- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.801
Aa bu mesaj nasil gozunden kacmisİyi akşamlar
Tesekkur ederiz nevo
Daha 1 gun olmadi alirsinAaaa hiç oy alamamışım
Olsun canım benim nasılsın :))Aa bu mesaj nasil gozunden kacmisiyi aksamlar kanka
Valla kanka oglanlarin dun gece atesi cikti bu gun krese yollamadim buyuk ihtimal yarin da gondermeyecegim 10 gundur evdelerOlsun canım benim nasılsın :))
Baya şanssizlik olmusMisafirim vardı bugün öyle kötü bir kek yaptin mi çıkartmak zorunda kaldı elektrikler gitti geldi çok kötü oldu
Şükür hamur olmadı
Aynen oylar cok yakinOylama çok eşit gidiyor bakalım bildirim ile hangi si ucacak
Hemde ne şansızlık 5 de söyledi müsaitmjsin de demedi çok samimiyiz geliyoruz biz sana dedi 7 ye kadar 3 çeşit çıkarttın başka biseu yapamadım elektrik 4-5 kez gitti geldiBaya şanssizlik olmus
Çok geçmiş olsun enfeksiyon mu kaptıkar kiValla kanka oglanlarin dun gece atesi cikti bu gun krese yollamadim buyuk ihtimal yarin da gondermeyecegim 10 gundur evdeler
Her zamanki gibi grip oksuruk ve atesHemde ne şansızlık 5 de söyledi müsaitmjsin de demedi çok samimiyiz geliyoruz biz sana dedi 7 ye kadar 3 çeşit çıkarttın başka biseu yapamadım elektrik 4-5 kez gitti geldi
Çok geçmiş olsun enfeksiyon mu kaptıkar ki
Cok geçmiş olsun kanka yaHer zamanki gibi grip oksuruk ve atesbi de ateslendiler mi 3 gun suruyor biri cok agir geciriyor hastaligi nefes darligi oluyor hemen
Okadarda duramam kiz herhaldeHayır yapmıcaksın o bebe ortaya cıkana kadar. Hos cıkınca da cok şaapma
kootu kuzum;(
Sogani soyup mu koyayimCok geçmiş olsun kanka ya
Odalarına soğan koysana daha rahat nefes alırlar ama sabah bayağı kötü kokuyor oda
Soğanı dörde bölüp koyuyorsun
Aa niye kikootu kuzum;(