- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.181
Katılmıştım kuzum ben
Ahahahhaha bonus yAAmme hizmeti
Youlost16 bilir zaten alınmayacağımı madem bu kadar pis demek istiyo içini döksün rahatlasın isterim.
Sana şaka yaparken bende bi çekinirim artık minik :)
Gel gel bak nasil kapisiyoruzLaaa muhabbet almış yörümüş bebeleri yedir içir popolarını akla pakla paketle küçük bebeyi emzir uyut anca gelebildim
Oyumu da verdim bitli olan kazansın
Temizlemesi de ayrı zevkliydiAyy çok eğlenceliii yarın ne olacak bende mi katılsam neee
Nasıl nikin var yav geçen başlığın birinde gördüm okudum nikini sonra rüyama girdi teleffuz etmeye çalılıyom edemiyom töbeler töbesiOyumu kullandım yaşasın temiz evler
Yarin yatak odasiAyy çok eğlenceliii yarın ne olacak bende mi katılsam neee
Hic sormaTemizlemesi de ayrı zevkliydi
Son vatandaş a oy veren olmamış içim parçalandıkizlar yarisanlar bari birbirine itiraf etsin kim oldugunu merak ediyorum kim kimdir
Kaciracaksiniz musterilerimikizlar yarisanlar bari birbirine itiraf etsin kim oldugunu merak ediyorum kim kimdir
aksam yemegi kadar bile olmayan bulasik yikadi diye bi de madalya mi takalimSon vatandaş a oy veren olmamış içim parçalandı
Sen de mi brütüsYarin yatak odasi
Hic sorma1.5 saat ugrastim gorucuye cikicaz diye
Kutsaldan sonra icimizde en temizi o da ondanSon vatandaş a oy veren olmamış içim parçalandı
Hee anam ağzın bal yisin sonunculuk teli veriruk artık o da biz gibi bitli olaymış da derece yapaymışaksam yemegi kadar bile olmayan bulasik yikadi diye bi de madalya mi takalim
PuahahhahahaKutsaldan sonra icimizde en temizi o da ondan