- 8 Nisan 2017
- 56.741
- 296.396
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.241
Fotolar hakkında yorum yapıldıkça dönüp dönüp bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerini ze sağlık :))Annem sarma sarıyor ben anneme sarıyom fes başıma başım fese kapı duvara
Ben de pro değilim hiişştİşte o zmaan havam olur
Hepimiz kardeşiz proluk ne diyeBen de pro değilim hiişşt
Vizesi bitmiş kaçak göçmen gibiyik
Farkettimde rencide etmek istemedim neyse kapı giib oyum var oy verdim ben oyyy he heyttBen de pro değilim hiişşt
Vizesi bitmiş kaçak göçmen gibiyik
Ellerine sağlık çok tşk ederiz başarılarının devamını dileriz :))2.numaradan mesaj var
Öncelikle pas ve kireç sökücüyü sıkıp biraz beklettim. Sonra silip Amway home L.O.C(cif gibi krem) döküp poşetle güzelce çitiliyorum. Tekrar silip tuz döküp bu sefer telle çitiliyorum.
Sonrada temiz su ile iyice siliyorum
Tesekkur ediyorEllerine sağlık çok tşk ederiz başarılarının devamını dileriz :))
Ellerine sağlık2.numaradan mesaj var
Öncelikle pas ve kireç sökücüyü sıkıp biraz beklettim. Sonra silip Amway home L.O.C(cif gibi krem) döküp poşetle güzelce çitiliyorum. Tekrar silip tuz döküp bu sefer telle çitiliyorum.
Neden başarılar dilemedin bak ben diledimEllerine sağlık
Hemen döndüğüne göre üye şuan aktif olanlar içinde hımmmm neyse konumuz bu değil2.numaradan mesaj var
Kiskanmistir kesinNeden başarılar dilemedin bak ben diledim
Adı degisikmisHemen döndüğüne göre üye şuan aktif olanlar içinde hımmmm neyse konumuz bu değil
Poşetle fırını nasıl çitiledi yaa offf anlamıyorım ben Rossmandan adı batasıca domol marka temizleyici aldım bir nebze iyi geldi ama yok parlamıyor fırın
Ve tebrik ederim ellerine sağlık
Neden başarılar dilemedin bak ben diledim
Okudum cnm teşekkürler deniycem ilk fırsattaFit mutlu anne gel bak 2.numaradan mesaj var yukarida
Evet ya sorma misafirlikte faln soruyorlar namus meselesi giibi söyleyemiyorumAdı degisikmis
Bi de yorumumu begenmemisBencilim ben
Anlamadim kankaAklıma geldi iki numara 3 numara diyeceğimize birilerine tşk ederek temizliğe isim koyalım bir daha kine olur mu BirTutamMutluluk20