- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Oluuuuıur ne kazanıyok napıyooook
Oluuuuıur ne kazanıyok napıyooook
Bize Azerbaycan'dan hediye yollayacakmışOncelikle temizlik yapmaktan nefret ederimmutfagin daginik bolumunu cekicem temizleyip tekrar ekicem bumudur:) nezaman atiyoruz mutfak resimlerini ama dahada onemlisi kazanan ne kazaniyor
Eğlence var başka ne olsun:)Evde temizlenecekucunda bisey yoksa heleki temizlik hic bana gore deel
Yollasın yok öyle bedavadanBize Azerbaycan'dan hediye yollayacakmış
Yavrum evini kim temizliyi acaba temizleniyormuuuıucunda bisey yoksa heleki temizlik hic bana gore deel
Aynen temizlik yarışması zor ve devamı sıkıntı:)Temizlenecek ne kadar alan olur kiYollasın yok öyle bedavadanhem pis görüntüyü atcaz buraya ele güne karşı demi ama abla herkesin harcı değil bu
Benim evim gayet temiz bikerem hemAynen temizlik yarışması zor ve devamı sıkıntı:)Temizlenecek ne kadar alan olur ki
Benimde şu an öyle:)Benim evim gayet temiz bikerem hemçok sürmez kapanır bu yarısma @BirTutamMutluluk20
Benimde şu an öyle:)
Sizde temiz halini atıp toz alın madem
Ne diyeBu arada başlığı düzelttim:)
BakarızSizde temiz halini atıp toz alın madem
Ya gunluk seyleri yapiyorumda genelde temizlikci aliyorum ya sevmem ben temizlik yemek yapmayi severim yemeyi severim falanYavrum evini kim temizliyi acaba temizleniyormuuuı
Evet neden olmasin yaşanan ev batar da çıkar daBakarız
Yoksam senin hergün evin pişmi oluyoooor