- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.961
Minik de ben de habire onumuze geleni etiketleyince ben o etiketledi sandim o da ben etiketledim sanmistir kusura bakma nolurBi etiket bile yok. Oyumu verdim gidiyorum.
Mühim değilbelki bi gün bende katılırım
Minik de ben de habire onumuze geleni etiketleyince ben o etiketledi sandim o da ben etiketledim sanmistir kusura bakma nolur
Yok kocasi duzeltenler var bebisimValla galiba kendi kendini duzelten yataklarda var
Mühim değilbelki bi gün bende katılırım
Minik de ben de habire onumuze geleni etiketleyince ben o etiketledi sandim o da ben etiketledim sanmistir kusura bakma nolur
Yok kocasi duzeltenler var bebisim
Bir dahaki oylamada ben de etiketli davetiye bekliyorumMinik de ben de habire onumuze geleni etiketleyince ben o etiketledi sandim o da ben etiketledim sanmistir kusura bakma nolur
KatilsinAaa o da neeBildirim gelince 1 depar attı 2. Yarışmacıya yaklaşmak üzere :))
Katılmasını en çok istediğim üyeYokuspokus son konusunda evi hırdavatçı gibi olmuştu şimdiki halini merak ediyorum lütfen katıl
Hahahah benimki benden yapa yapa ogrendi herif yataktayken kendi tarafimi duzeltmeye baslardimbenmki mezar gibi yapiyor. Alti duzgunmu ne var ne yok. Benm kociste duzeltiyo
Yeni kategori neresi bida mutfak yapınCok isterim
Hahahah benimki benden yapa yapa ogrendi herif yataktayken kendi tarafimi duzeltmeye baslardim
AklimdaBir dahaki oylamada ben de etiketli davetiye bekliyorum
Ayyy Bende almistim, ertesi gün vıcık vıcık olduEn ucuzu banat sanirim. Tüyleri cikarsa banattir!!
A101 den di sanirim 1 kere aldm daha almadim.
Sildiğim yerlerde tüy aynalarda tüy..Ayyy Bende almistim, ertesi gün vıcık vıcık oldu
Mutfak her pazartesi saliYeni kategori neresi bida mutfak yapın