- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.701
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.921
Ovma teli ni unutmayın
Ben yatak odasından direk kocayı temizlicem elalem temizlik görsün bak nasıl oylar akıyorKim sevmez ki yatak odası temizliği kası gözü oynayan smile
Besli butcemi asar 3lu olur ama
Katilsana ben de katildim hemencik kolayca biyeri halletttimOo yatak odası en sevdiğim
Vurdu gol olduBen yatak odasından direk kocayı temizlicem elalem temizlik görsün bak nasıl oylar akıyor
Banyo kategorisinde su renklilerxen olsun daha pahalıBesli butcemi asar 3lu olur ama
Ne markası, milyoncuda varya onlardan neyimize yetmiyormarkasi ney olucak parexx olsun bari
Allah seni tamam ben once dagitayim Hatta çocuklara dağıttırayım onlara da eğlence çıksınYok yahu editorluk beni asar turkcem yetmez bi kereburanin editoru de nevo oylesine eglencesine actik
Katılcam katılcam şuan yatak odasının pasaklı halini çektim bile her daim pisliğe hazır ve nazırKatilsana ben de katildim hemencik kolayca biyeri halletttim
Ben ucuza getirmeye calisiyorum sen ne diyorsunBanyo kategorisinde su renklilerxen olsun daha pahalı
Peki misafir Salonu mutfak fark ediyor muSiz falan diyince normalde bana siz diye hitap eden cok yoktur
Benim evi kullanabilirsin çekim içinAllah seni tamam ben once dagitayim Hatta çocuklara dağıttırayım onlara da eğlence çıksınsonra da toplarız artık
Ama klozet temizlicez duskababin temizleyecez kolay mı olmadı aramızda toplarız birincinin hediye parasınıBen ucuza getirmeye calisiyorum sen ne diyorsun
Kesin çorap çekmecesiKatilsana ben de katildim hemencik kolayca biyeri halletttim
Olduğunu, azerinimiz tüm parasını bize yatirsinOvma teli ni unutmayın
HahahahBenim evi kullanabilirsin çekim için
Hahahahaha aşk olsun!!Kesin çorap çekmecesi
Su an yatak odasindaki detayli yerleri atiyoruz canim.tum odalari atmiyoruz taninma ihtimaline karsiPeki misafir Salonu mutfak fark ediyor mu
Ince olanlar var, çok ucuz, onu kakalarizBesli butcemi asar 3lu olur ama
Nasil yataknodasindaki detaylariSu an yatak odasindaki detayli yerleri atiyoruz canim.tum odalari atmiyoruz taninma ihtimaline karsi