- 7 Temmuz 2019
- 2.578
- 4.843
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.841
banyodan dustum elim.bilekte kirik varNe oldu ki O Oha diyorum
Cok geçmiş olsun okumadım hiç denk gelmedim yeni duyuyorumbanyodan dustum elim.bilekte kirik var
Bir kaç gündür siteye giremedim. Birazdan bakıp oylamamı yaparım. Herkese iyi akşamlar..
Sagolasin balaiyiyim çok şükür sen nasılsın bu arada
Senin de oylar fena degilBen dün oyumu pasaklı evlaefe nin ocağa verdim bence yılın pasaklisi obir oyum daha olsa anka yı da yakacaktım da neyse
Doktor ne diyor?cocuklara nasil bakiyosun peki?cok agriyor alciyi cikartim bir is yapmaiyorn
İyi misin?Her sey yolundadir insallah ablaBir kaç gündür siteye giremedim. Birazdan bakıp oylamamı yaparım. Herkese iyi akşamlar..
Bakmuneye söylicem yalancı şahitlikten mapusa atsın seni. Cımbızıyla cımbızlasın
Hayirli sabahlar ablagünaydın kızlar hayırlı sabahlar
var var çok hemdeHayirli sabahlar abla
Bu gun ev isi var mi
cok zor bakiyorum diktira gitmedim kendim cikardim alciyiSagolasin balaugramiyosun pek
Senin de oylar fena degil
Doktor ne diyor?cocuklara nasil bakiyosun peki?
İyi misin?Her sey yolundadir insallah abla
olsun kuzumCok geçmiş olsun okumadım hiç denk gelmedim yeni duyuyorum
neden kız kendin çıkardıncok zor bakiyorum diktira gitmedim kendim cikardim alciyi
Minik oyunu verdi gitti doğru dürüst giremiyorum bu aralar
Teessüf ederim beni beğenmiyor musun artıkYine benim favorim 4 numara 1.
Enler yarışıyor bu kadar pasaklının arasında karar vermek gerçekten zor sen de beni anla canımTeessüf ederim beni beğenmiyor musun artık
Haklısın 4 te hakediyor gerçekten ben de 4 e verdimEnler yarışıyor bu kadar pasaklının arasında karar vermek gerçekten zor sen de beni anla canım