Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Hayırlı olsun azerin
Bence kim daha pasaklı o seçilsin temizlik topiği var zaten pasaklılık yarışması olsun bu seferde
Tumden batalim diyosun yani
Kaç gün içinde canım:)
Bir gun foto aticaz diger gun oylama hizli hizli biz oyle gunlerce beklersek ev batar
İyi akşamlar ben katılmak istiyorum
Hosgeldij canimyarin aksam 12ye kadar mutfakta istedigin yerin oncesi sonrasi fotosunu bana ozelden ata bilirsen sevnirim
Oluuuuıur ne kazanıyok napıyooook
Temiz ev kazaniyok daha ne olsun@Nevreste kotu alismis bunlar
Oncelikle temizlik yapmaktan nefret ederim mutfagin daginik bolumunu cekicem temizleyip tekrar ekicem bumudur:) nezaman atiyoruz mutfak resimlerini ama dahada onemlisi kazanan ne kazaniyor
Anaaam her kes hedaye istiyor
Bize Azerbaycan'dan hediye yollayacakmış
Ovma teli sunger sari bez paketi
Yollasın yok öyle bedavadan hem pis görüntüyü atcaz buraya ele güne karşı demi ama abla herkesin harcı değil bu
Nick ini yazmicam korkma kiz
Aynen temizlik yarışması zor ve devamı sıkıntı:)Temizlenecek ne kadar alan olur ki
Ev isi biter mi nevo
Benim evim gayet temiz bikerem hem çok sürmez kapanır bu yarısma@BirTutamMutluluk20
Deynoyla sen musterimi mi kaciricaniz kiz
@Dahliadivin günün temizi falan seçilir canım yada haftanın temizi :))

Hediye geri kalan temizlik kokusu
Pazar gunu de haftanin birincisini seceriz kanka
Kanka temizlik ürünleri reklamı çıkıyor topikte BirTutamMutluluk20
Bu azimle cilit bang i falan sponsor yaparim ben:70
Harika yarışma yakında doğum yapacağım biraz toparlanayım devam ederse ben de katılırım
Mutlaka bekleriz canim
Genel temizligi kendim yapmadigim icin katilmiyorum. Ben sadece yapilan temizligi ve duzenimi muhafaza ediyorum. Rutinlerimi yapsam bana yeter. Tezahurattayim.
Abla sen de oylarsin
Ahahaaa bana azerin kızgın emoji şeysi neyim atmışşş ne dedim ki beeen
Atarim musterimi kaciriyonuz

İnşallah

Hadi bakalım hayırlısı:)

topiğin hayırlı olsun azerincim :)
yahu 4 çocukla hem evi üstesinden geliyorsun hem de sanatsal sofralar donatıyorsun işin sırrını ya bizimle paylaş ya da beni evlatlık al
Sonra da adama beni kıskanıyor diyor

Adam farkında aslında böyle bir kadın bulamaz bir daha

Yooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…