey başlayana kadar başlamadan önce bi üşengeçlik çöküyor insanın üstüne ama başladın mı eline ayağına dolaşan da olmadı mı bide bakmışsın farkında olmadan yarılamışsın bile. Bu duşta da aynıdır mesela girerken üşenirsin girdin mi çıkmak istemezsin😃

Back
X