- 8 Nisan 2017
- 56.734
- 296.295
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Şükür iyiyim sen nasılsın temizlik yapıyoruzNasılsın canım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür iyiyim sen nasılsın temizlik yapıyoruzNasılsın canım ❤
Canimsinnevo ara verince bosta kalmayalim dedimtopiğin hayırlı olsun azerincim :)
yahu 4 çocukla hem evi üstesinden geliyorsun hem de sanatsal sofralar donatıyorsun işin sırrını ya bizimle paylaş ya da beni evlatlık al
Kolay gelsin canım ben de iyiyimŞükür iyiyim sen nasılsın temizlik yapıyoruz
Aynen Eksik hissetmeyelim amaç eğlenmekCanimsinnevo ara verince bosta kalmayalim dedim
Özele geliyorim bekle :))Kolay gelsin canım ben de iyiyim
Izmirde hastanedeyim temizlik benim için imkansız :)))
Hosgeldin mavisNasılsın canım ❤
Soyle masanin daginik toplu halini bile ceksen olur nevoSüre kısa ya yarın fırsatım olur mu bilemedim:)
Ne tür resimler gidiyor bir görsekAbla 5 dk Lil temizlik de olur ben şimdi attım mesela illa ki detaylı temizlik değil demi BirTutamMutluluk20
Anladım canım:)Hosgeldin mavis ❤
Soyle masanin daginik toplu halini bile ceksen olur nevo
Diğer topikte vardı abla amaNe tür resimler gidiyor bir görsek
Hosbuldum canımHosgeldin mavis ❤
Onları biliyorum:)O tür o zaman:)Diğer topikte vardı abla ama
Aynen aynen :))Onları biliyorum:)O tür o zaman:)
Bu kadar küçük bir alan yani boşa koca mutfağı atmayayımEki Görüntüle 2560792
Mesela boyle nevo
enişteye hürmetler o zaman :) ben olsam ben de kıskanırdım hem çocukları büyüt hem sofralar donat hem de evi cillop yap aha ben de kıskandımSonra da adama beni kıskanıyor diyor
Adam farkında aslında böyle bir kadın bulamaz bir daha
nevoş ara mı verdi?Canimsinnevo ara verince bosta kalmayalim dedim
Aynentezgah firin ne istersen artik hepsini cekmiyoruz tanidik cikmasin diyeBu kadar küçük bir alan yani boşa koca mutfağı atmayayım
Kısa bir ara canım:)enişteye hürmetler o zaman :) ben olsam ben de kıskanırdım hem çocukları büyüt hem sofralar donat hem de evi cillop yap aha ben de kıskandım
nevoş ara mı verdi?
eve gidince katılırım inşaallah
Su anda mutfaklar yarisiyor canim yarin aksam 12 ye kadarOğlumun odası sayesinde o ovma telini ben kazanacam
Daha ne kaldı çıkmayacak yerimiz yıllardır tüm tabak,çanak,mutfak ortadaAynentezgah firin ne istersen artik hepsini cekmiyoruz tanidik cikmasin diye