- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.702
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.941
Tama iste dağıtm ile uğraşma bende daginigi varHahahah kız şimdi çekip atayım mutfağımı gülersin hakikaten dağıtmam lazım yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tama iste dağıtm ile uğraşma bende daginigi varHahahah kız şimdi çekip atayım mutfağımı gülersin hakikaten dağıtmam lazım yani
Benim corap cekmecesi 10 bolmeli kucük gorme ama cixxx o diiilKesin çorap çekmecesi
Yani çekmece içi olur gardrop olur camını silebilirsin yatagini duzenleyebilirsin bir yer seç canım genelini atmak zorunda değilsin :))Nasil yataknodasindaki detaylari
Sen de var mısınız yarışmada ?Su an yatak odasindaki detayli yerleri atiyoruz canim.tum odalari atmiyoruz taninma ihtimaline karsi
Oylama bitince başlayacak yatak odası azerine atacaksin fotoyu ozeldenAa yatak odası yarışması başladı mı ben ayrı duyuru çıkılcak sandım
Sen de var mısınız yarışmada ?
Hahahah yaaaaa cevap Kızım ben dağıtmayida becerememYani çekmece içi olur gardrop olur camını silebilirsin yatagini duzenleyebilirsin bir yer seç canım genelini atmak zorunda değilsin :))
VarimSen de var mısınız yarışmada ?
Uyanınca jilet gibi mi oliyor yatak içinden cikilmis olmuyor muHahahah yaaaaa cevap Kızım ben dağıtmayida beceremem
En daginigimiz
Tamam tamam az la yetinmeyi biliriz biz :))Olduğunu, azerinimiz tüm parasını bize yatirsin sarı bez yeter
Valla galiba kendi kendini duzelten yataklarda varUyanınca jilet gibi mi oliyor yatak içinden cikilmis olmuyor mu
Tşk ederiz ablamMaşallah kızlar.Kolay gelsin hepinizinki çok güzel:)
İlk sayfada yazmayi unutmusumAa yatak odası yarışması başladı mı ben ayrı duyuru çıkılcak sandım
Ben uyaniyorum ama herif yatakta oluyor sonra iniyorum odaya ciktigimda ortmus oluyor herifide kendime benzettimUyanınca jilet gibi mi oliyor yatak içinden cikilmis olmuyor mu
O olur isteInce olanlar var, çok ucuz, onu kakalariz
En ucuzu banat sanirim. Tüyleri cikarsa banattir!!O olur iste