- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.981
Valla firin işinden ifrit oluyorum.Yalnız burdan anlaşılıyor ki biz kadınlar fırın temizliğinden nefret ediyoruz temizi görünce anında oy veriyoruz
Temizle gene temizle genee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla firin işinden ifrit oluyorum.Yalnız burdan anlaşılıyor ki biz kadınlar fırın temizliğinden nefret ediyoruz temizi görünce anında oy veriyoruz
Valla firin işinden ifrit oluyorum.
Temizle gene temizle genee
Yok kuzum atli birlikleri de gondeririz nasil boyle bir hatayi yaptilarrrBir dahaki oylamada ben de etiketli davetiye bekliyorum
Ben onda yokum maalesef size başarılarMutfak her pazartesi salibu sefer yatak odasindan bi seyler yapicaz
Hayirli olsun..Vallaha ben rahata erdim darısı başınıza bir fırın aldım ki tepsiside dahil sadece bezi üstünden geçince temizleniyor. Marka söyleyemicem kesin kurallara aykırıdır ama isteyene özelden yazarım. Aşşırı memnun aşşırı mutluyum sayesinde resmen fırınım ve tepsileriyle aşk yaşıyorum ❤
İyi hatırlattın sen de etiketli davetiye gönderYok kuzum atli birlikleri de gondeririz nasil boyle bir hatayi yaptilarrr
Tamam blosscumİyi hatırlattın sen de etiketli davetiye gönder
Pazartesi gelcen miBen onda yokum maalesef size başarılar
Selenofil tost makinesini parlatmışlar niye vermedin ona oyunu kardeş
Haftaya gene mutfak :))Yeni kategori neresi bida mutfak yapın
Cuma aksami
Minigim oda temizliğine katılacak misin?O değil 4justice adamı atacak odadan herhal
firsat bu firsat :))O değil 4justice adamı atacak odadan herhal
Katılırım ama nereyi yapsam bilemedimMinigim oda temizliğine katılacak misin?
Yarisma varmis herkes kocasini atiyomus desinfirsat bu firsat :))
Bulursun bi seyler senKatılırım ama nereyi yapsam bilemedim
3. Sayfalık olmayalım daYarisma varmis herkes kocasini atiyomus desin
Çok şey var da karar veriri bir araBulursun bi seyler sen