Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonla konuşmadan bulaşık toplayamayan her yemekten sonra birini arayan ben vardımResmen birileriyle konuşmadan temizlik vesaire yapamiyorum yani harekete gecemiyorum ev aldı başını gidiyor ne yapacağım bilmiyorum keske bir temizlik motivasyon gurubu olsa
Yaprak dökümü yada aşkı memnu hızlandırılmış yaptırıyor işiKıyamam yaa aç bir dizi hem izle hem iş yap bir yerden başla sonrası çorap söküğü gibi geliyor![]()
Yaprak dökümü favorimYaprak dökümü yada aşkı memnu hızlandırılmış yaptırıyor işi![]()
Hareket berekettirResmen birileriyle konuşmadan temizlik vesaire yapamiyorum yani harekete gecemiyorum ev aldı başını gidiyor ne yapacağım bilmiyorum keske bir temizlik motivasyon gurubu olsa
Aaa bak Buda favorimMüge anlı izleyerek temizlik yapmak>>![]()
Özellikle sinirlenecek bi kadın varsa hırslı hırslı etrafı siliyorumAaa bak Buda favorim![]()
Ahahaha bizim bi akraba vardı kız sinirlenince daha da hırslı hırslı daha hızlı iş yapardı hemen de bitirirdiÖzellikle sinirlenecek bi kadın varsa hırslı hırslı etrafı siliyorum![]()
Kapının ardında ki tozlar bunu beğendi.Ben de yapmıyorum umrumda da değil canımdan önemli mi yok ev işi nankör