- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.741
H M kesin gebe misin cekınerek sorcam ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver sen bak ikizlerinde geliyor. Keyif senin istediğini yaparsın, bugün bir de benim yerime keyif kahvesi içHee benım cebımdekı para millete battı karşimm. Biri yazmış cocuga bakıcı bakıyor, ıslerı yardımcı yapıyor ben oyle eve ısınamam alısamam valla öyle bi alışıyosun ki bi geliyosun iş miş yok ohh be dıyorsun hoş ben alayım mı almayayım mı dıye sormadım extra fikir belirtiyorlar. Zaten alıyorum dıye yazdım. Insanlar laf soksun da ne oldugu hıc onemlı degıl
Sabah kahvemi yeni yardımcımla içtim mutluyum ama senın yerıne soda içerim bebeyıııımss ayıpsınBoşver sen bak ikizlerinde geliyor. Keyif senin istediğini yaparsın, bugün bir de benim yerime keyif kahvesi iç
240 degerim canim. Insallah saglikla ilerlerH M kesin gebe misin cekınerek sorcam ama
İnsallah canim240 degerim canim. Insallah saglikla ilerler
Heheheyyyy oldu bu iş hadi gözün aydın kuzum allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bana ikiz gibi geliyor ilk güne göre değerin baya yüksek çünkü240 degerim canim. Insallah saglikla ilerler
10.gun iste kuzum. 2 gun sora bidaha vericem insallahHeheheyyyy oldu bu iş hadi gözün aydın kuzum allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bana ikiz gibi geliyor ilk güne göre değerin baya yüksek çünkü
Kız herkede yayın yapma nazar olur allah korusun kalp atısı keseyı gormeden10.gun iste kuzum. 2 gun sora bidaha vericem insallah
Ben sevinemedim bileki. Nasil soylim bi burda paylasiyorjm isteKız herkede yayın yapma nazar olur allah korusun kalp atısı keseyı gormeden
Neden sevınemedın bebeyımmm sevın ya degerın gayet guzel. Saglıkla 2günde bir kat artacak ınsallah dua ederız hep bırlıkte. Ama sen 1.5ay bitmeden kımselere deme emi biz farklıyızBen sevinemedim bileki. Nasil soylim bi burda paylasiyorjm iste
Yok ya demem kesinlikle simdilik boyle olsun. Insanlari da strese sokmyayim uzuluyorlar benmle onlarda.Neden sevınemedın bebeyımmm sevın ya degerın gayet guzel. Saglıkla 2günde bir kat artacak ınsallah dua ederız hep bırlıkte. Ama sen 1.5ay bitmeden kımselere deme emi biz farklıyız
Sen kendini yorma canimYeni kategori ney kizlar..
Şuan ne iş ne güc yapasim var yaparsam derinlemesine girer kendimi yorarim o yuzden yuzeysel kalsin.
Yine cikar baya yarismaci
Hemen oy vermeye geldim
Ne guluyon kizHemen oy vermeye geldim