- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.201
Herkes bizim kadar daginik degil demek kiaksam yemegi kadar bile olmayan bulasik yikadi diye bi de madalya mi takalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes bizim kadar daginik degil demek kiaksam yemegi kadar bile olmayan bulasik yikadi diye bi de madalya mi takalim
Temiz bulmuşlar demek ki2 ve 5 e Oyumu kullandım
Merak ettiğim 11. Yarışmacı kim hiç oy almamış bilseydim ona verirdim
Hiiiişttt doğru sayıları seçmişin aferüm2 ve 5 e Oyumu kullandım
Temiz bulmuşlar demek ki2 ve 5 e Oyumu kullandım
Doğruyu söyle 2. mi sensin 5. olanmı kesin biri sensin ama hangisiHiiiişttt doğru sayıları seçmişin aferüm
Aynen önceside temiz sonrası da aferin sonuncu yarışmacıya temiz hatunmuşTemiz bulmuşlar demek ki
Yok o azerinle temizlik benim isime katildiVallah 5.sıradaki yarışmacı fox Kadir ezildi temizlik benim işim programına başvurmuş sanki ilk haliyle son hali arasında müthiş fark var ben 5.sıradakini tuttumm inş o kazanır Kimse Selam olsun
Bitlinin teki işteVallah 5.sıradaki yarışmacı fox Kadir ezildi temizlik benim işim programına başvurmuş sanki ilk haliyle son hali arasında müthiş fark var ben 5.sıradakini tuttumm inş o kazanır Kimse Selam olsun
Artık çok geç laa du silemKiz Lusi yarisma bitmeden kendini ifsa etme diskalifiye ederin he
Sil bakemArtık çok geç laa du silem
Sildim başganımSil bakem
Bu Çok iyiydiiiiYok o azerinle temizlik benim isime katildi
Bitlinin teki işte
Yalnis yer anacimyanlış etiket
DüzelttimYalnis yer anacim
Başka yere yaz minnoşum biz kullandık oyumuzu cehape binasında cehape oy verin dercesine bi linkyanlış etiket