Anket Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠

Bahar temizliği yapacak olanlar ,temizlige ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    27
Hee benım cebımdekı para millete battı karşimm. Biri yazmış cocuga bakıcı bakıyor, ıslerı yardımcı yapıyor ben oyle eve ısınamam alısamam :KK53: valla öyle bi alışıyosun ki bi geliyosun iş miş yok ohh be dıyorsun :dondurma: :KK68: :deli: hoş ben alayım mı almayayım mı dıye sormadım extra fikir belirtiyorlar. Zaten alıyorum dıye yazdım. Insanlar laf soksun da ne oldugu hıc onemlı degıl:KK73:
Boşver sen bak ikizlerinde geliyor. Keyif senin istediğini yaparsın, bugün bir de benim yerime keyif kahvesi iç 😘

Ben sevinemedim bileki. Nasil soylim bi burda paylasiyorjm iste:KK43:
Neden sevınemedın bebeyımmm sevın ya degerın gayet guzel. Saglıkla 2günde bir kat artacak ınsallah dua ederız hep bırlıkte. Ama sen 1.5ay bitmeden kımselere deme emi biz farklıyız :KK53: :rolleyes:

Neden sevınemedın bebeyımmm sevın ya degerın gayet guzel. Saglıkla 2günde bir kat artacak ınsallah dua ederız hep bırlıkte. Ama sen 1.5ay bitmeden kımselere deme emi biz farklıyız :KK53: :rolleyes:
Yok ya demem kesinlikle simdilik boyle olsun. Insanlari da strese sokmyayim uzuluyorlar benmle onlarda.
Annecim biliyor bi iste oda benm herseym bana destek oluyor.
Sağolun kizlar insallah katlayarak tutunur bebegim bana da..
Şimdi daha iyim cok sukur ilk randi atlattik.

X