- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.901
Sonraki ye temizleyip geciceksin iste. Eskiyi cektinmi yeniyide temizlicez :))Sizin önceki sonraki fotolarınız var en azından
Benim durum hep önceki hali
Sonraya geçemiyorum
Yarın için cuma diyor, soruyu kazen abiye sordun sanmasını hoş görYok sizin için söyledim. Sizin oyunuzu görmedim ondan söyledim.
Bir dahakine beklerizOhoo bilsem bende katılırdım
Kk pasaklı görsün namım yürüsün
Olay su dagittiktan sonra cek sonra da toplayinca cek at bana
Temizliyemiyorum işte anam sorun ordaSonraki ye temizleyip geciceksin iste. Eskiyi cektinmi yeniyide temizlicez :))
Daha pasakli gozuksun ki temizliği belli olsun
Nevos yok mu kiz editor mu oldunNevo cok calisti yoruldu dinlensin dedik
Ayy kıyamamYarın için cuma diyor, soruyu kazen abiye sordun sanmasını hoş gör
Siz falan diyince normalde bana siz diye hitap eden cok yokturYarın için cuma diyor, soruyu kazen abiye sordun sanmasını hoş gör
Napion ulaSiz falan diyince normalde bana siz diye hitap eden cok yoktur
Yokya biraz gayret etsen yaparsin okadar şeey etmee :))Temizliyemiyorum işte anam sorun orda
Yok yahu editorluk beni asar turkcem yetmez bi kereNevos yok mu kiz editor mu oldun
İste herkes aileden gorur azerin der diye dedimNapion ula
Oo yatak odası en sevdiğimBir dahakine beklerizcuma ya kadar di galiba kategori yatak odası
+1 Katılıyorum2. yarışmacıya oyumu verdim, temizlemesi başarılı olmuş epeyde canı çıkmıştır, en nefret ettiğim fırın temizliği
Aynen canım in içi benim şakasına ula dedim bir numaralo kanka m olur kendileriİste herkes aileden gorur azerin der diye dedim
Kim sevmez ki yatak odası temizliği kası gözü oynayan smileOo yatak odası en sevdiğim