- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.761
YassahmıııNe guluyon kiz
Ben bildim senin oyunuYassahmıııverdim oyumu hadi bakem hayırlı ossuuuuun
Zaten fazla kişi kullanmamış henüz bilmemen mümkün değilBen bildim senin oyunu
Aa gözün aydın, bu ara çok hamile haberi alıyorum hep de hasretle bekleyenler240 degerim canim. Insallah saglikla ilerler
Benim ilk gün 500 küsür çıkmıştı Dr da öyle olabilir demişti ama yeni bir şey öğrendim erkek bebek de beta hcg daha yüksek olabiliyormuşHeheheyyyy oldu bu iş hadi gözün aydın kuzum allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bana ikiz gibi geliyor ilk güne göre değerin baya yüksek çünkü
Aralik ayi bereketli oldu maşallah..Aa gözün aydın, bu ara çok hamile haberi alıyorum hep de hasretle bekleyenler
Sağlıkla doğsun büyüsün
Senin adet zamanimi cikti bu deger peki.Benim ilk gün 500 küsür çıkmıştı Dr da öyle olabilir demişti ama yeni bir şey öğrendim erkek bebek de beta hcg daha yüksek olabiliyormuş
Amin inşaallahAralik ayi bereketli oldu maşallah..
Tesekkurederm canim insallah kucsklarimiza almakta nasip olur.
Ben adet olmadan öğrendim hep, yani adet tarihi öncesi canım. İlişkiden sonra 9.gün test yapmıştım mesela üçüncüye, ilki de adetten iki gün önce lekelenme olmuştu öyle, test yapıp gidip kan vermiştim hemen. Senin değer de adet tarihi 500 şeri geçer muhtemelenSenin adet zamanimi cikti bu deger peki.
Benm tup bebekle olduğu icin 10.gun degeri olarak erken demek istedi love sanirim
12.gun testine de bakarlar normalde.
Yani adet gunumde olabilir adetime 2 gunde kalmis olabilir normalde doğal siklusum olarak.
Hayırla sağlıkla gelsin minnakAralik ayi bereketli oldu maşallah..
Tesekkurederm canim insallah kucsklarimiza almakta nasip olur.
Rabbim sana baģislasin insallah evlatlarini.Ben adet olmadan öğrendim hep, yani adet tarihi öncesi canım. İlişkiden sonra 9.gün test yapmıştım mesela üçüncüye, ilki de adetten iki gün önce lekelenme olmuştu öyle, test yapıp gidip kan vermiştim hemen. Senin değer de adet tarihi 500 şeri geçer muhtemelen
Aminnn tesekkur ederim bluucumHayırla sağlıkla gelsin minnak
AmiinRabbim sana baģislasin insallah evlatlarini.
Insallah saglikla ilerler.
Sendemi hamilesin
Ay yok canımSendemi hamilesin
Sen ıs yapmıcaksın valla kırarım bacacıklarınıYeni kategori ney kizlar..
Şuan ne iş ne güc yapasim var yaparsam derinlemesine girer kendimi yorarim o yuzden yuzeysel kalsin.
Yine cikar baya yarismaci
Valla evi sanki pislik goturuyor gibi geliyor bana bi suredir detayli ellemeyince.Sen ıs yapmıcaksın valla kırarım bacacıklarını
Hayır yapmıcaksın o bebe ortaya cıkana kadar. Hos cıkınca da cok şaapmaValla evi sanki pislik goturuyor gibi geliyor bana bi suredir detayli ellemeyince.
Ama yapmicam cunku haril haril yaparim ben.
Tedbirimi alayimda artk nasip zuzu
Öyle sandımAy yok canımiki oğlum var benim, birde arada düşük.
Allah hasretle bekleyenlere nasip etsin
Amin hepimizinkineÖyle sandımAllah oğullarına sağlık uzun ömür versin kuzum
Amin aminne çok hamiş haberi duydum son zamanlarda negüzel