- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.821
Gunaydin kuşummGunaydin millet
Soymana gerek yok çay tabağına 4 e bölüp koy soğanın influmatuar etkisi varya öksürük de çok işe yarıyormuş bir kaç kere denedim bende birde ayak altlarına bir gün limon sür yedirerek bir gün vicks sür üzerine çorap giydirSogani soyup mu koyayim
Aa niye ki
İyi akşamlarGunaydin millet
Yapayim ben bunu gece kokarca gibi kokacaz amaSoymana gerek yok çay tabağına 4 e bölüp koy soğanın influmatuar etkisi varya öksürük de çok işe yarıyormuş bir kaç kere denedim bende birde ayak altlarına bir gün limon sür yedirerek bir gün vicks sür üzerine çorap giydir
Gece rahat uyurlar en azından
Evet bayağı kötü kokuyor ama işte bronslara faydaliymis yiyorlarsa yemeğin yanına çıkart diyeceğim ama o yaşta çocuklar yemiyor benim en büyük oğlan ister hep bazı yemeklerin yanına soğanıYapayim ben bunu gece kokarca gibi kokacaz ama
Evet bayağı kötü kokuyor ama işte bronslara faydaliymis yiyorlarsa yemeğin yanına çıkart diyeceğim ama o yaşta çocuklar yemiyor benim en büyük oğlan ister hep bazı yemeklerin yanına soğanı
iyiyim çok şükür sen nasılsın bu aradaYorgun abla nasilsin?
Ankanın ocağını da hiç görmedin tanıyamadın galibaBen ocağa verdim coo kötüydü inşallah ankanindir hahah
muneye söylicem yalancı şahitlikten mapusa atsın seni. Cımbızıyla cımbızlasın
Püü ben bile tanıyorum tezgah onun birde çizik duvardı galibaBen ocağa verdim coo kötüydü inşallah ankanindir hahah
HahahahBen dün oyumu pasaklı evlaefe nin ocağa verdim bence yılın pasaklisi obir oyum daha olsa anka yı da yakacaktım da neyse
cok agriyor alciyi cikartim bir is yapmaiyornSogani soyup mu koyayim
Aa niye ki