- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.221
Ahahahah vallahi yABaşka yere yaz minnoşum biz kullandık oyumuzu cehape binasında cehape oy verin dercesine bi link
Çocuk doğacak lazım olur temizlik taktikleriGebe topiklerine link birakip kacalim orda takilan cok
Bu fotolardan sonra Allah korusun erken dogum falan baslarÇocuk doğacak lazım olur temizlik taktikleri
Bu fotolardan sonra Allah korusun erken dogum falan baslar
Öyle riskler varsa ben bi daha katılmayam yarışmaya maazallahBu fotolardan sonra Allah korusun erken dogum falan baslar
Yoğun istek var peçete ile istek geldi2 numarali arkadas yogun istek uzerine firini nasil temizledigini ozelden ata bilir mi detayli sekilde
Ahahahhaha bonus yAgömdün mü çıkardın mı anlamadım
tşk ederimKatılmıştım kuzum ben
Sarmayı ocağa koydum kanka adama akşam yemeginde yiyeceğiz dedim iç bozulacak nerdeyse anca bitirdim sarmayı
Seni severim bilirsin bende sana alınmam canım benimNiye gömeyim yav zebraya alınmam rahatça espiri yapar demek istedimçeneme tüküreyim
Vay on barmağımda on marifet diyon he mi hem sarmayı anca bayramdan bayrama görüyomtşk ederim
Sarmayı ocağa koydum kanka adama akşam yemeginde yiyeceğiz dedim iç bozulacak nerdeyse anca bitirdim sarmayıburda lak lak edince
Annen mi sarıyor yoksa misafirlikte mi yiyon sarma dediğime bakma yaprak dolduruyorumVay on barmağımda on marifet diyon he mi hem sarmayı anca bayramdan bayrama görüyom
Sana röpdöşambır alacaaam gülüm cıbıldak hissetmeBişey dicem buraya pro olmayan giremiyor galiba kendimi çıplak giibi hissettim içinizde
İşte o zmaan havam olurSana röpdöşambır alacaaam gülüm cıbıldak hissetme
Annem sarma sarıyor ben anneme sarıyom fes başıma başım fese kapı duvaraAnnen mi sarıyor yoksa misafirlikte mi yiyon sarma dediğime bakma yaprak dolduruyorum