-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.141
Men edelim kutsalı yarışmalardan
Beni anca temizliğinle dövebilirsin
Beğenmedim kızgınım butonum çalışmıyor dua etO kadar pissin demek
OvmusturGördüm de marifet deterjanda değil bence hani bu püf noktası vardır belki Didimtuz demiş Tuzla napacax
Nanam benim biz böyle de güzeliz en azından sonraki halimiz var önceki hali ile kalmadık değil miOnu bilmemdeBirTutamMutluluk20 bu yarışma sonrası vay haline, onun fikrine uydum
Temizlik anlayışına göre değişir, benim her yerim her zaman düzenlidir
Ovaliyoerum ovaliyorum cikiyorOvmustur
Çünkü sen benim hemşomsun benim hemşom pis olamaz ama minik cok pis ona kanaat getirdimOnu bilmemdeBirTutamMutluluk20 bu yarışma sonrası vay haline, onun fikrine uydum
Temizlik anlayışına göre değişir, benim her yerim her zaman düzenlidir
Çok mantıklıOvmustur
Ah minik ahhhh keske bu kadar pis olmasaydınBeğenmedim kızgınım butonum çalışmıyor dua et
Hangisi benim fotom onu bile bilmiyorsun :/Ah minik ahhhh keske bu kadar pis olmasaydın
Evet cünkü seni sevdiğimden takılıyorumHangisi benim fotom onu bile bilmiyorsun :/
Ama ben üzülüyor um :/Evet cünkü seni sevdiğimden takılıyorum
Özür dilerim..Ama ben üzülüyor um :/
Özür dilemen için demedim canım benim özür dilemene gerek yok gerçekten :)Özür dilerim..
Ben seni sevdiğim için takılmıştım yoksa temizlediğin şeyi bile bilmiyorum pis olduğunu nerden bilebilirim kiÖzür dilemen için demedim canım benim özür dilemene gerek yok gerçekten :)
Seninki hangisi hele bi deHangisi benim fotom onu bile bilmiyorsun :/
SöylememSeninki hangisi hele bi de
Ben yanlış anlamam ama başkaları üstüne alınabilir canım benim o yüzden dedim yoksa biz birbirimizi biliyoruzBen seni sevdiğim için takılmıştım yoksa temizlediğin şeyi bile bilmiyorum pis olduğunu nerden bilebilirim ki
Ben bi senle ve nanayla uğraştım zaten başka kimseye bişey demedim :) alınan olduysa da kusura bakmasın bile isteye yapmadimSöylemem
Ben yanlış anlamam ama başkaları üstüne alınabilir canım benim o yüzden dedim yoksa biz birbirimizi biliyoruz
Link dagittiniz mi deyin heleBen bi senle ve nanayla uğraştım zaten başka kimseye bişey demedim :) alınan olduysa da kusura bakmasın bile isteye yapmadim
Yok yok boşver sen onu hadi yarışma devam ediyorBen bi senle ve nanayla uğraştım zaten başka kimseye bişey demedim :) alınan olduysa da kusura bakmasın bile isteye yapmadim
Bn profilimde paylaştım :)Link dagittiniz mi deyin hele