- 8 Nisan 2017
- 56.734
- 296.284
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Tamam ozamanYa gunluk seyleri yapiyorumda genelde temizlikci aliyorum ya sevmem ben temizlik yemek yapmayi severim yemeyi severim falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ozamanYa gunluk seyleri yapiyorumda genelde temizlikci aliyorum ya sevmem ben temizlik yemek yapmayi severim yemeyi severim falan
Tembellik iste evi temizliyorum tabiki ama menfaat de onemli neyse mutfagi atarim belki :)Eğlence var başka ne olsun:)Evde temizlenecek
Hımmm ben çokta pisletmiyomdaEvet neden olmasin yaşanan ev batar da çıkar da
Ben temizldegim an temizim sadeceHımmm ben çokta pisletmiyomda
Pis zengiiiin temizlikci tutuyormuş ölek biiizYa gunluk seyleri yapiyorumda genelde temizlikci aliyorum ya sevmem ben temizlik yemek yapmayi severim yemeyi severim falan
Dahliadivin günün temizi falan seçilir canım yada haftanın temizi :))
Hediye geri kalan temizlik kokusu
Bende aynen temizlediğim an arkamı dönüyorum batmışşşşlşBen temizldegim an temizim sadece
Yo valla zengin degilim ama kari koca rahatimiza cok duskunuz kocam ondan bisey istemiyim laf etmiyim diye al al temizlikci al der bende canima minnetPis zengiiiin temizlikci tutuyormuş ölek biiiz
Evet kiyamadi makinaya atmaya pahalı ya kaliteliay çok güldüm ya hele perdeyi yıkayışı süper
Valla iyiymiş canım kendine vaktin bol olur negüzelYo valla zengin degilim ama kari koca rahatimiza cok duskunuz kocam ondan bisey istemiyim laf etmiyim diye al al temizlikci al der bende canima minnet
kuzu azerinde etiketlidi sagolsunda durumlari biliyorsun keyfim yok pek
Yanlış yazılmıştıNe diye
Biliyorum kuzum enazından gruba gel kafan dagılsın diye de düşündümkuzu azerinde etiketlidi sagolsunda durumlari biliyorsun keyfim yok pek